< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (137. sayfa)
-
-
yenileme mesajı gelmişti hocam ama yenilenmedi bu sene
21' inde dask yenılendı ama konut sigortası yenilenmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 ay sonra alabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam hocam o zaman ara ara bakayim tesekkur ederom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar sürdü hakem heyetince sonuçlanması?
her yazdığımı alıntıladım, eğer bakarsanız görürsünüz.
-
Kredi kartında bir miktar eksi puan bakiyem var. Kredi kartı kullanmadığım bir kart. Kart iptali halinde eksi puan bakiyesinin borç olarak yansıtılacağını belirttiler. Bu durumun yasal dayanağı var mıdır? Eksi puan avans puan kullanımı ile ortaya çıkmadı. Yapılan alışverişin iadesi ile ortaya çıktı.
adamların tanımladığı parayı kullanınca doğal olarak ödeme zamanı da yasal bir dayanağı oluyor.
-
Sky ihtiyaç kredisiyle yapılan Hayat sigortasını iptal ettirmek için başka bir yerden sigorta yaptırmamız gerekiyor mu? Eğer iptal edersek Vakıfbank'ın krediyi geri isteme veya faizi artırma şansı var mıdır?
-
Vakıfbank çoğ uğraştırıyor ben en son vazgeçmiştim kolay kolay da vb den kredi kullanmıyorum artık.. Sigortasız oranları uyarsa bakıyorum anca zaten aynı hesaba geliyor sigortalı ile.
-
Hakem heyetinden olumlu para iadesi karar çıktı kararda tebliğin 12. Maddesini kullanın yazmışlar bankaya mail ile tebliği göndermek yeterli olurmu geçerliliği var mı bilen var mı ?
Fibabanka'dan kredi kullandım hayat sigortası iadesini alan varmıdır nasıl alırım?
vakıf kredi cekip sigorta iptali icin cok ugrasıp sonunda kısmi iade alabilmistim, sikayet vara yazdım olmadı e devletten basvurdum olmadı sitelerinden bize ulasın kısmından yazdım söyle söyle su numaralı kredimin su sigortasının iptalini istiyorum diye 3 gün icinde krediyi cektigim memur arayıp sanki ilk kez benle görüsüyormus iade icin kendileriyle görüsmemisim gibi cümlelerle iade yapıldıgını söylemisti...
-
Arkadaşlar bu iade konusunda ne kadar geriye dönük ücretlerimizi alabiliriz acaba. Mesela 2010 senesinde çektiğim kredinin de bu ekstra masraflarını talep edebilir iyim acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı krediden 144 bin kredi çektim iade alma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim? Vakıfbank gibi mi?
Arkadaşlar Kredi kullandırım ve Kredi tahsis ücreti iade alınabiliyor mu? akbank?
-
Hocam son durum nedir? Ben de Akbank'tan kredi çekiyorum aynı sizin gibi aylık 55 doalr ödemeli hayat sigortası yaptılar 12 yıllık.
Aiz ne yaptınız iptal ettiniz mi bir sıkıntı oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bankası maximum kart aidat ücreti geri alınabiliyor mu? Alan varsa yardımcı olabilir mi acaba
-
ihtiyaç kredisi kullandım. hayat sigortası kesti. bunu geri alabilir miyim acaba?
ancak şöyle bir şey var. banka krediyi almazdan evvel hayat sigortalı mı ,hayat sigortasız mı diye soruyor, sigortalı olanın faiz oranı daha düşük oluyor haliyle. şimdi biz sigortayı iptal ettirip iade almaya kalksak faiz oranını yükseltmesinler?
hayat sigortası iadesi alan var mı aramızda?
-
ziraat 2.79 dan konut kredısı cekecegım. kesınlıkle dask konut hayat azg bes esya vsvs bır suru sıgorta kıtlıcekler afedersınız. 1 hafta ıcınde dask ve konut harıc hepsınde ıptal ısteyebılır mıyım? faız oranı degısır mı? yakın zamanda yapan varsa yazarsa sveınırım. yarın kredı kullanmaya cagırır gıbı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X