Bildirim
BIRKAC SORUM VAR?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klalkedon 100% güvenlidir.2gb yetmez,al bi 8 gb oh mis.Oyun olarakta:
SPOR
Fifa Street 2
Madden Nfl 2010(Şahsen çok severim.)
Nfl Street 3
Virtua Tennis 3
Pro Evolution Soccer 2011(Klasik pes)
Tekken 6(Dövüş spor sayılır :D)
MACERA
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
Daha çok oyun var bi ara yazarım -
Khalkedon en güvenli psp satıcısdır.Kargoyla olur.Tüm türkiyeye gönderim yapıyorlar.
Kırma ücreti 20 liradır.Oyun atarlar sanırım.
PSP'yi kırdırırsan online oynayamassın. -
Online oyun oynayabilir oynanmaz diye birşey yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 27 Şubat 2011; 11:39:30 > -
psn'ye bağlanamassan nasıl oynıyacaksın ? söyle bizede oynayalım.
Hiç bir oyunda online oynayamadım.bi tane fifada sanırsam oynadım başkada hatırlamıyorum.
6.20 bağlanıyo diyosunda 1-2 ay sonra onlarda engellenicek.O zaman nolucak ? 6.39 çıktı bile 40 -42 gelir. -
Medal of Honor Heroes
Medal of Honor Heroes 2
Fifa 10
dahada vardır ama benim oynadıgım bunlar her oyun psn üzerinden oynanmıyor.Ve ne biliyorsun the maxz 6.20tn-c de kapanır psn diyelim 6.20tn-d de gelir ve sen fazla ilgilenmiyorsun sanırım okadar çok hen çıktıgı okadar çok destegi varki bir araştır ve 6.39 a daha var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 27 Şubat 2011; 12:43:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: psikoercu
Medal of Honor Heroes
Medal of Honor Heroes 2
Fifa 10
dahada vardır ama benim oynadıgım bunlar her oyun psn üzerinden oynanmıyor.Ve ne biliyorsun the maxz 6.20tn-c de kapanır psn diyelim 6.20tn-d de gelir ve sen fazla ilgilenmiyorsun sanırım okadar çok hen çıktıgı okadar çok destegi varki bir araştır ve 6.39 a daha ve sana daha çok ögretcegim şey var merak etme :)
-1 (The maXz! i tutuyorum)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X