Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bu bisleri her ay mı ödüyoruz yoksa mesela 60 liraysa kaç paraysa verip taahhüt süresi kadar devam mı ediyor bis?
  • turkcellin bisi faturalı için aylık 45tl sanırım.. eğer 12 ay kontratlı alırsanız 30tl oluyor.. yani kontratlıyı 30x12 şeklinde ödüyorsunuz her ay.. sizin faturanıza yansıyor.. Diyelimki faturanız aylık 40tl geliyor, kontratlı bis alırsanız aylık 70tl fatura gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

turkcellin bisi faturalı için aylık 45tl sanırım.. eğer 12 ay kontratlı alırsanız 30tl oluyor.. yani kontratlıyı 30x12 şeklinde ödüyorsunuz her ay.. sizin faturanıza yansıyor.. Diyelimki faturanız aylık 40tl geliyor, kontratlı bis alırsanız aylık 70tl fatura gelecek..

telefonun üzerine bir telefon parası daha ödüyoruz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

turkcellin bisi faturalı için aylık 45tl sanırım.. eğer 12 ay kontratlı alırsanız 30tl oluyor.. yani kontratlıyı 30x12 şeklinde ödüyorsunuz her ay.. sizin faturanıza yansıyor.. Diyelimki faturanız aylık 40tl geliyor, kontratlı bis alırsanız aylık 70tl fatura gelecek..

telefonun üzerine bir telefon parası daha ödüyoruz yani.

aynen öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly
    İlginiz için teşekkürler... faturalı hat kullanıyorum sadece internet paketlerini anlayamadım, sınırsız olmadığı için aşma derdi olabilir mi diye kaygılıyım cünkü hic bir kurumu kötülemek istemem ama turkcell malesef çok fatura çekti olmadık yerde. forumu takip ediyorum öğrenebildiğim kadarıyla bis ile internet paketlerinin arasında fazla bir fark yok birinden çilek diğerinden frambuaz tadı alıyorsun

250 mb internet paketi alin, turkcell'de 15 TL idi yanlis hatirlamiyorsam. Data monitor diye bir uygulama var, ne kadar veri kullandiginizi gosteriyor, o uygulamadan kontrol edin kac mb kullandiginizi (upload+download). BB forumlardan ucretsiz indirebilirsiniz, normalde ucretli bi program.

Avea hat kullanıyorum onda 250 mb paket var mı? yok diye anımsıyorum... açıkçası bu paketlerden birini alınca bb yi tam anlamıyla cok fazla uygulama yüklemeden kolaylıkla kullanabilecek miyiz bunu merak ediyorum.

avea da aylık 250mb internet paketi mevcut, 15tl fiyatı.. Bu paket ile bb yi kullanabilirsiniz.. ben bi konu daha açmıştım blackberry uygulamaları diye bi o konuya bakın, orda beğendiğiniz uygulamalar olursa yükler ve internet paketiniz ile kullanabilirsiniz.. linkini koydum
    http://forum.donanimhaber.com/m_47357200/tm.htm
    Diğer mesajınızda da fiyatlar aynı ise bis kullanmak daha mantıklı gibi demişsiniz ama şöyle bi olay var daha öncede dediğim gibi.. Şimdi aveanın bisini kullanırsınız ve blackberry'yi blackberry yapan özellikleri kullanabilirsiniz (ilk mesajda bis ile yapılan şeylerde yazıyor neler olduğu) ama eğer internetten video, tv izler yada radyo dinlerseniz ektra ücret yazar.. yani 32tl falan bise vereceksiniz ve bazı yaptığınız şeyler için ekstra ücret yazacak birde, yada bu dediklerimi kullanmayacaksınız ekstra ücret olmasın diye..
    Eğer internet paketi kullanırsanız kotanız bitene kadar ekstra hiç bir ücret yazmaz ama blackberrynin özelliklerini kullanamazsınız (yani yine ilk mesajda yazdıklarım oluyor bunlar).. umarım ne demek istedğimi anlatabilmişimdir.. başka sorularınız olursa onlarada cevap vermeye çalışırım

Teşekkür ederim, saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: runo84

yeşekkürler bilgilendirmeler için.
    Peki arkadaşlar bis almadan internet pakedi veya normal wifi bağlantı ile kullanmanın mail için dezavantajı nedir.
    yani normal bilgisayardan girdiğimiz gibi intenet üzerinden mailimize bakabiliyoruz sanırın. Bis teki programları (mail için) kullanmanın avantajı nedir o halde?

Normal tarayıcıdan açıp maillerinize bakabilirsiniz wifi yada internet paketi ile.. Ama bis olursa mail geldiği anda telefonunuz sanki sms gelmiş gibi uyarı verir.. Diğer türlü kendiniz açıp sürekli mail geldimi diye kontrol etmeniz gerekiyor ama bis ile mail geldiği anda telefon uyarı veriyor (gerçi yukarıda da belirttiğim gibi gmail app. kullanırsanız o da uyarı veriyor mail gelince. mail geldikten 10dk sonra telefona düşüyor) Bu özelliği özellikle önemli mail alışverişi yapan kişiler kullanıyor (bu yüzden iş telefonu deniyor bb'ye zaten) ama öyle sürekli bakmanız gereken önemli mailler almıyorsanız arada bir tarayıcıdan kendiniz girip maillerinizi kontrol edebilirsiniz..

ÇOk teşekkürler Şu bis olayı yuzundan hiç maillere bakılmıyor sanıyordum tarayıcıdan
    Gerçekten iş telefonuymuş bu

• Beyler Turkcell kampayadan babamın hattının üzerine 9800 almayı düşünüyorum.Bis aboneliğide babamın hattının üzerine olucak peki ben babamın hattını takıp ücretsiz uygulamaları indirdiğimde kendi hattımı taktığımda çalıştırabilirmiyim uygulamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Beyler Turkcell kampayadan babamın hattının üzerine 9800 almayı düşünüyorum.Bis aboneliğide babamın hattının üzerine olucak peki ben babamın hattını takıp ücretsiz uygulamaları indirdiğimde kendi hattımı taktığımda çalıştırabilirmiyim uygulamaları

evet çalışır ama senin hattında bis yada internet paketi yoksa o uygulamaları kullanırken para yazar.. sonuçta internet ile kullanılıyor bir çok uygulama
  • peki wlan olan bir yerde çalıştırırsam para yazmaz dimi
  • peki wlan olan bir yerde çalıştırırsam para yazmaz dimi
  • quote:

peki wlan olan bir yerde çalıştırırsam para yazmaz dimi

para yazmaz ama bissiz telefonun tarayıcısını dahi kullanamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

peki wlan olan bir yerde çalıştırırsam para yazmaz dimi

para yazmaz ama bissiz telefonun tarayıcısını dahi kullanamıyorsunuz.

ben kullanıyorum o nası olcak????????????????????????????????

peki bis olmadan telefonla arama yapabiliyormuyuz acep?

ya yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.. insanları bilgilendirmek için açtım şu konuyu ama hala yok bis olmadan şu olmaz diye yanlış bilgiler veriyorsunuz.. sizin kullandığınız cihazın sürümünden dolayı girmeyebilir tarayıcıya ama os6 da böyle bir sorun yok.. soran arkadaşımızda 9800 alacakmış yani bi problem yaşamaz.. lütfen şu olmaz bu olmaz dediğinizde bari kendi kullandığınız cihazıda yazın herkes hangi cihazda neyin yapılamadığını yada neyin yapıldığını bilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 18 Nisan 2011; 21:34:13 >

• Sevgili @bdurmus,

Forumda mobil operator calisanlari bis lehine yayin yapiyor olabilirler, bis onlar icin ekmek kapisi ;)

:D
  • O zaman iyimiş yav12 ay bis aboneliğim olcak aldığımda Allah ne verdiyse indiririm
  • arkadaşlar bende bb torch var denıyorum olmuyor bugun tıme gıttım en son onlarda torchda calışmıyor dedıler. Turkcell ve torchda eger kullanabılen varsa bana soyleyebılırmı??
  • Turkcell faturasız hat bis üyeliği yaptırdım bugün.Fakat sadece blackberry appn'lerde çalışıyormuş.Şimdi bu bbm,facebook,twitter,my space anlık mesajlaşma servislerini kapsıyor.Bundan başka kapsadığı birşey varmı? Mesela blackberry app worlde girip birşey indirsem para alırmo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Turkcell faturasız hat bis üyeliği yaptırdım bugün.Fakat sadece blackberry appn'lerde çalışıyormuş.Şimdi bu bbm,facebook,twitter,my space anlık mesajlaşma servislerini kapsıyor.Bundan başka kapsadığı birşey varmı? Mesela blackberry app worlde girip birşey indirsem para alırmo?

evet faturasızlar sadece blackberry apn lerini kapsıyor.. dediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.. ama youtube dan video izlerseniz, tv uygulaması indirip tv izlerseniz, yada bir radyo uygulaması indirip radyo dinlerseniz ekstra ücretlendirilirsiniz.. yani wap ve internet çıkışı kullanan uygulamaları kullanırsanız ekstra ücret oluyor..
  • quote:

Turkcell faturasız hat bis üyeliği yaptırdım bugün.Fakat sadece blackberry appn'lerde çalışıyormuş.Şimdi bu bbm,facebook,twitter,my space anlık mesajlaşma servislerini kapsıyor.Bundan başka kapsadığı birşey varmı? Mesela blackberry app worlde girip birşey indirsem para alırmo?

Fiyat olarak ne kadara yaptınız üyeliği ?
  • quote:

quote:

Fiyat olarak ne kadara yaptınız üyeliği ?

turkcellde faturasız bis haftalık 11küsür tl sanırım.. yani 45 falan oluyor aylık.. faturalıda taahüt verilirse 12 ay boyunca 30tl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.