Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü deneyip yorumlara göre bende alacağım... o yüzden hesap bilgileri pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

herşey iyi güzel de
    zaten 1-3 kilo arası kargo 5 tl
    1 kilosu da 15 tl

yani

zaten 20 tl ediyor kargosu ile

neden kampanyaymış gibi algılanmış bu durum
    şaşırdım

Ben zaten Ankara GİMAT'taki NEV Gros markette satılan Akdede diye bir kuruyemiş markasının yarım kilo antep fıstığını 8,90 TL'ye alabiliyorum. Kiloluk paketler de yamulmuyorsam 18,5 TL.
    Fakat tu oranı fazla ve tadı idare eder.

Esasında haklısınız, 1 kg için 20 TL vermek mantıksız gibi... Benim alış nedenim ise "Acaba güzel bir ürün çıkar mı?" Başka bir şey değil... Güzel çıkmazsa Ankara'dan almaya devam edeceğiz.
    En küçük gramajlı üründen alıp denemek lazım ki baştan 3kg alıp risk almayalım.

Eğer ürün güzel olursa "3 KG kargo dahil 45 TL" yapmasını istiyorum.

• 3 kg 45 olursa bende almak isterim. Bu arada havale yapacağımız hesap numarasını pm atarsanız sevinirim.
  • Pazartesi yorumlara göre hareket ederiz artık. 3-5 kg. Donanımhaber ofisine gönderinde bi' zahmet Mesut bey inceleme yapsın.
  • Yorumlara göre bende sipariş vericem..Pm alabilirmiyim..
  • 3 KG kargo dahil 45 olursa ben de alırım.

yalnız eminönü'deki kuruyemişcilere pek bulaşmayın. çoğu düzenbaz, geçen gittim 1 kilo fıstık aldım. dışardan baktığın zaman gayet büyük ve kaliteli bir yere benziyor. test ettim önden ve tadı da lezzetli fıstığın. abi gel buradan vereyim dedi. ben de gidip iyice baktım, adama da söyledim öndekilerden farklı değil dimi dedim. olur mu abi falan diyor bir de bana. bir avuç alıp iyice inceledim, sonra öndekilere baktım ve şekil olarak aynılar. neyse eve geldim ve fıstıkları yerken yarısının bozuk olduğunu anladık. nasıl yapmışlarsa dıştan 10 numara gözüküyor fakat içini açınca resmen bomboş. eminönü çok uzak olmasa, geri gidip kafasına fırlatacaktım o fıstığı.
  • Ben de bilgileri pm istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo firmasıyla anlaşıp ücretsiz yaparsanız iyi olur sanki.

fındık ceviz ve badem kampanyalarınız olcakmı? antepfıstığı sevmiyorum.
  • Bilgileri pm atarmısınız.
  • ödeme yapacağımız banka hesap bilgilerini pm'den gönderin lütfen.

• Bir antepli olarak tavsiye ederim. Fiyat urune gore cok iyi. Birde yeni mahsul alin pisman olmazsiniz

• Satın alan arkadaşlardan acilen geri bildirim bekliyoruz...
  • Arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.

Bugün saat 4 e kadar olan siparişlerin hepsi gönderildi. Yakın olanların ankara-bursa gibi yarın elinde olur inşallah.

Satın alan arkadaşlar, burada ürün hakkında yorum yaparsa sevinirim.

Afiyet olsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Alanların cevaplarına göre en az 2 kilo alacağım.
  • SANAL PAZAR İLAN İSTİYORUZ
  • İşim gereği Hergün ataşehir bölgesini ziyaret ediyorum.Adresinizi Pm den atarsanız hem ürününüzü almış olurum hemde arkadaşlara kalite konusunda fikir verebilirim.
  • 3kg 45

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal pazar satışımız yoktur

Arkadaşlar şimdilik paydos ediyorum. Yarın görüşürüz inşallah.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• amma antep fıstıgına açmışız da haberimiz yokmuş bende hastasıyım yorumlar gelsin düşünelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Sanal pazar satışımız yoktur

Arkadaşlar şimdilik paydos ediyorum. Yarın görüşürüz inşallah.

hocam sanalpazar satışınız olursa, forum olarak çok memnun oluruz.

sanalpazar üzerinden kargo dahil 21 veya 22 TL'ye ilan açarsanız ben dahil birçok arkadaş alım yapacaktır. şahsen sanalpazar üzerinden 22 TL'ye almaya hazırım.
    sanalpazar üzerinden yaptığınız satışlar için sadece %5 komisyon ücreti kesintisi olur, komisyon ücretini de satış fiyatına yansıtırsınız.
    şuanda sanalpazar bazı hesaplara 10 tl puan yüklemiş durumda. bu sebepten ötürü, almaya niyeti olmayan kişiler bile alım yapmak isteyecektir.

hayırlı satışlarınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 7 Eylül 2012; 19:51:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.