Şimdi Ara

Biri beni bu çukurdan çıkarsın!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pcmde 2 tane winxp kurulu biri hiç açılmıodu ondan dolayı onun olduğu c sürücüsündeki program files documents and settings ve windows klasörlerini kısmen sildim (aslında hepsini silemediğim için kısmen) şimdi pc açılırken 2 tane windows xp professional var görünüyo c ye komple format atsam çözülürmü yada bazı arkadaşlar dan duyduğum gibi boot.ini yi çalıştırıp denilen gibi yapsam olurmu:

quote:

C: sürücüsünün içinde gizli olarak saklanan boot.ini dosyasını not defteri ile açın

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S.0
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOWS="Micro soft Windows Server 2003" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0="Mic rosoft Windows XP Home" /noexecute=optin /fastdetect

Burdakine benzer şekilde olacaktır.
    Kaldırmak istediğiniz işletim sisteminin girdisini silin ve default kısmına kullanmak istediğiniz işletim sisteminin sistem dosyası olacak şekilde düzenleyin.

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOWS="Micro soft Windows Server 2003" /noexecute=optin /fastdetect

Ve ardından kaydederek çıkın..

böyle yaparsam da yine bir format lazım sanırım onu da anlatabilirsenz sevinrm

tskkrler

• abicim eğer önemli dosyaların yoksa iyi bir bilgisayarcıya götür ve hddni killdisk ile sildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.