Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

quote:

Birsey eklemek istiyorum:
    Internet paketiniz varsa m.google.com.tr adresinden gmail uygulamasini indirebilir ve push mail olarak kullanabilirsiniz. Her mail 15-20 dakika kadar sonra cep telefonunuzda olur. Diger mail adreslerinizi gmail'e yonlendirebilirsiniz. Mesela hotmail'i gmail'e yonlendirirsiniz.

ekledim bunuda ilk mesaja teşekkürler bilgi için

şunu da ekleyebilirsiniz:

-internet paketi kullanirsaniz facebook'ta ileti yazdiginizda iletinin altinda "blackberry ile gonderildi" yazmaz. Bu sekilde yazmasi icin facebook uygulamasindan yazmaniz gerekir. Bunun icin de bis aboneligi gerekir.

-blackberry messenger, blackberry telefon sahipleri arasinda mesajlasmaya yarar.

onlar zaten biliniyodur diye yazmadım ama eklileyim, daha açıklayıcı olur

internet paketi ile:
    Tiggit mail(ucretli ama blackberry forumlardan ucretsiz temin edilebilir), logic mail(ucretsiz) gibi push mail uygulamalari var. Denemistim bu uygulamalari ama cok verimli calismamisti, mesela turkce karakterleri desteklemiyordu. Bunlardan da bahsedilebilir :) amacim konuya destek olmak :) gercekten guzel konu tebrikler

• Teşekkür ederim Bu konuyu zaten herkes bilgi edinsin diye açtım ve herkes bildiklerini yazısın diye, belirttim mesajımda da.. İnsanların kafası bis hakkında çok karışık gerçekten.. Birde uygulamalarla ilgili bi konu açmıştım bu dediğiniz uygulamaları orayada yazabiliriz
  • güzel bir anlatım olmuş. yeniden başlayanlar için iyi olur. benimde kafamda soru işaretleri vardı, yazını okuyunca emin oldum.
  • şimdi ben kontörlü avea hat kullanıyorum, bis yerine aylık işte atıyorum 1gb lık paket alsam sadece webde mi gezinicem? tarayıcıdan bile video falan izleyemeyecek miyim? google maps ya da diğer navigasyon programlarını kullanabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

şimdi ben kontörlü avea hat kullanıyorum, bis yerine aylık işte atıyorum 1gb lık paket alsam sadece webde mi gezinicem? tarayıcıdan bile video falan izleyemeyecek miyim? google maps ya da diğer navigasyon programlarını kullanabilecek miyim?

evet bis olamdan tarayıcı, blackberry maps ve diğer blackberry uygulamalarını kullanamazsınız. Ama google maps kullanabilirsiniz opera mini tarayıcısı ile video izleyebilirsiniz.
  • quote:

şimdi ben kontörlü avea hat kullanıyorum, bis yerine aylık işte atıyorum 1gb lık paket alsam sadece webde mi gezinicem? tarayıcıdan bile video falan izleyemeyecek miyim? google maps ya da diğer navigasyon programlarını kullanabilecek miyim?

evet bis olamdan tarayıcı, blackberry maps ve diğer blackberry uygulamalarını kullanamazsınız. Ama google maps kullanabilirsiniz opera mini tarayıcısı ile video izleyebilirsiniz.
  • Bis olmadan kendi tarayicisi kullanilabilir. (Kendi tarayicisi ama vodafone live ya da turkcell tarayici)
  • quote:

Bis olmadan kendi tarayicisi kullanilabilir. (Kendi tarayicisi ama vodafone live ya da turkcell tarayici)

ben telefonun kendi üstündeki tarayıcıyı internet paketi ile kullanabiliyorum.. Vf live, turkcell tarayici derken ne demek istediniz anlayamadım hocam?
  • quote:

internet paketi ile herşeyi yapabilirsiniz, sadece rim uygulamalarını kullanamazsınız.. onun dışında tv de izlersiniz, youtube dan videoda.. tarayıcıdan da internette gezinebilirsiniz.. ben avea 1gb internet paketi kullanıyorum bu arada
  • Ben android ile exchange mailimi push veya belli aralıklarla alabiliyorum. BBnin farkı sadece şifreleme filan mı? Mail alabilmek için ille BB olamsına gerek yok sanırım. Yanlış mıyım?
  • quote:

quote:

Bis olmadan kendi tarayicisi kullanilabilir. (Kendi tarayicisi ama vodafone live ya da turkcell tarayici)

ben telefonun kendi üstündeki tarayıcıyı internet paketi ile kullanabiliyorum.. Vf live, turkcell tarayici derken ne demek istediniz anlayamadım hocam?

3 tür tarayıcı seçeneği var:

-internet browser (sadece bis aboneliği ile kullanılabiliyor)
    -hotspot tarayıcı (sadece wi-fi için sanırım?)
    -vodafone live tarayıcı (vodafone aboneleri için - internet paketi ile bağlantı için - anasayfa vodafone live'dır, değiştirilemez)

Tarayıcıyı açıp, tarayıcının 'seçenekler'ine girip 'tarayıcı yapılandırması' seçerseniz açılan bölümde 'tarayıcı:' açarsanız tarayıcı seçeneklerini görebilirsiniz

Vodafone live tarayıcı daha yavaş çalışıyordu, sayfalar daha geç açılıyordu, internet browser daha hızlı.

• quote:

quote:

quote:

3 tür tarayıcı seçeneği var:

-internet browser (sadece bis aboneliği ile kullanılabiliyor)
    -hotspot tarayıcı (sadece wi-fi için sanırım?)
    -vodafone live tarayıcı (vodafone aboneleri için - internet paketi ile bağlantı için - anasayfa vodafone live'dır, değiştirilemez)

Tarayıcıyı açıp, tarayıcının 'seçenekler'ine girip 'tarayıcı yapılandırması' seçerseniz açılan bölümde 'tarayıcı:' açarsanız tarayıcı seçeneklerini görebilirsiniz

Vodafone live tarayıcı daha yavaş çalışıyordu, sayfalar daha geç açılıyordu, internet browser daha hızlı.

hocam sizin bu dediğiniz os5 işletim sistemi içinmi? bende 9780 var os6 onda böyle bişey yok.. yani tarayıcıyı açıp seçeneklere girince bu dedikleriniz yok.. ben direk telefonun menüsündeki tarayıcıyı bisim olmadan kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 7 Nisan 2011; 21:24:01 >

• evet 5 sürümü yazılım için geçerli. benim telefon desteklemediği için os6'yı yükleyemiyorum sağlık olsun
  • peki hangi oparatörün bis ini kullanalım neyi tavsiye edersiniz?
  • turkcell faturalı bis 4gb kotalı ama tüm apn ler ücretsiz, ve modem olarak kullanılabiliyor.. vodafone ve avea modem olarak kullanımda ve internet, gprs çıkışlı apnlerde ekstra ücretlendiriliyor.. bence en mantıklısı turkcell ama yukarda yazan uygulamaları kullanmayacak birisi için bis çok ama çok gereksiz.. boşuna fazla para ödemeye gerek yok
  • Turkcell bis ayda 30 lira, Vodafone bis ayda 30.97 lira. Turkcell 4 GB ama ekstra ucret odemezsiniz, telefonu bilgisayara baglayip modem olarak kullanabilirsiniz. Vodafone'da blackberry apn dışındaki kullanimlarda ekstra ucret odersiniz. Turkcell bis aboneligi icin 12 ay taahhut vermeniz gerekir, vodafone'da taahhut zorunlulugu yok, istediginiz zaman iptal edebilirsiniz.
  • quote:

Turkcell bis ayda 30 lira, Vodafone bis ayda 30.97 lira. Turkcell 4 GB ama ekstra ucret odemezsiniz, telefonu bilgisayara baglayip modem olarak kullanabilirsiniz. Vodafone'da blackberry apn dışındaki kullanimlarda ekstra ucret odersiniz. Turkcell bis aboneligi icin 12 ay taahhut vermeniz gerekir, vodafone'da taahhut zorunlulugu yok, istediginiz zaman iptal edebilirsiniz.

turkcell'in taahütsüzü de vardı aylık 45tl, artık aylık vermiyolar mı ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Nisan 2011; 15:11:19 >
  • quote:

quote:

Turkcell bis ayda 30 lira, Vodafone bis ayda 30.97 lira. Turkcell 4 GB ama ekstra ucret odemezsiniz, telefonu bilgisayara baglayip modem olarak kullanabilirsiniz. Vodafone'da blackberry apn dışındaki kullanimlarda ekstra ucret odersiniz. Turkcell bis aboneligi icin 12 ay taahhut vermeniz gerekir, vodafone'da taahhut zorunlulugu yok, istediginiz zaman iptal edebilirsiniz.

turkcell'in taahütsüzü de vardı aylık 45tl, artık aylık vermiyolar mı ki??

Evet oyle birsey vardi ama simdi var mi bilmiyorum. Taahhut olayi onemli. Vodafone kullaniyorum. Bis aboneligi almistim 20 gun sonra kapattirmistim. Simdi tekrar bis aboneligi aldim, belki bir sure sonra yine kapatirim, az para degil... Gerci bu sefer daha uzun sure kullanmayi dusunuyorum bis'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 8 Nisan 2011; 16:39:32 >

• Bugun bir vodafone bayiine sordum internet paketi hakkında ve bana daha önce hiç bis kullanılmamıs bir BB kullanıyorsanız bazı ayarlar tel. e gelmiyor dedi. Kafam karıştı şimdi hiç bis kullanılmamıs bir BB de internet paketi satın alsam navigasyon ya da net üzerinden kendi tarayıcısında video falan izleyemeyecek miyim?
  • quote:

Bugun bir vodafone bayiine sordum internet paketi hakkında ve bana daha önce hiç bis kullanılmamıs bir BB kullanıyorsanız bazı ayarlar tel. e gelmiyor dedi. Kafam karıştı şimdi hiç bis kullanılmamıs bir BB de internet paketi satın alsam navigasyon ya da net üzerinden kendi tarayıcısında video falan izleyemeyecek miyim?

o konuştuğun kimse bişey bilmiyomuş heralde, yada sallamış bişeyler.. Ben telefonu aldığımdan beri hiç bis kullanmadım, sadece internet paketi kullandım ve tüm güncellemeler telefonuma düşüyor.. İnternet paketi ile video da izlersin, google maps yada başka bir uygulama kullanarak navigasyonuda kullanırsın..

Edit: bu arada yukardaki mesajında avea faturasız kullanıyorum demişsin, 9tl ye 1gb internet paketi alırsın mis gibi işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Nisan 2011; 0:36:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.