Şimdi Ara

Birileri yardımcı olabilir mi çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ATI Redon HD 6850 ekran kartı aldım. Ekran kartının üzerinde 2 adet HDMI ve 2 adet DVI girişleri mevcuttur.

2 tane monitörüm mevcut. İkiside VGA girisi olan montiörüm var.

Dönüştürücü ile DVI cevirdim girisleri. Daha sonrasında bilgisayarıma Windows 7 64 BIT kurdum.

Ekranlardan birini hiç bir şekilde bilgisayarda gösteremiyorum. Tek monitör gözüküyor. Bu konuda ne yapabilirim fikir sahibi olanınız var mı ?

• Masa üstüne sağ tıkla , ekran çözünütlüğüne tıklat,çıkan sekmede algılaya tıkla monitör algılanacaktır sol taraftan diğer monitörünü seçebilirsin.Ayrıca ATI catalyst kontrol center'den de dual monitör özellğini açabilirsin sanıyorum (hiç ati ekran kartım olmadı o yüzden tam olarak bilemiyorum hangi sekme)

ayrıca googleamcaya ''ATI catalyst dual monitors'' kelimelerini arat .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 1 Nisan 2012; 19:33:50 >
  • Zaten 2. monitör gözükmüyor. Ondan dolayı problem yaşıyorum.

yoksa değiştirmeden önceki ekran kartımda ATI idi sorunsuz sekilde 2 monitörü çalıştırıyordum. Şu an sistem DVI 'in 2. girisinden monitörü hiç bir şekilde görmüyor.

Acaba ekran kartının 2. DVI girisi bozukmu ki ?
  • Monitörleri ve kartın dvi çıkışlarını tek tek denedinmi ?Görüntü alabiliormusun.
  • DVI girislerinden Üsttekinden alabiliyorum ama alttakinden alamıyorum maalesef.

Monitörleri denedim ikiside çalışıyor. İşletim sistemi ile alakası olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibh -- 1 Nisan 2012; 19:54:27 >
  • vga çıkışı olmayan ekran kartlarında, vga ile bağlanan monitörlerin bağlantısı nasıl yapılıyor.
    dönüştürücümü kullanılıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.