Şimdi Ara

Bireysel Mobil Prime Müşterisi Olma Koşulları Hakkında Bilgilendirme (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    10 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla bireysel Prime müşterisi olma koşulu 30GB ve üzerindeki tarifeler olarak güncellenecektir. Bu tarihten itibaren belirli tarifeler Prime müşterisi olarak kabul edilecektir.10 Temmuz 2023 itibarıyla Kapsam Dışı Olacak Tarifeler:8080 Tarifesi, S.E.C.FullArtiFull3000, Prime Ekstra Tarifesi, Prime Maksi Tarifesi, Prime Mini Tarifesi, Prime Midi Tarifesi , Prime Ekstra, Prime Midi, Prime Klasik Tarife, Prime 10 GB Tarifesi, Ultra 10GB Tarifesi, Ultra 12GB Tarifesi, Prime Klasik 10 GB Tarifesi, Prime O Ses Türkiye, Tivibulu Prime Tarifesi, Prime Survivor Tarifesi, Prime'la Tanış 10 GB Tarifesi, Prime'la 10GB Tarifesi, Prime'lı Ol 10GB Tarifesi, Prime'la Tanış 10 GB Tarifesi, Prime'la Tanış 10 GB_ Tarifesi, Fenercell VIP Tarifesi , GS Mobile VIP Tarifesi, Avantaj Web'de Prime 10GB Tarifesi, Prime Yeni Eksper 10GB, Prime Eksper 12GB Tarifesi, Prime Ekstra 10GB Tarifesi, Prime Eksper 10GB Tarifesi, Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi, Prime Aşmayan İnternetliye Kral 10GB, Renkli Prime 10GB Tarifesi, Yeni Silver 10GB Tarifesi, TT Yıldız 10GB Tarifesi, Prime Kat Kat 10 GB Tarifesi, Prime Destek 10GB Tarifesi, Prime İnternetliye Özel 10 GB Tarifesi, Fırsat Web’de Prime 10GB Tarifesi, Prime Kat Kat 10GB Tarifesi​​
    14 Kasım 2022 tarihi itibarıyla bireysel Prime müşterisi olma koşulu 25GB ve üzerindeki tarifeler olarak güncellenecektir. Bu tarihten itibaren belirli tarifeler Prime müşterisi olarak kabul edilecektir.Aşağıdaki tarifeler ve belirli şartları sağlamayan diğer tarifelerde bulunan müşterilerin kullanmakta oldukları Prime ayrıcalıkları sona erecektir.​Prime tarifelerine geçmek için Prime Tarifeler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Prime ifadeleri yer alıyor.14 Kasım 2022 İtibarıyla Kapsam Dışı Olan Tarifeler: Prime KlasikWifi, Prime Maksi,Prime Mini, Prime Mini Hosgeldin, Prime Klasik 6GB, Prime Klasik-WIFI​

Bireysel Mobil Prime Müşterisi Olma Koşulları Hakkında Bilgilendirme (sektörel)www.turktelekom.com.tr
    Bireysel Mobil Prime Müşterisi Olma Koşulları Hakkında Bilgilendirme | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/bireysel-mobil-prime-musterisi-olma-kosullari-hakkinda-bilgilendirme

• Aynı muhabbet sanki dün Turkcell'in Platinum tarifeleri içinde olmuştu, hayrolsun bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50mbps olan Prime evde internet hızını da 100mbps'ye çekmişler.

Benim 50mbps internetin faturası hala Prime olarak çıkıyor. Yükselteyim desem alt yapım desteklemiyor :) Bakalım ne olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Saçmalık. Sırf zam gelmeden 2-3 hafta önce 35Mbps yerine 10-20 lira farkla hem 50Mbps alayım hem Prime abonesi olayım diye 50Mbps'i seçerek sözleşme yenilettim. Ne online işlemler Prime temasında, ne fatura Prime diye çıkıyor. Oysa en başta Prime yok dememişlerdi, haksızlık bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Prime ayrıcalıklarını sürekli kullanıyorum. İşimi görüyor, bitmesini istemem. Benim alt yapı daha fazlasını desteklemiyor. El mahkum yani. Bakalım bu ayın faturası normal mi yoksa Prime olarak mı çıkacak. Gerçi dün 40GB Limitsiz sosyal medyalı tarifeye taşıdım 2. hattımı. Umarım ayrıcalıklar aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 27 Temmuz 2023; 16:26:23 >

• Online işlemler uygulaması prime olduğu için kırmızı çerçeve idi artık maviye dönmüş. Primedan çıkarmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    100'de sıkıntı yok da sanki her yeri fibere kavuşturmuş gibi 100'e çektiler en düşük Prime'ı. Bir tane doğruları yok.

Valla hocam maliyetler sebebiyle olabilir. Ya da Prime programını yeniden yapılandıracaklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.