Şimdi Ara

Birisi arabamın lastiklerini bıçaklıyor nasıl bulurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir birisi arabamın lastiklerini bıçaklıyor. Evin önünde yaptı , çarşıda yaptı farklı yerlerde yaptı kim bilmiyorum. Arabayı kameralı yerlere koymaya çalıştım bulayım diye olmadı.
    Ne zaman yapıcağı , nerde yapıcağı belli olmuyor mesela 1 ay bekliyor sonra yapıyor , 2 ay bekliyor sonra yapıyor.
    Sebebi arabayı komşunun park yerine park etme , kaldırımları kapatma gibi şeyler yüzünden olduğunu sanmıyorum yani böyle sebepler demeyin.
    Bu kişiyi nasıl bulurum ? bulunca ne yapabilirim yasal yönden ? ve yasal olmayan yönden.
    Kaç tane lastik değiştirdim bunun yüzünden.

• Arac içi kamera belki işinizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O.Conner

Arac içi kamera belki işinizi görür

hocam onu araştırıyorum ama nasıl ayarlıycam ? Yani hem ön tekerler hemde arka tekerleri nasıl göstericem ?
  • Eger evinizin altina falan koyuyorsaniz balkona koyun hem daha iyi olur fark edemez araba ise bilmiyorum var mı ama 360 derece dönen kameralar varsa onlar sizin için daha iyi olur

• Hocam bende onu düşündümde kamerayı arka ve ön tekerlere nasıl ayarlıcaz ?
  • Arabayı iki kamera arasına koyun sağ tarafı başka sol tarafı başka kamera görür

• Hocam öğretmen misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın ön ve arka tarafına kamera koyun lastik patlayınca da alarm öter herhalde alarmın öttüğü saate gelip arabanın önünden arkasından kim geçmiş bakarak bulursunuz

• Genis aci iki arac kamerasi alinir biri one biri arkaya kurulur.
    park edilen yeri gorebilcek biryeri görende guzel bir kamera mis gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

Arabanın ön ve arka tarafına kamera koyun lastik patlayınca da alarm öter herhalde alarmın öttüğü saate gelip arabanın önünden arkasından kim geçmiş bakarak bulursunuz

Alarm arabada var ama kapılar açılmadığı sürece ötmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookback

Arkadaşlar uzun bir süredir birisi arabamın lastiklerini bıçaklıyor. Evin önünde yaptı , çarşıda yaptı farklı yerlerde yaptı kim bilmiyorum. Arabayı kameralı yerlere koymaya çalıştım bulayım diye olmadı.
    Ne zaman yapıcağı , nerde yapıcağı belli olmuyor mesela 1 ay bekliyor sonra yapıyor , 2 ay bekliyor sonra yapıyor.
    Sebebi arabayı komşunun park yerine park etme , kaldırımları kapatma gibi şeyler yüzünden olduğunu sanmıyorum yani böyle sebepler demeyin.
    Bu kişiyi nasıl bulurum ? bulunca ne yapabilirim yasal yönden ? ve yasal olmayan yönden.

mesleğinizi söylerseniz suçluyu bulabiliriz veya şehir ilçenizi

• tamam,birdaha yapmam
  • Kesin ürtmen

• Hava yerine nitrojen bastır

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: lookback

Arkadaşlar uzun bir süredir birisi arabamın lastiklerini bıçaklıyor. Evin önünde yaptı , çarşıda yaptı farklı yerlerde yaptı kim bilmiyorum. Arabayı kameralı yerlere koymaya çalıştım bulayım diye olmadı.

mesleğinizi söylerseniz suçluyu bulabiliriz veya şehir ilçenizi

Mesleğimle alakalı değil mesleğim yok yani.
    Öğretmen felanda değilim ama borçlu olduğum kişiler var onlar yapıyor veya yaptırabiliyor olabilir 'de hangisi işte gözle görmedikten sonra

• yukaridakilerin hicbirisi cozum degil. bana kalirsa lastiklerin kendini savunmayi ogrenmesi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.