Şimdi Ara

Birkac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 2 Temmuz 2020; 13:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Ne düşündüğüne göre değişir bu sorunun cevabı eğer shadowlands e hazırlanayım diyorsan şimdi başlayıp yavaştan kasıp bazı haritalarda uçmayı açabilmek için ve repleri kasmak için hemde oyuna alışmak için doğru zaman olacaktır shadowlands çıktığında çok şeyle uğraşman gerekeceğinden biraz olsun bazı şeyleri hazırlamış olursun ama shadowlandste herşey 0 danmış gibi başlayacağı levellar düşeceği ve yeni açılan karakterler için yeni bir quest zinciri ile level atlanacağı için şimdi başlamak çokta mantıklı değil...

2- clasic wowun ilk çıkan sürümü ekstra bir paket almana gerek kalmadan sadece aylık üyelikle oynayabildiğin bir oyun sonu olacak ve sondan sonra nasıl bir yol izlenecek şuan kimse bilmiyor...

Normal dediğin retail yani şuandaki bfa paketi ile 8.3 sürümündeki oyun ve bu yılın sonuna doğru shadowlands ile genişleme paketi gelecek olan oyun bunu oynamak için classicin üzerine tüm gelen paketleri kapsayan paketi alman gerekiyor...

3- bu sorunun cevabı zor herkese göre değişir ama genelde demonhunter hem basit hemde dps bakımından çok kolay bir oynanışa sahip ben human paladin oynuyorum... Warlock kasmadım henüz...

4- haftada 4 saate ayda 16 saate ancak 1 chara zar zor yetişirsin ve geliştirmen çok kolay değil şuanda bir chara günlük 3 saat ayırman gerekiyorki hem back hem kolye hemde aylık token için gerekli gold kasabilesin üstelik uçamk için gerekli repleri kastıktan sonraki durum bu birde ayda 15 saat gibi oynayacağın bir oyuna aylık para vermek bence çok anlamsız ama para benim için sorun değil diyorsan oynayabilirsin sana kalmış bir durum... Başlayacaksan rus account almanı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 7 Şubat 2020; 17:15:31 >

• Tesekkurler cevap icin, oldukca aciklayici olmus. 0-60 su an kac saat aliyor ortalama?

• bende kendi çapımda bir kaç cevap vereyim

1) Bence değer, 8.0.1 bfa'nın sanki alpha sürümü gibiydi. Şimdi ise 8.2 + 8.3'ü ile birlikte essence sistemi, yeni haritalar, corrupted item sistemi oyunu daha güzelleştirdi her ne kadar hala bir hoşnutsuzluk olsa da oldukça renklendi diyebilirim essence ve corruption varyasyonları ile.

4) haftada 3-5 saat yetmez günde bir kaç saat olmalı ki en azından belli bir endgame deneyimi yaşanabilsin. 1 saatini dailylerini ayırırsın 1 saatini de dungeon, raid yapmaya çalışırsın bir kaç geliştirme sağlarsın karakterine bu şekilde devam edersin. bu işin asgarisi tabii

wow sonuç olarak sorunları olsa da hala güzel. alternatifi olmayan bir mmorpg. öneririm

• Oyunun ve ya Oyunların hayatından çalmasını istemiyorsan genel ana fikir olarak oynamamalısın zaten.

Ben kendi adıma WoW 'da eğleniyorum aylık ortalaması 55₺ olan (para ödemeyi seçip forum üzerinden aldığını varsayıyorum)Bu kalite ve içerikte başka bir alternatif oyun yok sanırım.Tabi bu 55₺ 'yi ödemeyip gold kazanıp kendinde token ile oynayadabiliyorsun.Fakat şu var WoW "Gir-Çık" oyunu değil bunu da bilmek lazım yalnız hiç bir zaman geç değil başlamak ya da geri dönmek için.

Şahsen Tavsiyem sadece WoW değil tüm zaman götüren şeylerin eğer "hayatınızdan çaldığını" düşünüyorsanız hiç yapmayın abi çalmadığını düşündüğünüz şeyleri yapın.Onu da sadece ve sadece siz biliyorsunuzdur.

WoW:Classic (1-60) ile WoW:BFA(1-120) aynı Ücret ile oynanıyor ve ya aynı oyun içi Token ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 8 Şubat 2020; 14:55:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.