Bildirim
birsoru h.d.d de 2.0 neye karşlıkık geliyor ata100/133?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yaw bo konuda bilgisi olan yokmu -
yokmu bu konu hakkında konuşacak allaalla -
usb 2.0 480mbit bant genişliği sunar
bu da saniyede 60mb demektir bu da teorik olarak ata 66ya yaklaşık bir şey demektir ama pratikte tabi ki saniyede 60mb transfer etmez :)
sistem diski için olmasa da arşiv için yeterli performansı verir veri transferi esnasında ;) -
okadar yavaşmı ya bi yanlışın olmasın -
ben sata raid ile 98mb'yi zor transfer ediyordum normal bir sata 150'lik disk iyi bir chipset ile 50-60mb transferi anca sağlıyor sistem tam atıl konumdayken.
usb 2.0 bant genişliği de max 60mb zaten ona ulaşmak ta zor. -
ben udma133 e eşit biliyodum h.d.d2.0 ı -
bunlar hep teoride olan performans kıstaları bunları referans olarak kullanmana gerek yok bence. -
Çok doğru
quote:
Orjinalden alıntı: ethros
bunlar hep teoride olan performans kıstaları bunları referans olarak kullanmana gerek yok bence.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Dark MAchine
ben udma133 e eşit biliyodum h.d.d2.0 ı
usb 2.0'ın performansının udma 133'e eşit olmasına imkan yok!...
bunu basit bir flash diskden dosya kopyalarken bile hissedebilirsin... -
sistem falan kurmayı unut. sadece arşiv amaçlı vs. kullanabilirsin. ama yine de fena değil. ayrıca gidip enayi gibi direkt externallardan almanı istemem. bence harici bir hdd kutusu(40-50 ytl) ve 200 gblık normal bir hdd al (140 ytl). yani toplam 200'e falan çıkarsın bu işten. firmaların externallarını alsan 300'den falan başlıyolar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X