Şimdi Ara

Birkaç kereliğine mahsus reçetesiz Dideral kullanmak öldürür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sağlık ocağına gittim adam bakmadı bile başından sağdı psikiyatriye git çok aşırı tehlikeli ilaç sakın kullanma diye korkuttu. Ulan psikiyatriyi biz de biliyoruz ama bugün randevu alsam 10-15 güne zor gelir.

Kalabalık karşısında elim ayağım hatta başım bile titriyor anasının satayım, kalbim bulanıyor aynı mide bulantısı gibi. Oksijen gitmiyor gibi oluyor kafama elim sürekli başıma gidiyor konsantre olamıyorum.

Ve yarın topluluk önüne çıkıp kağıttan yazı okuyacağım yani durum acil sıra bana gelene kadar kalbim iğrenç bir şekilde hızlı atıyor, vücudum titriyor aslında sunum sırasından çok sunumdan önceki birkaç dakika da it gibi titriyorum ve iğrenç bir durum

Velhasıl şuan ilaç elimde, şimdi herhangi bir titreme olmamasına rağmen deneme ve sosyal fobiye iyi gelme amaçlı yarım tablet de değil çeyrek tablet kullansam

Ve yarın konuşmadan yarım saat önce yine çeyrek hap atsam

Ani yan etki yapar mı yani sunu sırasında bayılma, kusma, horlayarak ayakta uyuya kalma gibi rezillikler çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 30 Eylül 2014; 15:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç iki kere ne kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı 10 kere okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Birkaç iki kere ne kardeş

Birkaç Dolar Için

• Ulan avatarında recep şekercinin resmi var burda dideral sıkıntı yaratır mı diye laga lıga yapıyosun

Yardım: majezik kullan iyi gelir reçetesiz satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ulan avatarında recep şekercinin resmi var burda dideral sıkıntı yaratır mı diye laga lıga yapıyosun

Yardım: majezik kullan iyi gelir reçetesiz satılıyor

Yav ağrı kesici önermişsin ben diyorum kara sen diyon ankara

Evde passiflora şurubu var bir de ama işe pek yaramıyor sanırım

• ben çok kullandım doktorada sordum bişey olmaz demiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

ben çok kullandım doktorada sordum bişey olmaz demiştim.

Atıyorum o zaman şimdi bi çeyreklik, yarına kadar bu konuyu uplamazsam bilin ki hakkı rahmetime kavuşmuşum demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Beyler sağlık ocağına gittim adam bakmadı bile başından sağdı psikiyatriye git çok aşırı tehlikeli ilaç sakın kullanma diye korkuttu. Ulan psikiyatriyi biz de biliyoruz ama bugün randevu alsam 10-15 güne zor gelir.

Kalabalık karşısında elim ayağım hatta başım bile titriyor anasının satayım, kalbim bulanıyor aynı mide bulantısı gibi. Oksijen gitmiyor gibi oluyor kafama elim sürekli başıma gidiyor konsantre olamıyorum.

Ve yarın topluluk önüne çıkıp kağıttan yazı okuyacağım yani durum acil sıra bana gelene kadar kalbim iğrenç bir şekilde hızlı atıyor, vücudum titriyor aslında sunum sırasından çok sunumdan önceki birkaç dakika da it gibi titriyorum ve iğrenç bir durum

Velhasıl şuan ilaç elimde, şimdi herhangi bir titreme olmamasına rağmen deneme ve sosyal fobiye iyi gelme amaçlı yarım tablet de değil çeyrek tablet kullansam

Ve yarın konuşmadan yarım saat önce yine çeyrek hap atsam

Ani yan etki yapar mı yani sunu sırasında bayılma, kusma, horlayarak ayakta uyuya kalma gibi rezillikler çıkarır mı?

öncelikle geçmiş olsun....

tarif ettiğiniz durum sosyal fobiye uyuyor lakin sosyal fobinin tedavisinde antidepresan veya anksiyolitik grubu ilaçlar kullanılır...dideral ek ilaçtır....sadece kardiyak sebepli semptomları baskılar ama hastalığı yani sosyal fobiyi tedavi etmez....antidepresan başlanırsa 2.haftanın sonunda etkisini hissetmeye başlarsınız...2-3. ayda da etkisi oturur..acele etmeyin ve bir psikiyatrist ile görüşün...selametle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.