Şimdi Ara

birsoru h.d.d de 2.0 neye karşlıkık geliyor ata100/133?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemime bi tane usb2.0 200 gb h.d.d alıcamda acaba diyorum sistem yükleyebilirmiyim açılışta usb h.d.d yi bot tanıtabilirmiyim bide acaba usb2.0 ultra 100 133 hangisine karşılık geliyor ide kadar performanslı olurmu????????????????????

• yaw bo konuda bilgisi olan yokmu
  • yokmu bu konu hakkında konuşacak allaalla
  • usb 2.0 480mbit bant genişliği sunar
    bu da saniyede 60mb demektir bu da teorik olarak ata 66ya yaklaşık bir şey demektir ama pratikte tabi ki saniyede 60mb transfer etmez :)

sistem diski için olmasa da arşiv için yeterli performansı verir veri transferi esnasında ;)
  • okadar yavaşmı ya bi yanlışın olmasın
  • ben sata raid ile 98mb'yi zor transfer ediyordum normal bir sata 150'lik disk iyi bir chipset ile 50-60mb transferi anca sağlıyor sistem tam atıl konumdayken.

usb 2.0 bant genişliği de max 60mb zaten ona ulaşmak ta zor.
  • ben udma133 e eşit biliyodum h.d.d2.0 ı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar hep teoride olan performans kıstaları bunları referans olarak kullanmana gerek yok bence.
  • Çok doğru

quote:

Orjinalden alıntı: ethros

bunlar hep teoride olan performans kıstaları bunları referans olarak kullanmana gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark MAchine

ben udma133 e eşit biliyodum h.d.d2.0 ı

usb 2.0'ın performansının udma 133'e eşit olmasına imkan yok!...
    bunu basit bir flash diskden dosya kopyalarken bile hissedebilirsin...
  • sistem falan kurmayı unut. sadece arşiv amaçlı vs. kullanabilirsin. ama yine de fena değil. ayrıca gidip enayi gibi direkt externallardan almanı istemem. bence harici bir hdd kutusu(40-50 ytl) ve 200 gblık normal bir hdd al (140 ytl). yani toplam 200'e falan çıkarsın bu işten. firmaların externallarını alsan 300'den falan başlıyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.