Bildirim
birşey yapmama rağmen işlemcim çok kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 konu açmışsınız, 1 tanesi yeterlidir aslında..
İşlemleri açıp bakın, işlemciyi tüketen-sömüren program ve ya güncelleme olabilir. Bunu programın işlemci kullanma yüzdesinden anlayabilirsiniz.. Antivirüs arkaplanda taramayapıyor olabilir. Siz de yüklenince sıcaklık artıyor olabilir. Zorlayan bir şey var demek ki.. Çalıştıra msconfig yazın. Başlangıç sekmesine gelin. Orada gereksizolan herşeyi kaldırın. Sadece antivirüs kalsın. Varsa touchpad tarzı şeyler de kalsın. Gerisini silin, google update, adobe vs.. -
dostum eskiden de aynı şeyler açıktı ama bu kadar ısınmıyordu çok ısınmaya başladı laptop bu arada 2 tane açtığım için özür dilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: juddge86
dostum eskiden de aynı şeyler açıktı ama bu kadar ısınmıyordu çok ısınmaya başladı laptop bu arada 2 tane açtığım için özür dilerim
Dediklerimi yaptınız mı? -
kasayı aç beliki soğutucun tam oturmamıştır -
kasa değil dostum laptop dediklerinizi yaptım hepsini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juddge86 -- 20 Şubat 2013; 20:06:44 > -
görmedim pardon -
quote:
kasa değil dostum laptop dediklerinizi yaptım hepsini
Fanı tozlanmış olabilir, termal macun iletkenliğini yitirmiş olabilir.. -
Stok fan kullanıyorsan termal macunu kontrol et dostum -
Eğer HP laptop kullanıyorsan cool sense kısmından en soğuk moda getirip tekrar deneyebilirsin. -
hayır hp değil birşey yapmama rağmen işlemci turbo boost da çalışıyor format mı lazım ki -
quote:
hayır hp değil birşey yapmama rağmen işlemci turbo boost da çalışıyor format mı lazım ki
Virüs bulaşmış olabilir. Bi aralar aynısı banada oldu, hiç bir program dahi çalışmazken işlemci kullanımı %90 - %100 gözüküyordu. Attım formatı bilgisayar kendine geldi. -
atıcam formatı zatende cd sini bulamadım :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmeyen g/ç hatası
- et işareti yapamıyorum
- oyun oynarken pc kapanıyor
- cs 1.6 tam ekran yapma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- komut istemi
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- 0xc00007b hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X