Bildirim
Biri acil olarak şuraya bir cevap yazabilir mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurcan20
Emredersin paşam. -
Arkadaşım Türksat bölge ofisine başvuracaksın.Onlar sana kesin olur yada kesin olmaz diye cevap verirler.Belediyeyinin yada başka bir kurumun alakası yok bu yayın platformu ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
Emredersin paşam.
Hakikatten yahu başlık çok emirvari olmuş
-
Pardon abim farketmeden öyle yazmışım ancak öbür türlü yazınca da kimse bakmıyor mecburiyet işte :D ama bilgi verdiğin için teşekür ederim. Bakalım yarın telefon edeceğim türksata ne deyecekler çok merak ediyorum -
başlık dikkat çekici. mesajımı buraya da yazayım. birisi bunuda cevaplarsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ceo-tr
3 gün önce kablo tv üyeliğimden teledünya kampanyasına geçtim. hepsi bir arada kampanya. hd settop box ve kablosuz modem ücretsiz. vs. vs. geldiler bu gün bağladılar.
internet yarın gelir dediler. ok
hd kutu bağladılar. görüntü on numara. kanal geçişleri yavaş demişlerdi. gayet hızlı. herşey iyi şimdilik.
ama belli aralıklarla hd kutusundan dın dın dın dın diye ilginç bir zil sesi geliyor. ayarlara baktım. yok bişey. herşey normal. ama 10 dk geçiyor yine dın dın dın dın
nedir bu bilgisi olan var mı ?
-
Faturaya para işleniyor olmasın :D -
quote:
başlık dikkat çekici. mesajımı buraya da yazayım. birisi bunuda cevaplarsa sevinirim
quote:
3 gün önce kablo tv üyeliğimden teledünya kampanyasına geçtim. hepsi bir arada kampanya. hd settop box ve kablosuz modem ücretsiz. vs. vs. geldiler bu gün bağladılar.
hd kutu bağladılar. görüntü on numara. kanal geçişleri yavaş demişlerdi. gayet hızlı. herşey iyi şimdilik.
ama belli aralıklarla hd kutusundan dın dın dın dın diye ilginç bir zil sesi geliyor. ayarlara baktım. yok bişey. herşey normal. ama 10 dk geçiyor yine dın dın dın dın
La neyini soruyon??? Settopbox'ın bozuk işte Hiç öten kutu olurmu değiştir onu.
-
quote:
Faturaya para işleniyor olmasın :D
:) çok iyi yaw :) -
quote:
Orijinalden alıntı: janjarre
quote:
quote:
ilginç demi. bende diyorum. 10 - 15 dk da bir çok kısık alarm zili gibi dın dın dın dın diye 4 defa ötüyo
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: janjarre
quote:
quote:
ilginç demi. bende diyorum. 10 - 15 dk da bir çok kısık alarm zili gibi dın dın dın dın diye 4 defa ötüyo
Son teknoloji saatli-alarmlı kutu, periyodik ötüşlerle size zamanı hatırlatan bu çok işlevsel kutu sayesinde TV karşısında dalıp çok vakit geçirmeniz engelleniyor. Örneğin 4 dın dın etti mi "Oooo nerdeyse 1 saat olmuş çok izledim" diyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 12 Mayıs 2011; 23:09:09 >
-
Neyse arkadaşlar bugun telefon ettim adamlara dediler sizin oraya daha hat çekilmemiş ve kaldığınız çevrede daha önce hiç yaptıran yok bizimde Balıkesirden oraya hat çekecek zamanımız yok diyorlar alt tarafı 125 km kazacaklar boru hattı döşer gibi kablo döşeyecekler . Bu durumda galiba tek çare gene Digitürk veya dsmarta katlanmak olacak galiba sinama ve maç kanalları için -
quote:
Neyse arkadaşlar bugun telefon ettim adamlara dediler sizin oraya daha hat çekilmemiş ve kaldığınız çevrede daha önce hiç yaptıran yok bizimde Balıkesirden oraya hat çekecek zamanımız yok diyorlar alt tarafı 125 km kazacaklar boru hattı döşer gibi kablo döşeyecekler . Bu durumda galiba tek çare gene Digitürk veya dsmarta katlanmak olacak galiba sinama ve maç kanalları için
125 km cik hattı çekemedilermi ya. birde müşteri memnuniyeti derler.
bu arada dın dın problemi çözüldü :) ama açıklamayacağım. gülmekten yarıldım.
Yardımcı olan ve kafa yapan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
-
quote:
Neyse arkadaşlar bugun telefon ettim adamlara dediler sizin oraya daha hat çekilmemiş ve kaldığınız çevrede daha önce hiç yaptıran yok bizimde Balıkesirden oraya hat çekecek zamanımız yok diyorlar alt tarafı 125 km kazacaklar boru hattı döşer gibi kablo döşeyecekler . Bu durumda galiba tek çare gene Digitürk veya dsmarta katlanmak olacak galiba sinama ve maç kanalları için
Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi misiniz?
Türksat Bölge Müdürlüğünün arkasında kuş uçuşu şebekeden 50 metre uzaklıktaki yere adamlar kablo çekmiyor, nerede 125 kilometre. 50 metreye çekmediler. Adamların dilekçeli başvuruma rağmen kablo çekmedikleri mesafe sizin istediğiniz mesafenin 2500'de 1'i. 50 metreye çekmiyorlar 2 kat değil 3 kat değil 2500 kat kadar uzak mesafeye çekerler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 13 Mayıs 2011; 1:09:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi misiniz?
Türksat Bölge Müdürlüğünün arkasında kuş uçuşu şebekeden 50 metre uzaklıktaki yere adamlar kablo çekmiyor, nerede 125 kilometre. 50 metreye çekmediler. Adamların dilekçeli başvuruma rağmen kablo çekmedikleri mesafe sizin istediğiniz mesafenin 2500'de 1'i. 50 metreye çekmiyorlar 2 kat değil 3 kat değil 2500 kat kadar uzak mesafeye çekerler mi?
Konu yeterince anlaşıldı kilit çöp.
-
Adı üstünde kablolu yayın kabloları yayın arkadaşım yaaww.. Kutununda sorununa gelince sök kutuyu, içinde ses çıkaran buzzır vardır, ona birşeyler yaparak sen bozzırr. birdaha no dın dın.. Birde sen kablo TV yetkililerine elinde kablo ile beraber git amacının ciddiyetini görürler, abi de elimde siz getirmediniz ama ben getirdim 125000 Kablo, kablonun ucu sizdekalsın, diğer ucundada ben gidince yayın olsun de, ama kabloyu göster... Zuuuhhaaahaaahhaa. hahaha hihihi hohoho..
-
quote:
Hocam,bak Kablo tv Genel Müdürü duymasın adam hayalinde her yere hizmet götürüyor :)
Adamın hayal gücü öyle kuvvetliki 20 senedir halen uykudan kalkamadı,halen rüya görüyor,bu arada Kablo tv battı desek abartmayız orası ayrı konu,Kablotv müdürü lütfedipte 20 senelik uykusundan uyanırsa belki hizmet falan aklına gelir !
Merak ediyorum kablo tv genel müdürü maaşını alıyormudur acaba,biri uyandırsın bu adamı,uyandırmıyorlarsa Devlet bu adamı tatile yollasın,20 senedir zaten uyuyor !
Keşke bizde böyle iş bulabilsek,yan gel yat maaşını al !
Nasılsa Vatandaşlar vergilerle bu uyuyan beyfendilerin maaşlarını ödüyorlar !
Başbakan keşke okusada bu çalışmayan yöneticilere artık dur dese,ayıp gerçekten ayıp,Devletin parası sanki sokaktan toplanıyor !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X