Şimdi Ara

BİRİSİ ARÇELİK'E PİLİN İCAT EDİLDİĞİNİ HABER VERSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arçelik termosifon aldık, zaman ayarı var. Sabah saat 7.00 de su 50'C olsun diye ayarlıyabiliyorsunuz. Ama elektrik kesilince saati sıfırlandığı için sabah işe giderken buz gibi suyla karşılaşabiliyorsunuz.

Bunların fırınları da böyle , 20 sene önceki fırınları da elektrik kesilince saati sıfırlanırdı, şimdiki fırınları da öyle. Neden içine bir saat pilini çok görürler anlamıyorum. Pilin icadından haberleri mi yok acaba? Halbuki birkaç senedir bilgisayar, notebook falan da satıyorlar. Tamam kendileri üretmiyor olabilirler ama insan bi bakmaz mı sattığı ürüne? "Yahu bu PC elektrik kesilse bile saati unutmuyor ,nasıl oluyor acaba" demez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 21 Ekim 2009; 19:04:27 >

• bizdede arçeliğin müzik seti vardı hafızaya aldığım radyo kanalları elektrik keslinice hep sıfırlanırdı.cidden orada çalışan mühendisler nasıl mühendis anlamak çok zor.
  • ben arçeliğin sahibi olarak cevap verim size . ismimin baş ve son harfi artı soy ismimle arçelikten yüksek isim ücreti aldığım için arçeliği kötüleyemem.
    şaka bir yana arkadaşlar bosch fırınvar daha yeni sayılır oda aynısı . ama çamaşır makineleri cereyan kesilse bile cereyan geldiğinde aynen devam ediyor . termosifon çok daha önemli niçin çamaşır makinesindeki sistemi uygulamazlar hayret yani bunda pile bile ihtiyaç yoktur aslında.
  • Kalite detaylarda gizlidir.
    Bunu arçelik de bilir ama Türk esnafı zihniyetinden kurtulmak kolay değildir.
  • Bende yerli malı arçelik diye ev sinema sistemi almıştım,güya yerli malı ama Türkçe menü yoktu.
  • kenwood mikro dalga fırn aldım bende. Fişten her çıkartışta saati sıfırlanıyor. Gerçi saatle işimiz yok kendi dakika ayarı var ama saat koyuyorsun madem içine birde pil koy.
  • Bunları kendi sitelerine girip yazın. Dikkate alınıp size cevap veriyorlar...Bir ay önce ARGENİZ NE İŞ YAPIYOR ? HALA İNSAN YIKAYAN MAKİNA YAPAMADINIZ.....Diye mesaj bıraktım.. Yarın mail kutumda cevap aldım...Talebiniz ilgili bölüme iletilmiştir...teşekkür ederiz...Dediler..Haaa bakın eger insan yıkayan makina yaparlarsa Fikir babası ve sipariş sahibi benim , hatırlarsınız... Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bunları kendi sitelerine girip yazın. Dikkate alınıp size cevap veriyorlar...Bir ay önce ARGENİZ NE İŞ YAPIYOR ? HALA İNSAN YIKAYAN MAKİNA YAPAMADINIZ.....Diye mesaj bıraktım.. Yarın mail kutumda cevap aldım...Talebiniz ilgili bölüme iletilmiştir...teşekkür ederiz...Dediler..Haaa bakın eger insan yıkayan makina yaparlarsa Fikir babası ve sipariş sahibi benim , hatırlarsınız... Saygılarımla..

yani burada AR sizsiniz GE onlar

aynı dertten bende muzdaripim annemlere bosh dan fırın aldık elektrikler gidip gelince annem beni arıyor gel oğlum şu fırının saati gene bozuldu gel ayarlayı ver diye acaba bilmediğimiz birşey mi var da bunlar koymuyorlar bu pili veya çok mu zor geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bunları kendi sitelerine girip yazın. Dikkate alınıp size cevap veriyorlar...Bir ay önce ARGENİZ NE İŞ YAPIYOR ? HALA İNSAN YIKAYAN MAKİNA YAPAMADINIZ.....Diye mesaj bıraktım.. Yarın mail kutumda cevap aldım...Talebiniz ilgili bölüme iletilmiştir...teşekkür ederiz...Dediler..Haaa bakın eger insan yıkayan makina yaparlarsa Fikir babası ve sipariş sahibi benim , hatırlarsınız... Saygılarımla..

Dostum herşey sırayla, önce saat pilini bi halletsinler, insan yıkayan makineyi bilahare talep ederiz

• Yıl 2020 aynı sorun devam ediyor.
    Elektriğin geldiği an çektim. İçine takacakları 50 kuruşluk terazi pili

BİRİSİ ARÇELİK'E PİLİN İCAT EDİLDİĞİNİ HABER VERSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki zihniyet değişmemiş”ne üretirsem satarım”

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saati söküp elektrikçiye götürsek şuna hafızasını koruyacak bir pil lehimle desek yapamaz mı? İnternette araştırdım ama yararlanılacak kaynak bulamadım. Var mıdır bir yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.