Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fıstık hastası biriyim antep siirt ikisinide çok severim
    çok yerden aldım fıstık eminönü demiş bi arkadaş oraın fıstığı 2 yada 3 cü kalitedir
    bim marketteki de çok kötü sanırım 3 kalite
    en son maltepe de kuruyemiş toptancılarından alıyordum ilk başlarda iyiydi son aldıklarım 3 kalite
    corfourda satılan insert e giren fıstıklarda kalitesiz..
    tatbak denen yerden aldım 3 sınıf bile değil dahada kalitsiz resmen kurtlu satıyorlar sakın tatbak tatlıbak vs gibi yerlerden alışveriş yapmayın.
    çok yerden fıstık aldım antep fıstıgının adına yakışır fıstık bulup yiyemedim
    zaten antepten gelen taze iyi fıstığı yeseniz marketten kuruyemişciden aldığınız fıstığın tadı bozuk gelir..

marketten vs fıstık alınmaz üreticiden araştırdım forumda bulamadım bi ara konusunu açacaktım arandım oda olmadı

şimdi siz çıktınız umarım fıstık için gelen yorumlar iyi olur da bide ağız tadıyla alır ve fıstık yeriz

takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 7 Eylül 2012; 19:55:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

fıstık hastası biriyim antep siirt ikisinide çok severim
    çok yerden aldım fıstık eminönü demiş bi arkadaş oraın fıstığı 2 yada 3 cü kalitedir
    bim marketteki de çok kötü sanırım 3 kalite
    en son maltepe de kuruyemiş toptancılarından alıyordum ilk başlarda iyiydi son aldıklarım 3 kalite
    corfourda satılan insert e giren fıstıklarda kalitesiz..
    tatbak denen yerden aldım 3 sınıf bile değil dahada kalitsiz resmen kurtlu satıyorlar sakın tatbak tatlıbak vs gibi yerlerden alışveriş yapmayın.
    çok yerden fıstık aldım antep fıstıgının adına yakışır fıstık bulup yiyemedim
    zaten antepten gelen taze iyi fıstığı yeseniz marketten kuruyemişciden aldığınız fıstığın tadı bozuk gelir..

marketten vs fıstık alınmaz üreticiden araştırdım forumda bulamadım bi ara konusunu açacaktım arandım oda olmadı

şimdi siz çıktınız umarım fıstık için gelen yorumlar iyi olur da bide ağız tadıyla alır ve fıstık yeriz

takip.

carrefourdan asla almayın ben aldım pişman oldum. 3. kalite değil 5. kalite resmen içleri boş zamanı geçmiş çöpe atılacak şeyi promosyon diye satıyorlar.

• Hesaptaki parayla Buz ve Ateşin Şarkısı son 2 kitabı mı alsam fıstık mı alsam bilemedimNeyse bakalım yarın gelecek yorumlara göre hareket edeceğim hesap nosunu ilk sayfaya eklerseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 7 Eylül 2012; 20:19:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hesaptaki parayla Buz ve Ateşin Şarkısı son 2 kitabı mı alsam fıstık mı alsam bilemedimNeyse bakalım yarın gelecek yorumlara göre hareket edeceğim hesap nosunu ilk sayfaya eklerseniz daha iyi olur.

Valla merakla kitaplarını okudum ama kılıçların fırtınasını almak için nedense hiç bir heyecan duyamadım ama kral katili güncesini beklemekten sıkıldım bu seferki 1500 sayfa olmaz ise kesmez
  •  Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL

Bu Fıstık kaçıncı kalite beyler ? Antep mi Siirt mi ? Ben tadını çok beğendim, doyurucu ve kaliteli.
  • bu antepfıstıgında iyi para var gibi.ilk günden 4 sayfa atarsa eğer fıstıkta güzelse arkdş yetiştiremez satmaya bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 7 Eylül 2012; 20:24:58 >
  • 3 kg icin takipteyim, yarin belli olur

• sayın tuvneranın yorumuna göre hareket edeceğim:) fakat kendisi fıstık sevmiyor sanırım yada yorumu benim gözümden kaçtı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Sanal pazar satışımız yoktur

Arkadaşlar şimdilik paydos ediyorum. Yarın görüşürüz inşallah.

hocam sanalpazar satışınız olursa, forum olarak çok memnun oluruz.

sanalpazar üzerinden kargo dahil 21 veya 22 TL'ye ilan açarsanız ben dahil birçok arkadaş alım yapacaktır. şahsen sanalpazar üzerinden 22 TL'ye almaya hazırım.
    sanalpazar üzerinden yaptığınız satışlar için sadece %5 komisyon ücreti kesintisi olur, komisyon ücretini de satış fiyatına yansıtırsınız.
    şuanda sanalpazar bazı hesaplara 10 tl puan yüklemiş durumda. bu sebepten ötürü, almaya niyeti olmayan kişiler bile alım yapmak isteyecektir.

hayırlı satışlarınız olsun.

Bence de sanalpazar üzerinden satış yapmanız sizin karınıza olur.Daha fazla kg alacak olanlar içinde iyi olacak.Yarın gelecek yorumlara ve sanalpazar olayına göre bende düşünüyorum.

• eğer dediği gibi 1 ci kalite ise fıstık dicek söz yok sizin yer ist nerdeydi anadolu yakasında ise gelip yerinde alabilirim pm den adresi alabilirmiyim ?
  • Cumartesi çalışıyor musunuz? Kaça kadar? Ve Açık adres nedir? Önünden geçersen uğrarım beğenirsem 2-3 kilo alırım.
  • şehirfırsatından yapsın 20 tl yükledi ne de olsa müdür
  • fıstık mahsulu 2 yılda bir olur yani bir yıl mahsul olur bir yıl mahsul olmaz bu yıl fıstık yılı onun icin fiyat böyle uygun gectimiz yıl antepte bile iç fıstıgın kilosu 60 tl le gibi bir fiyata cıktı iç fıstık yani kabuksuzalacak arkadaş şuna dikkat etsin antep fıstıgı cok iri olmaz ve hafif uzun ince olur piyasada iran fıstıgıda satılıyor iri ve daha yuvarlak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bu ürün hangi kalite acaba?

Örnek vereyim:
    1- Ankara'da meşhur HACIBABA Baklavacısı 1.sınıf antep fıstığını 30TL'den satyor. Açık renkli kabuğu var, tadı gerçekten de güzel, fire oranı çok düşük.

2- Marketlerde ambalajlı olarak 250-500gr paketlerde satılan markalı antep fıstıkları genelde 2. kalite. Lezzet olarak iyi denilebilir, fire oranı daha yüksek (yaklaşık her 6-7 tanede bir bozuk çıkıyor). Kilosu 22-26TL arası.

3- Neredeyse 1/5 oranında fire veren tadı vasat ürünler... Solmuş ve koyu renkli kabuğu var. Kilosu marketlerde 17-19 TL arasında...

Sizin ürününüz hangi örnektekine benziyor acaba?

Ayda 1 alirim hacibaba'dan muthis gercekten. Onun ustune daha antep fistigi yemedim.

• Sanalpazar olup olmaması benim açımdan farketmez ama 5 TL kargo ile en uygun fiyatı Sürat Kargo verdi demişsiniz. Alternatif olursa 5,90 TL'ye Yurtiçi Kargo ile sanalpazar üzerinden satış yapılabilir. %5 sanalpazar komisyonu ile kargo dahil 22 TL fiyat çıkıyor.

Buna en iyi örnek 70 sayfayı aşmış olan çiğ köfte konusudur. Konunun ortalarına doğru bu öneriyi yapmıştım MNG Kargo'ya alternatif olarak Yurtiçi Kargo ile sanalpazar üzerinden göndermeye başlamışlardı. İndirim çekleride yine son kullanıcıya avantaj olarak yansımıştı.
  • ağaçtan toplanmış hali 2.5 tl (1.sınıf 5 tl) işlenmiş satış hali 15 tl (1.sınıf bilmiyorum kaça gidiyor). boşa bakımını yapıyoruz fıstık ağaçlarının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

herşey iyi güzel de
    zaten 1-3 kilo arası kargo 5 tl
    1 kilosu da 15 tl

yani

zaten 20 tl ediyor kargosu ile

neden kampanyaymış gibi algılanmış bu durum
    şaşırdım

Ben zaten Ankara GİMAT'taki NEV Gros markette satılan Akdede diye bir kuruyemiş markasının yarım kilo antep fıstığını 8,90 TL'ye alabiliyorum. Kiloluk paketler de yamulmuyorsam 18,5 TL.
    Fakat tu oranı fazla ve tadı idare eder.

Esasında haklısınız, 1 kg için 20 TL vermek mantıksız gibi... Benim alış nedenim ise "Acaba güzel bir ürün çıkar mı?" Başka bir şey değil... Güzel çıkmazsa Ankara'dan almaya devam edeceğiz.
    En küçük gramajlı üründen alıp denemek lazım ki baştan 3kg alıp risk almayalım.

Eğer ürün güzel olursa "3 KG kargo dahil 45 TL" yapmasını istiyorum.

hocam aldığınızda pm atarmısınız ürünün kalitesi hakkında. bende 2 kilo alayım diyorum

• DİKKAT:::

baklavacı bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre (bu arada bu satıcıyla bi yakınlığım yok :-) ) bu sene fıstık çok imiş ..

iç fıstığı geçenlerde 45 tl iken, bu sene bu bollukta 30 a düşmüş..

yani bu arkadaşın verdiği fıstık bilgisine göre fiyatında anormallik yok imiş..

konuyu açan satıcı arkadaş bu yorumumdan dolayı tadımlık göndermek isterse adresi pm atabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sanalpazar olup olmaması benim açımdan farketmez ama 5 TL kargo ile en uygun fiyatı Sürat Kargo verdi demişsiniz. Alternatif olursa 5,90 TL'ye Yurtiçi Kargo ile sanalpazar üzerinden satış yapılabilir. %5 sanalpazar komisyonu ile kargo dahil 22 TL fiyat çıkıyor.

Buna en iyi örnek 70 sayfayı aşmış olan çiğ köfte konusudur. Konunun ortalarına doğru bu öneriyi yapmıştım MNG Kargo'ya alternatif olarak Yurtiçi Kargo ile sanalpazar üzerinden göndermeye başlamışlardı. İndirim çekleride yine son kullanıcıya avantaj olarak yansımıştı.

Kesinlikle....
  • siirtli bir üreticide gelsede surda satsa alsak siirt fıstığınada doyum olmaz

canım fena siirt çekti
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.