Şimdi Ara

Birikim için vadeli hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar an itibari ile 18 yaşıma girdim ve ileriye dönük birikim yapmak istiyorum fakat istediğim birikim hesabının Vadeli ve diğer vadelilere göre istediğim zaman üzerine para atacağım bir hesabın olmasını istiyorum sizden isteğim cazip kazançlı ve istediğim zaman üzerine para atabileceğim vadeli hesap veren banka

şimdiden Teşekkürker.-

• Enpara 32 gunluk olani deneyebilirsin en cok veren en para.
    Uzerinede para atacagin zaman gunluk faizde biriktir daha sonra 32 gunluk faizin yenilendiği gün parani guncelleye biliyosun para ekleme cekme islemi yapabiliyorsun. Gunluk faizden alip o sekilde aylik olana ekleyebilirsin. Yanliz sadece ayda bir kere ekleyebilirsin istune

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki turuncu hesap hakkında ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitech696

Merhaba

arkadaşlar an itibari ile 18 yaşıma girdim ve ileriye dönük birikim yapmak istiyorum fakat istediğim birikim hesabının Vadeli ve diğer vadelilere göre istediğim zaman üzerine para atacağım bir hesabın olmasını istiyorum sizden isteğim cazip kazançlı ve istediğim zaman üzerine para atabileceğim vadeli hesap veren banka

şimdiden Teşekkürker.-

Bankalarda birikimli mevduat diye bir urun var bireysel emeklilik gibi her ay duzenli aktarim yaparak vadeli hesap acabiliyorsunuz 5 sene sonunda faizi ilr kapatabilirsiniz.
    Ekteki yazi faydali olabilir

http://www.kucukpara.com/gundem/kucuk-paralar-ile-hangi-yatirimlar-yapilabilir/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.