Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertakt

quote:

Orijinalden alıntı: Merto

Arkdaşlar sabah 6.90 karşılığında 100mb lik pakete üye oldum(faturasız) ama servis durumunda hala bise bağlı gözükmüyorum neden acaba?

Telefonun bataryasını çıkarıp tak kullanmaya başlayabilirsin.

Evet onu denedim oldu. Teşekkürler
  • ya beyler bis sorunu yaşıyorum 3g simgesinin yanındaki 4 nokta kayboluyor sonra tekrara çıkıyor ben bunu istemiyorum sürekli kesinti yaşıyorum sebebi
  • konuyu kabaca inceledim ama su bis'i tam olarak hala cozemedim...

bis olmadan paketimizdeki 3g internet ile yuklu gelen fb ve twitter uygulamalari calismiyor mu? sadece wifi ile mi calisiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 8 Aralık 2012; 14:34:13 >
  • giriş paketi alsam faturalı turkcell hattım için 9.90 TL'ye istediğim gibi kullanabilir miyim 100mbden sonra hızın düştüğüne kabülüm ama ek ücret ödemek istemiyorum ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Blackberry Gold 9700 hediyesi geldi. Buna mailleri yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim.

menü tuşu + ayarlar + kurulum sihirbazı + e posta kurulumu diyorum ama burada sadece tek bir seçenegi aktif görüyorum. İş e-posta hesabımı bir Blackberry enterprise Server ile kullanmak istiyorum şeklinde.

Turkcell'in sayfasına girip gerekli tanımlamaları yaptım ama yinede burada birşey olmadı.

Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek varmı.

Şimdiden teşekkürler,
  • ya herkes turkcell den al bisi falan demişte abi öğrenci adama aveanın ayrıcalıkları çok fazla .hat değiştirmek istemiyorm aveanın sitesinde de bis paketi yok gözükmüyo faturasız hatta bi bilgisi olan yok mu ? aydınlatsın beni kurban oluyum wirelles a bile bağlanamıyorum
  • curve 8520 kullanıyorum. bis paketini iptal ettim normal browser dan internete giremiyorum. Whatsapp ve foursquare uygulamaları çalışıyor ama. ayarlarından anlayan varmı ?
  • abiler ben yeni bb kullanıcısıyım öncelikle biliyorsunuz vodafone sınırsız aylık cepnet vardı 9.90 tl yeni abone almıyor neyse ben aradım vodafone çağrı mekrezini dedi bis'le cepneti aynı anda kullanabilrisiniz sonra bi baktım cepnet iptal olmus sora sikayet yazdım geri aldım paketi bisi iptal ettim haliyle.

1-aylık cepnetle internete girilmezmi ?giriliyorsa teknoloji uzmanları bişey bilmiyor mu ?
    2-internete girilmezse tunein,ibb trafik vs bi kaç uygulama çalışıyor ozaman bu ne

bi yardım edin Allah aşkına.
  • arkadaşlar vodafone bis paketi var, BBM wifi sinyali olmadan bağlı gözükmüyor, wifi yokken servis durumuna baktığımda bis : mobile operator bes : bağlı değil yazıyor,, wifi sinyali varken ikiside WIFI yazıyor,neden olabilir acaba,, bir ayar mı yapmak lazım BBM kullanabilmek için bis ile...

model : 9800 torch
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.