Arkadaşlar ben youna yeni başladım ama daha 1 günde 8kyu olabldm biri bana lvl atlamamda yardımcı olabilir mi? questleride nasıl yapıcağımı bilmiyorum :S
msn:sex_inda_jungle@windowslive.com (yannş anlamayn msn adının ark.lar arasnda espirisi var )
hem burada hem de hero online'ın kendi forumunda arama yaparak questler hakkında etkili bilgi bulabilirsin. http://hero.blogyx.com burada epey kapsamlı bir quest guide mevcut. "Arıyoruz,tarıyoruz,araştırıyoruz oldu ki bulamadık buraya soruyoruz" mantığıyla hareket eden herkese ararken başarılı olamadıkları takdirde her türlü yazılı yardımı ~armut piş ağzıma düş yok~ buradan yapıyorum(z). Kolay gelsin büyük bela valla bu oyuna başlamak
bide bende itemlere + basmaya yarıyan taşlar var opal gibi onları nasıl kullanıcam?
up! yokmu yha bi yardımsever lvl atlayamıyorm :S
nasıl lwl atlayamıyorsun onu anlamadım ? Ya sen doğru düzgün kasmıyorsan olamazmı aralıksız kas bakalım bi de gör lwl atlanıyormu
14 oldm :)) ya bide şu gemleri nasıl kullanıcaz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme