Şimdi Ara

PARK HALİNDEKİ ARACIMA VURANI NASIL BULURUM? SSLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabah kalktım,baktım araba bu halde.Resim çekmeden önce biraz düzeltmeye çalıştım..

Şimdi bu ş.refsizi nasıl bulabilirim?
     PARK HALİNDEKİ ARACIMA VURANI NASIL BULURUM? SSLI PARK HALİNDEKİ ARACIMA VURANI NASIL BULURUM? SSLI PARK HALİNDEKİ ARACIMA VURANI NASIL BULURUM? SSLI

Güncelleme : 13.01.2015 17:28

Aracı bugün tamirciye bıraktım.Tampon tırnakları kopmuş,yapabilirse yapacak,olmaz ise yeni tampon alıcak.Durduk yere bir sürü masraf

Güncelleme : 16.01.2015 14:42

Aracın tamponuna 200 Lira vererek tamir ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 16 Ocak 2015; 14:43:16 >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam aslında çok bir hasar yok ama vuran arkadaş vicdansızmış bir not yazmak zor olmasa gerek. Sokağınızda ki apartman yada büfe manav tarzı yerler varsa güvenlik kameralarından bişi çıkabilir değilse çok zor. Bir de bi kaç gün dikkat edin önü arkası çizik ezik araba var mı sokakta.
  • kamera yoksa boşa uğraşma ayrıca arabana çarpılabilcek yerlere de park etme işlek sokaklarda farklı yöne dönen sokakları yolu daraltıcak şekilde bıraktıysan en az çarpan kadar da kusurlusun bunu unutma illaki kanunda yazması gerekli değil
  • Ayni olay benim gecen hafta basima geldi plaka altini kirmis hayvan oglu hayvan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    c4sus C kullanıcısına yanıt
    Tamponun değişmesi lazim hocam.tırnaklar kopmuş,ortadan darbe almış,ortada kırık parçada gözüküyor.Yani az masraf değil,nereden baksaniz 300-400 lira masraf var.

Araç evin önünde park halinde.Bildiğiniz 5 dakikada bir tek araç gecen mahalle arası,%45 eğimli bir sokak.Muhtemelen öndeki araç yokuşta geri kalkarken vurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 12 Ocak 2015; 23:31:05 >
  • kaputla tampon arasında kağıt gibi bişey var belki adam düşmesin diye oraya koymuştur notu

• Dostum o kâğıt değil,kırılmış ama kopmamış parça.elimle çektim çıkmadı,öyle kaldı.Ortadan vurmuş herif.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Dostum o kâğıt değil,kırılmış ama kopmamış parça.elimle çektim çıkmadı,öyle kaldı.Ortadan vurmuş herif.
    Aracı bugün tamirciye bıraktım.Tampon tırnakları kopmuş,yapabilirse yapacak,olmaz ise yeni tampon alıcak.Durduk yere bir sürü masraf
  • quote:

Alıntıları Göster
    Geçen ay kapıyı açmamla sert bir rüzgarın kapıyı neredeyse kopartacak güçte yandaki arabaya çarpmasıyla şok oldum.Adamın arabasının kapısı hafif ezilmişti.Bekledim gelen olmadı not yazdım sileceğine iliştirdim tabi ben oradan uzaklaştıktan bir müddet sonra şiddetli yağmur başladı muhtemelen notu okuyamadı ıslandığı için.Hala üzüntülüyüm nasıl üzülmüştür görünce,keşke ulaşıp yaptırabilsem.Plakasını dahi almadım en azından onu bilsem yeterdi.
    -Geçmiş olsun kötü bir durum.

• Hocam satmayi dusunurmusunuz araci?

• 19onur19 1 kullanıcısına yanıt
    Tamir edilsin,hemen satışa koyacağım. 3 dür park halinde carpiyorlar arabaya bu 4 oldu.Her seferinde tampon değiştirmek ile uğraşmaktan sıkıldım.

• Hocam ne kadar istersiniz bide araba nasil bi anlatirsaniz yil,motor,model,km,boya degisen falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19onur19 -- 13 Ocak 2015; 18:26:07 >
  • quote:

Tamponun değişmesi lazim hocam.tırnaklar kopmuş,ortadan darbe almış,ortada kırık parçada gözüküyor.Yani az masraf değil,nereden baksaniz 300-400 lira masraf var.

Araç evin önünde park halinde.Bildiğiniz 5 dakikada bir tek araç gecen mahalle arası,%45 eğimli bir sokak.Muhtemelen öndeki araç yokuşta geri kalkarken vurmuş.

konuyla alakasız olacak ama maksimum karayolu eğimi %10, köy ve orman yollarında %12, traktör iş makinası çalışacak orman ve dağ yollarında maksimum %20'dir. %20 eğimde hiçbir taşıt çıkmaz.

%45 eğim derken yanlış olmuş, istanbul'da barbaros bulvarı eğimi %8'dir.
  • Ne kadar istediğimden önce arabadan bahsedeyim.

Araç 1999 model RTE 1598cc 8v 90HP Benzinli.

Yaklaşık 175.000 km de.140.000 de alındı. Aldığım fiyat 11.650 TL.

Yaklaşık 4-5 senedir araç bizde. Babam kendisi için aldı. Haftada 1 gün babam kullanıyor.Onun dışında hergün evde yatıyor araç.İşim çıktığında ben kullanıyorum.

Araçta kesinlikle ağır hasar yok.Bizden önceki sahibi ilk kazasını yapmış,sol çamurluk değişmesi gerekiyormuş,kaputta da ufak işlem yapılması gerekiyormuş.Bu arkadaşta madem bu kadar masraf ediyorum,bari iki çamurluk ve kaputu yeni kasa parçaları ile değiştireyim demiş ve değiştirmiş.Arabanın agir hasarı yok,şaselere dikkatli bakarsanız anlaşılır zaten.Arabada boya var.Lokal boya var.öndeki tüm parçalar boyalı tabiki.Tavanda boya vs yok.Biz aracı bile bile bu şekilde aldık,Ondan sonra araçta değiştirdiğimiz parçaların bir kısmını yazayım.
    Ön takım komple yenilendi.
    Marş,şarj dinamosu değişti.
    Yıkamacı beyne su kacirdigindan dolayı 2.000 liralık beyin değişti.
    Geçen yaz klima gazı dolduruldu.
    Yakıt deposu temizlendi.Yakıt in geçtiği kanallar dahil.
    Egzos monifoltu vs değişti.
    Daha değişen ler var,eve geçince devamını yazarım.
    Araç hic LPG takilmamis.Motor durumu şuanki megane lar arasında en iyisi diyebilirim.Çok sağlıklı ve performanslı motor var.Motor kesinlikle sağır edilmemiş.çok rahat 200km hızı sorunsuz vurabiliyor.
    Son olarak bu aracı aldıktan sonra 6-7 bin lira nakit para harcadım.Şuan hiç bir sorunu yok.Ön amartisörler degisti.Arkayı değiştiremedim daha.Saat gibi yürüyeni var.

Kısaca araç tüm sıkıntıları bende yaptı.Hepsini de bir suru paralar harcayarak yaptırdım.
    Bu harcamaları yaptıktan sonra daha bir sorunu kalmadığı için içim çok rahatlamıştı ki bu sefer de gelen gecen arabaya vuruyor.Kazalı bir kaç resmi daha var hatta.Mahalle nasıl mahalleyse gelen giden çakıyor :(
    @19onur19

Hocam bu eğimi yazmadan önce düşündüm düşündüm banada saçma geldi ama yazmış bulundum işte :)
    Ama bildiğiniz yokuş ve 300 - 400 metre uzunluğunda.
    @Arif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 13 Ocak 2015; 19:34:35 >

• Bizim aracada 3 gün önce park halindeyken çarptılar. Araba bendeydi. Adam emniyeti arayıp babama bir şekilde ulaşmış. Araba buzda kaydı ve çarptım, vicdanım rahat etmedi aradım, yaptıralım demiş. Babamda derdi neyse, sıkıntı değil arayıp söylemeniz yeter, ben yaptırırım demiş. (Babamdaki rahatlığı ben anlamıyorum. Sanki çok zenginizde umursamıyor. Adam arayıp söylemese ihale bana kalırdı ve bir ton azar işitirdim ama adam arayıp söyleyince sıkıntı değil oluyor.)

Arayan adamdan Allah razı olsun. Hem vicdanlı bir adammış hemde beni zan altında kalmaktan kurtardı.

Bu arada araçta ortalama 100 tllik hasar var.

Ayrıca geçmiş olsun hocam. Keşke sizede şerefli bir insan denk gelseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 13 Ocak 2015; 20:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Bizim aracada 3 gün önce park halindeyken çarptılar. Araba bendeydi. Adam emniyeti arayıp babama bir şekilde ulaşmış. Araba buzda kaydı ve çarptım, vicdanım rahat etmedi aradım, yaptıralım demiş. Babamda derdi neyse, sıkıntı değil arayıp söylemeniz yeter, ben yaptırırım demiş. (Babamdaki rahatlığı ben anlamıyorum. Sanki çok zenginizde umursamıyor. Adam arayıp söylemese ihale bana kalırdı ve bir ton azar işitirdim ama adam arayıp söyleyince sıkıntı değil oluyor.)

Arayan adamdan Allah razı olsun. Hem vicdanlı bir adammış hemde beni zan altında kalmaktan kurtardı.

Bu arada araçta ortalama 100 tllik hasar var.

Ayrıca geçmiş olsun hocam. Keşke sizede şerefli bir insan denk gelseydi.
    Geçmiş olsun aracınızın bulunduğu bölgede kamera var ise yada zor ama görgü şahidi var ise birde mobese var ise şikayetçi olup inceletip bakabilirsiniz.

Bu saydıklarım dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

• Hocam keske on tarafinda degisen olmasaydi iyiydi ama yinede hayirli satislar

• 100TL lik hasarı bende önemsemem hocam.Tamponun sıfırı ile değiştiğini düşünürsek yaklaşık 400 lira civarı masrafı var arabanın.Yeni tampon malum pahalı,bunun işçiliği boyası vs da var.
    Ayni arabayla geri geri giderken bir arbaya carpmıştım,gece olduğu için görememiştim,babam da yanımdaydı.İlk gün bir ton laf etti bana
    @mawoix
    Saolun hocam.Herhangi bir şahid kamera vs yok maalesef.Park halindeki araç , yerinden çıkarken vurmuş büyük ihtimalle.Nasıl şoförse..
    @nego0505

Parçalar keyfii değişmiş, yeni kasa olduğu için keşke değismemiş olsaydı demem :)
    Bu görünüş daha iyi.
    Teşekkürler dostum.
    Bu arada araç icin ne kadar isteyeyim sizce?Masraflar vs göz önünde bulundurarak söyleyin lütfen.
    @19onur19

• quote:

100TL lik hasarı bende önemsemem hocam.Tamponun sıfırı ile değiştiğini düşünürsek yaklaşık 400 lira civarı masrafı var arabanın.Yeni tampon malum pahalı,bunun işçiliği boyası vs da var.
    Ayni arabayla geri geri giderken bir arbaya carpmıştım,gece olduğu için görememiştim,babam da yanımdaydı.İlk gün bir ton laf etti bana
    @mawoix
    Saolun hocam.Herhangi bir şahid kamera vs yok maalesef.Park halindeki araç , yerinden çıkarken vurmuş büyük ihtimalle.Nasıl şoförse..
    @nego0505

Parçalar keyfii değişmiş, yeni kasa olduğu için keşke değismemiş olsaydı demem :)
    Bu görünüş daha iyi.
    Teşekkürler dostum.
    Bu arada araç icin ne kadar isteyeyim sizce?Masraflar vs göz önünde bulundurarak söyleyin lütfen.
    @19onur19

Hocam babam eski minibuscu oldugu icin boya hastaligi var boya dahi olsa almaz galiba ondan banada bulasti bu hastalik.hocam bizde 2000 model 8 valf olan aynisi vardi bordo renk(visne curugu geciyodu)yeni kasa 140.000 de boyasiz araci 14.500 e vermistik 16.000 assa verme dememe ragmen siz burdan pay bicin artik ben on panjurlarin kromlu oldugunu gorunce 16 valf zannetmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19onur19 -- 13 Ocak 2015; 23:40:11 >

• 19onur19 1 kullanıcısına yanıt
    1-2 yıl önce 14.500 liraya yalvara yakara isteyen birisi vardı.Babam tam anlaşacaktı ki park halindeki aracımıza vurdular.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.