Şimdi Ara

BİRİ LÜFTEN YARDIM ETSİN KONU HALA ÇÖZÜLMEDİ YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kredi kartının son kullanma tarihini atlayarak almışım. hesabı hesabımdan para cekemedıklerı ıcın dondurdular.
    hesabı silmeye çalıştım silinmedi. yeni bi tane almaya çalıştım authentication code a kullanılmış başka hesapta diyo. hesap alamıyom hesap bilgilerine girip son kullanma tarihini değiştirdim bu seferde verification code u yazınca invalid diyor düzeltemiyom bu da resim biri yardımcı olsun olay resmen kör düğüm oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise_TK -- 27 Ocak 2008; 12:29:53 >

• şimdide bu çıkıyor

• verify nunber is invalid numra sakat diyor bu nedemek yaçıldırcam ya
  • yeni hesapta alamıyom keyler kullanılıyor diyo ya biri yardımcı olsun bu kadar kişi oyun oynuyo kimsemi böyle bişey hakkında bilgisi yok
  • up up up up
  • 3 gündür yazıyom ediyom kimse mi bilmiyor bişe topic açıp duruyom kimse hiç bişey yazmamış nsl kurtulcam bu problemden sinirlerim yıprandı
  • güncel yardım s.o.s imdat polis profösör biri yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise_TK -- 27 Ocak 2008; 12:38:36 >
  • boşluk bırakmıyıcaksın arlarında, card number'ın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

boşluk bırakmıyıcaksın arlarında, card number'ın

yine aynı şey çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paradise_TK

şimdide bu çıkıyor

sürekli bu çıkıyo ya deli olcam yokmu bi çözümü koca forumda bi tane cvp veren arkadaş olmuş sözde forumlar bilgi edinmek içindir burda millet sadece havadan sudan konuşuyo
  • arkadaş yaptıgın 2 hata gözüme çarpıyor.
    1.si car number ı boşluk vermeden yaz
    2.si verify number 3 hanelidir.
    Belkide orda yıldızlar öyle gösteriyodur bilemicem.Görünen hata
    Bir de kredi kartın nedir?hangi bankanın yani.Bazı kredi kartları bu tarz yurtdışı çıkışlarını kabul etmeyebiliyor.
    Kredi kartı türünün Visa olduguna emin olup tekrar dene bakalım ne olcak?
  • bankamatik kartları geçmez
    16 haneli kredi kartı şifresni boşluk bırakmadan yaz
    son kullanma tarihini yaz ve kartın arkasındaki 3 haneli numarayı yaz
    visa/master hangisi olduğuna iyice dikkat et
    sanal kart ise master karttır

aklıma bunlar geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenby

arkadaş yaptıgın 2 hata gözüme çarpıyor.
    1.si car number ı boşluk vermeden yaz
    2.si verify number 3 hanelidir.
    Belkide orda yıldızlar öyle gösteriyodur bilemicem.Görünen hata
    Bir de kredi kartın nedir?hangi bankanın yani.Bazı kredi kartları bu tarz yurtdışı çıkışlarını kabul etmeyebiliyor.
    Kredi kartı türünün Visa olduguna emin olup tekrar dene bakalım ne olcak?

hesap alırken verfy kısmını okudum ve 4 haneli yapmıştım cart numaramı aralık koymadan yaptım bankaylada görüştüm internet işlemlerine açık olduğunu söyledi 3 haneli yazınca ilk resim oluyor 4 haneli yazınca 2. resim oluyor banka son kullanma tarihine benzeyen bi tarih olduğunu onu vermemiş olabileceğimi söyledi bende tekrar düzeltmek üzere eu wowdan hesap bilgilerime girim ve tekrar ayarlama yapmaya çalıştım sonuş bu hesap donmuş yeni hesapta alamıyom hesapta silinmiyo deli olcam

• quote:

Orjinalden alıntı: Private

bankamatik kartları geçmez
    16 haneli kredi kartı şifresni boşluk bırakmadan yaz
    son kullanma tarihini yaz ve kartın arkasındaki 3 haneli numarayı yaz
    visa/master hangisi olduğuna iyice dikkat et
    sanal kart ise master karttır

aklıma bunlar geldi

kart visa ve annemin kredi kartı hesabıda silemiyom deli olcam
  • -Kart kiminse onun adını soyadını yaz.
    -Verifacation codu yanlış yazıyormuşsun. Kartın arkasında bulunan 3 haneli koddur.
    -Yarın tekrar dene birkaç hata yaptıktan sonra belli bir süreliğine tekrar deneyemezsin.
    -5 Dakikada bir post atıcağına biraz bekle/ Eklemelerini edite basark ekleki daha rahat anlaşılsın.
  • ben code u 3 or 4 dediği için son 4 yaptım ama kabul etmiyo işte
  • arkadaşım allah aşkına söyle nerdeki kodu yazıyorsun merak ediyorum kredi kartının arka tarafında 3 haneli kod yazar bunu yazıcaksın başka bir kodun son 3 haneli ve 4 haneli rakamını değil sadece kartın arkasında 3 haneli kod yazar bunu yazıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 27 Ocak 2008; 18:31:16 >
  • Bak arkadaşım,

Senin oyun keylerinle, girecek olduğun k.kartı nosu arasında baglantı yok. Yani o k kartını silemiyorum gibi bir durum olamaz. "Cancel Subscription" a bas ve ödeme planını iptal et. Daha sonra "Add Payment method" a tıkla, k.kartını seç. Kartın üzerinde kimin adı yazılı ise onun adını aynen karttaki gibi yaz. K kartı no'sunu (ön yüzde kabartmalı olan) arasında boşluk olmayacak şekilde gir. Son kullanma tarihini gir (gene ön yüzde olur ) daha sonra kartın arkasını çevir ve beyaz imza bandının üzerinde bulunan numaraların en son grubunu gir . 3 haneli olacak. 4 olmaz! İşlem tamam...Kartın bankadan yurtdışı kullanımına açık olmadığını sor. Olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz herkes bu şekil yapıyor ama sen kesin bir yerlerde hata yapıyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.