Merhaba Arkadaşlar Bir Az Önce eve geldim her zamanki gibi dizi izliyordum normalin üzerinde download hızını farkettim ve speedtest ten test ettim 8 mb çıktı. Tarifem ise 1 mb sınırsızdı. yaklaşık 1 sene kadar oldu. kendi kendine 8 mb e geçmiş. kimse onay falan vermedi arayan bile olmadı. şimdi faturam ne kadar gelcek onu merak ediyorum ve sınırlımı sınırsızmı hiç bişey bilmiyorum.
siz ne dersiniz. müşteri hizmetlerini aramalımıyım.
tarife bilgini öğren yine 1 dir de seni 8 e yükseltmişlerdir bu baya iyi bi şey. ttnet in 8 leri 24 e yükseltmesi gibi.
peki ne diye yükseltiyolar kıyak mı :) yoksa normal ücrete tabi mi
quote:
Orijinalden alıntı: serkan-719
peki ne diye yükseltiyolar kıyak mı :) yoksa normal ücrete tabi mi
kıyak çekiyolar.
Biri müşterilerini memnun etmeyi biliyo.
Genelde de öyle ne destekliyosa onu veriyo müşterilerine. Hızın geri düşmeden braz download yap. 8 braz abartmış gibi ama 4 falan normal olabilirdi.
o zaman ben hiç bişeye karışmayım faturayı bekleyim nolcaksa orda belli olur. fazla gelirse zaten itiraz hakkım var.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan-719
o zaman ben hiç bişeye karışmayım faturayı bekleyim nolcaksa orda belli olur. fazla gelirse zaten itiraz hakkım var.
fazla gelmez emin ol.Sana bu hızla ilgili haber vermedikleri sürece bişi olmaz.
Merhaba, bende bir biri adsl kullanıcısıyım yaklaşık 6-7 yıldır internet kullanıcısıyım tabi en başta ttneti seçmiştim sonra memnun kalmayınca net kopmaları artınca smile adsl geçtim ondada çok kopmalar oluyordu sonra 2 yıllık taahhütüm bitince biri adls geçtim yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve diğerlerinden daha kaliteli fazla kopma olmuy, yanlız bunda 2 ay önce bi ara net kesildi müşteri hizmetlerini aradım sorunu ilettim bölgenizde çalışma var yarın netiniz gelir dediler iyi bakalım 1 gün bekledim net gelmedi 2nci gün oldu yine gelmedi tabi yine aradım dedim böle böle 2 gün önce aradım çalışma var dediniz 1 gün sonra çözülür dediniz 2 gün oldu hala netim kesik kadın demezmi orada çalışmamız yok hayda işe bak peki neden netim kesik bi bakayım felan filan dedi sistemden net var gözüküyo ama ne yapsam etsem net gelmiyo işte klasik şeyler modeme reset at, fişini çek 10 sn bekle felan filan kadın dedi şu an ıp alamıyorum dedi bende modemin arayüzüne girip kulllanıcı adımı ve şifremi girip tanıttım net geldi ama daha önemlisi daha önce indirme hızım 1mb sabittir biliyosunuz 115-120 kbps arasında idi bu olaydan sonra netim daha hızlanmış gördüm mesela youtubeden video izleyince 360p izleniyodu ama 480 veya 720p yaptınmı dolmasını bekliyodum ama daha hızlı yükleniyodu onra speedtestten hızımı test ettim 3.8 mb download hızı çıkıyodu yani hızım 4mb olarak gözüküyodu sonra bi işkillendim benden habersiz netimi hızlandırdılar diye ama müş. hizm. aramadım faturanın gelmesini bekledim fatura geldiğinde hızım 1mb sınırsız yazıyodu fiyatda 49 tl idi şaşırdım sonra emin olmak için müşteri hizmetlerini aradım hızım ne kadar diye kadın 1mb sınırsız dedi ama netim hızlandı demedim sizce biri adsl neden bunu yapmış olabilir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme