Şimdi Ara

Biriktirici Alt Sistemi Uygulaması Hatasııı..Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikli merhaba arkadaşlar Vista yüklü Dizüstü bilgisayarımda 2 gündür " Biriktirici Alt Sistemi Uygulaması çalışmayı durdurdu ve kapatıldı " şeklinde bir hata mesajı alıyorum..Bu mesajdan sonra ağdan bağlı olduğum yazıcılara çıktı gönderemiyorum... Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz....?..İnanın elim kolum bağlı kaldım..işlerim durdu....saygılar arkadaşlar...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Biriktirici Alt Sistem Uygulaması Hatası

Bir biriktirici alt sistem uygulaması, bir veri deposuna veri eklemek ve almak için kullanılan bir yazılımdır. Bu uygulamalar, verileri depoda işlemek ve yönetmek için kullanılır.

Biriktirici Alt Sistem Uygulaması Nedir?

Bir biriktirici alt sistem uygulaması, genellikle bir veri ambarında veya veri gölünde bulunan büyük miktarda veriyi işler ve yönetir. Bu uygulamalar, verileri toplamak, işlemek, depolamak ve analiz etmek için kullanılır. Ayrıca, veri kalitesini sağlamak ve verilerin tutarlılığını korumak için de kullanılabilirler.

Biriktirici Alt Sistem Uygulaması Hatası

Bir biriktirici alt sistem uygulaması çalışırken bir hata oluşabilir. Bu hata, uygulamanın verileri doğru şekilde işlemesini veya yönetmesini engelleyebilir. Hata, uygulamanın yanlış yapılandırılmasından, donanım sorunlarından veya yazılım hatalarından kaynaklanabilir.

Hata Giderme

Bir biriktirici alt sistem uygulamasındaki bir hatayı gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Hatanın Kaynağını Belirle: Hatanın kaynağını belirlemek için uygulama günlüklerini ve hata mesajlarını kontrol et.
    • Yapılandırmayı Kontrol Et: Uygulamanın doğru şekilde yapılandırıldığından emin ol.
    • Donanımı Kontrol Et: Donanımın düzgün çalıştığından emin ol.
    • Yazılımı Güncelle: Uygulamanın en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin ol.
    • Destek Al: Hatanın çözümünde hala sorun yaşıyorsan, uygulamanın sağlayıcısından destek al.

Biriktirici alt sistem uygulaması hatalarını gidererek verilerin doğru şekilde yönetilmesini ve işlenmesini sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu acaba......?
  • Bu konu hakkında fikir yürütecek arkadaşlar yokmu ...sorunuma çözüm bulamadım...Bu sorun vistanın bir sorunu sanırım....
  • Ya gerçekten gıcık bir sorun. işyerimde de Vista yüklü bilgisayarda aynı sorun var. Ne yapsam düzelmiyor. Bilgisayarım - yönet - Hizmetler'den Yazdırma Biriktiricisini başlatmama rağmen hata verip sık sık kendi kendine Yazdırma Biriktiricisi duruyor, yazıcıyı kullanamıyorum.
    Bu sorunun kesin çözümü var mıdır?
    Şu Vista'dan nefret ettiğim kadar nefret ettiğim şey kalmadı.
  • Bunun için benim bulduğum tek yol, geriyükleme yapmak, 1-2 hafta öncesine geri yükleme yapılınca çözülebiliyor ama çok gıcık birşey olduğu muhakkak.
  • not defterini açın.aşağıdaki kodları kopyalayıp uzantısını bat olacak şekilde kaydedin örn. spooler.bat diye.
    not:kaydetme penceresinde aşağıdaki kutucukta metin belgesi yazar ,tüm dosyalar' ı seçin. o şekilde kaydedin..

daha sonra kaydettiğiniz bat dosyasına 2 kere tıklayın ve çalıştırın..

işte kodlar.

net stop spooler
    del /q %SystemRoot%\System32\spool\printers\*.*
    net start spooler

ayrıca microsoftun bi yazılımı var bu konu için onu indirip kurabilirsiniz ben şahsen denemedim işte linki

MicrosoftFixit50126.msi

Biriktirici Alt Sistemi Uygulaması Hatasııı..Lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 17 Aralık 2009; 2:46:23 >

• z123456, bende de aynı sorun vardı ve belirttiğin kod ile sorun çözüldü. çok teşekkürler...

Debugger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum Allah razı olsun işimizi hallettin büyüksün
  • Sorun Çözümü İçin qeriye Alın Pcyi 2Hafta Filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.