Şimdi Ara

Biri Sevgilime Asılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; lise son sınıftayım.Şimdiye kadar birçok kızla çıktım ama ilk defa aşık oldum desem yeridir.Kız benden bir yaş küçük.Fazla pasif biri.Ama benimle çıkmaya başlamadan 1 ay önce üvey ablasının kocası başına birini resmen yamamış.Kız kesinlikle o dallamadan nefret ediyor ve istemiyor.Serseri de tam anlamıyla takılmış.
    Ben çıkmaya başlar başlamaz kız söylemiş benimle çıktığını ve bana aşık olduğunu.Ama serseri ne yaptıysak vazgeçmiyor.Polisi aramakla tehtit ediyor kız bişey değişmiyor.Sürekli kıza mesaj atma halinde veya arıyor.
    Kızla 3.5 aydır çıkıyoruz.Ve o serserinin numarasını alıp baya konuştum.Benden 4 yaş büyük biri.Boy olarak benden kısa (20 cm kadar).Çevresi geniş ve onlar da tam serseri takımı.Benim de çevrem var kavga edecek olsak. Telefonla konuştuğumuzda; kızı sevdiğini ve sevdiğini kanıtlamaktan başka birşey yapamayacağını söyledi, işte seni sevdiğinin milyonda biri kadar beni sevse ben daha mutlu biri olurdum falan diyor ve sürekli 22 yaşında olduğunu 12 kızla çıktığını vurguluyor.
    Şimdi bu adamı bi kafeye çağırıcam.Ekibi toplamamış gibi yapıcam ama yan masaların hepsi bizim teşkilat olucak.(10-12 kişi kadar) Açık açık konuşucam da size soracağım adamı nasıl kızı rahatsız etmemesine ikna edebilirim?

• Gözünü korkutman lazım yoksa bırakmaz peşini
  • Yaşına bakarsak o kızla evlenmeyeceksin ve kısa zamanda ayrılacaksın bence. En geç 1 yıl içinde... Hiç uğraşma kız ailesine söylesin ailesi halletsin. Evlenmeyeceğin bir kişi için kendini tehlikeye sokma.
  • Kavgada ölme ihtimalin yok sonucta cagir kafeye bir guzel döv
  • dövcende eger birgün 3-5 kişi seni tek yakalarlarsa resmen tutarsın ama başka çaren yok lise aşkları geçici oluyor kendini noş yere riske atma olay fazla büyümesin
  • İlk önce konuş güzellikle derdini meramını anlat lavuk artislik yapıcaktır bu sefer sert gir dediğini tekrar sert ve ciddi bir şekilde dile getir. Yine kalkıp dayılanırsa tamam gidebilirsin de. Çocuk çıktığı anda ekibe işaret yap harakete geçsinler diye bunu giderken tenhada sıkıştırsınlar sonrası meçhul. Ama dayaktan sonra üzerinde öyle bir etki bırakki kendisinden nefret etsin misal kolunu kır o kola her baktığı zaman o an aklına gelsin. Kırman gereken sinir noktaları kolu üç yerinden kır omuz, dirsek, bilek ektardan hediye olsun diye 5 sağlam parmağını elin üstüne gelecek şekilde geriye doğru yatır parmak kırılacaktır. O acıya dayanabileceğini sanmıyorum parmakların kırlmaya başladığı an şuurunu kısa süreli ile kaybedip bayılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Yaşına bakarsak o kızla evlenmeyeceksin ve kısa zamanda ayrılacaksın bence. En geç 1 yıl içinde... Hiç uğraşma kız ailesine söylesin ailesi halletsin. Evlenmeyeceğin bir kişi için kendini tehlikeye sokma.

arkadaş gayet düzgünce açıklamış. en temizi bu
  • quote:

Yaşına bakarsak o kızla evlenmeyeceksin ve kısa zamanda ayrılacaksın bence. En geç 1 yıl içinde... Hiç uğraşma kız ailesine söylesin ailesi halletsin. Evlenmeyeceğin bir kişi için kendini tehlikeye sokma.

Şimdi şöyle bi durum; liseye başladığımdan beri her sene 4-5 kişi ile çıkmışımdır.Ancak bunu gerçekten sevdim ve gözlerine bakınca bi gelecek olduğunu hissediyorum.Ayrıca kızın özel durumundan (ailevi sorunlar ve aramızdaki nedenlerden ötürü) kızı koruyup kollamak istiyorum.Ayrıca ailesi biraz köylü.Eğer beni tanımadan onu görürlerse, o ne yapar yapar kızla evlenir (17 yaşnda olsa bile)

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

İlk önce konuş güzellikle derdini meramını anlat lavuk artislik yapıcaktır bu sefer sert gir dediğini tekrar sert ve ciddi bir şekilde dile getir. Yine kalkıp dayılanırsa tamam gidebilirsin de. Çocuk çıktığı anda ekibe işaret yap harakete geçsinler diye bunu giderken tenhada sıkıştırsınlar sonrası meçhul. Ama dayaktan sonra üzerinde öyle bir etki bırakki kendisinden nefret etsin misal kolunu kır o kola her baktığı zaman o an aklına gelsin. Kırman gereken sinir noktaları kolu üç yerinden kır omuz, dirsek, bilek ektardan hediye olsun diye 5 sağlam parmağını elin üstüne gelecek şekilde geriye doğru yatır parmak kırılacaktır. O acıya dayanabileceğini sanmıyorum parmakların kırlmaya başladığı an şuurunu kısa süreli ile kaybedip bayılacaktır.

Aslında bizde böyle yapıcaktık.Kafenin aşağısnda tenha bi yer var.Diri diri kessen bile kimse duymaz.Ve benim yapmayı istediğim şey daha sadistçeydi açıkcası - belki daha fazla iz bırakır diye.Göz kapaklarında sigara söndürüp daha farklı şeyler yapmayı düşünüyorum ( anladınız :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vacca2 -- 23 Şubat 2012; 7:18:49 >

• quote:

güzel yorum yapmışın aynen katılıyorum. bende lisedeyken her çıktıgım kıza evlenirim falan filan diye düşünürdüm. Şimdi düşünüyorum ne kadar cahillik . gerçi sen şimdi anlamazsın ne demek istediğimi ama ilerde belki hatırlarsın söylediklerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

güzel yorum yapmışın aynen katılıyorum. bende lisedeyken her çıktıgım kıza evlenirim falan filan diye düşünürdüm. Şimdi düşünüyorum ne kadar cahillik . gerçi sen şimdi anlamazsın ne demek istediğimi ama ilerde belki hatırlarsın söylediklerimi

önceki yorumda da demiştim; kızla özel durumumuz var.Öyle kızın duygularını atamam bi kenara. Sizden asıl istediğim adama ne yapmam gerektiği değil, ne konuşmam gerektiği.Adam aşığım falan diyor.

• sende ona asıl
  • quote:

Yaşım 31. Evli ve iki çocuk babasıyım. Bu arkadaşa aynen katılıyorum. Şu an ki hislerin tersini söyler, biliyorum ama o kızla evlenme ihtimalin oldukça düşük. Evlenemeyeceğin birisiyle de böyle maceralara girmeniz ikinize de zarar vermekten başka işe yaramaz. Ha ailenin durumu çok iyidir ve seni evlendirebilirse o zaman durum değişir. Ancak her halükarda ailelerinizin bu durumdan haberdar olması gerek; eğer biz evlenmek istiyoruz ve ciddiyiz diyebiliyorsanız. Yani bu işler öyle kaçak-köçekle olmaz. Meşru bir zemine çekilmesi gerekir ki bunun da tek yolu ailelerin rızazı ve haberiyle olabilir ancak. Buraya dikkat. Evlenmek ister ve bu durumu ailelerinize bildirirseniz, ne kavgaya gerek kalır, ne de başka birşeye. Hisleriniz, maddi imkansızlıklarınız ya da x herhangi bir sebeple şu an evlenmek istesek bile evlenemeyiz diyorsanız eğer, kendinize boşuna macera aramayın ve başınızı derde sokmayın. Sadece senin değil, kızın da başı yanar. Yıllar sonra bu olayı sen onu basit bir olay diye hatırlarsız, o ise üzerinde kalan bir leke olarak. Çünkü bu rezillik er-geç ailesine gider ve onun ailesi, komşuları ve akrabaları arasında düşeceği durumu sen hesap et.

İkiniz de hissi değil akli hareket etmelisiniz.

• Haberlerdeki olayları görüyoruz.

İnsanın öldürmenin bilgisayar oyunlarındaki kadar basite indirgendiği bir dünya...

Eğlenmelik bir kız için hayatını tehlikeye atma ne kavga et ne konuş !

Kızdan ayrıl daha kalburüstü birilerini bul zira daha kaliteli ve paralı tiplere bu varoşlar yaklaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 26 Şubat 2012; 19:31:10 >
  • kizla daha kac aydir cikiyosunuzda onun icin risk aliyorsun ki?
    belki ayrilacaksin kisa zamanda ondan ugrasma derim.
  • tek bir sözüne bakar reis
  • Bu tür tipleri bilirim çok uğraştım bahsettiğin tiplerle boşa konuşmaya çalışma laftan anlamazlar çünkü tek çözüm ya kızdan ayrılıcaksın yada dövüceksin başka çaren yok.
  • sen arkadaşlarını yanında getireceksen onları sadece o da getirirse diye getireceksin, sen ona 5-10 kişi dalarsan o da seni bir yerde kıstırır 5-10 kişi dalar bu iş böyle uzar gider, zaten burada önemli olan senin tek başına karşında durabilecek cesarette olman ilişkini savunabiliyor olman, gerekirse kavga edersin dayak yesen de çekilmezsin korkmazsın yıkılmazsın, önemli olan bu, ama böyle durumlarda en ideali adam gibi oturup konuşmak anlatmaktır ve en önemlisi de kızın iyi kötü hiçbir şekilde onla muhattap olmamasıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.