Başlık basit. Boykot vs... Sizce bu kadar yeter mi? Muhalefet vs ne derse o kadar mı? "Pasta yesinler" bile denilmedi mi? Beklenen şey tam olarak nedir? Milyonları durduracak bir güç var mı? Ya da tanıdığım tüm diğerleri gibi tarak alıp saç mı tarayalım? Bana soru sormayın, düşünceleriniz neler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birilerini doyurmak için verginin vergisinin vergisini vermeye yorulmadık mı?

-
-
Anca faturadan marketten vergi alırlar. İş yapmıyorum, vergi vermiyorum. Boş boş durmanın en güzel kısmı da bu
-
Öncelikle "birilerini doyurmak için" değil. Yolsuzluk var ülkede, gördük son zamanlarda da..
----
Vergiler yüksek gerçekten çok yüksek.
Özellikle ÖTV.
---
Fakat bu ülkenin de bir gerçeği var ve halk gerçekten hizmet bekliyor, hastane, okul, yol, emeklilik vs.vs.vs
halk sadece EYT'yi kim çözerse ona oy atacam dedi.
bunlar için de para lazım. Devletin gideri, gelirinden fazla ise bu açığı vergilerle kapatma yoluna gidiyor.
----
ABD'nin son çıkışına dikkat ettiniz mi, 100 yıldır adamlar vergi koymamış gümrük adına. Artık başladılar. Nedeni basit, ABD'nin de bunca büyük ekonomisine rağmen paraya ihtiyacı var ve işler orada bundan önceki ABD'ye göre iyi gitmiyor.
Özet: Ekonomik sıkıntı oldu mu vergiler artar.
----
Not: Bu yazdıklarım bir savunma, yada yüksek vergileri haklı görmek değil kesinlikle, durum analizi.
Ben ÖTV'ye baştan karşıyım, vergi, çok kazanandan alınmalı, şirketlerden, futbolculardan ve sahne alan sanatçılardan alınmalı.
Vergi kaçırana geçmişe dönük 4-5 yıl ağır cezalar ve hapis cezaları ve işletmeyi kapatma cezaları gelmeli. (ABD ve AB'de benzerleri var zate - sadece bizde yok bu.)
-
Biz yorulduk, akp'lilerin fakir kısmı hafiften bıktı, kaymak tabakası ise doymuyor doyamıyor.
Troll tarifesi ise aynı tas aynı hamam vergi çok ama niye çok sor hele bilo gurban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle.
istanbulullar bir inşaat baronunun ailesini ve çevresini zengin etmek için mi vergi verdi.
-
Voks youtube
Ece Üner’den şiir gibi konuşma: “Rabbena, hep bana.”https://www.youtube.com/shorts/PgvMGd8qxW4 -
Öncelikle "birilerini doyurmak için" değil. Yolsuzluk var ülkede, gördük son zamanlarda da..
son zamanlarda haa.. Yeni bir göz hastalığı bu, İGG... işine geleni görme
-
Yorulduk da çare ne bize onu söyle. Bizden yılda 4 kere mtv alırlar ama büyük şirketlerin vergi borçlarını affederler. O yüzden nefretim büyüktür bu hükumete. Bir kere geldiğimiz şu hayatta birilerini beslemek için çalışıyoruz resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Birilerini doyurmak için verginin vergisinin vergisini vermeye yorulmadık mı?
Sorunun cevabı aşağıdaki kısa video da anlatılmış!
VA Supercarsyoutube
Supercars don’t need to pay toll! 😂 #lamborghini #richlifestylehttps://www.youtube.com/shorts/5alNSwoHUuw
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X