Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi hoş güzel de, ben dün gece 8520 aldım. Az öncede bis satın aldım 6.90 TL. Mesaj geldi fakat facebook'a uygulama üzerinden girerken yok wifi gibi saçma şeyler geliyor. Ne facebooka ne de messengera giremiyorum. Daha önceden 250 mb internet paketimde vardı. Ayrıca messengera girerken hizmet bu handhel için uygun değil uyarısı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbekler54 -- 5 Ağustos 2012; 18:07:25 >
  • arkadaşlar örneğin

8520 curve de

şebekeyi kapattığımızda wifi açıkken neden internete bağlanmıyor
  • iyi günler hattıma tanımlı aveadan sınırsız paketimi var bunu biste kullanabilirmiyim yoksa yarıyetten bis paketi almam mı lazım.cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • Evet arkadaslar saatler once edındıgım bır bılgıyı sızınle paylasmak ıstıyorum. Turkcell 6.90 lıralık blackberry gırıs paketınde, eskıden 100 mb lık kotayı bıtırdıgımızde sadece hızımız dusuyor, paket asım ucretı uygulanmıyordu. Benım de mb ım bıttı bu sabah ve kontorum gıtmeye basladı. Mh aradım ve bana artık asım ucretı 100kb/1 kurus uygulanacagını soyledıler. Boylece hıcbır farkı kalmadı bu paketın 5 lıralık ınternet paketıyle arasında benım gozumde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kurumsal kullaniyorum..
    Bis de ayrica var..

Ilginc bi sms geldi!!
    Kotaniz dolmak uzere!!

Nasil olabilirki??
    Max ne yapilirki

• Turkcell kurumsal kullaniyorum..
    Bis de ayrica var..

Ilginc bi sms geldi!!
    Kotaniz dolmak uzere!!

Nasil olabilirki??
    Max ne yapilirki

• Bu arada 19tl lik paketteyim..

• Giriş paketi: 100mb ama kota bitince internet hızı düşüyor ekstra ücret olmuyor.. internet ve wap apn girişleri ekstra ücretlendiriliyor, 100mb sadece blackberry apnleri için geçerli.. msn yahoo messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamaları çalışmıyor.. mail olarak sadece 1 mail adresi tanımlanabiliyor onunda uzantısı turkcell.blackberry.com olabiliyor. kalan internet bakiyesi sorgulanamıyor fiyatı 6,9tl

Artık böyle değil . Önceden 100 mb bitince yavaşlıyordu net . şimdi 100 mb bitince komple paket bitiyor . Ve sabahtan akşama bbm kullanan biri olarak günde 30 mb gidiyor . 5 günde Paket biticek ne anladım ben bu işen berbat olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: whispR

Giriş paketi: 100mb ama kota bitince internet hızı düşüyor ekstra ücret olmuyor.. internet ve wap apn girişleri ekstra ücretlendiriliyor, 100mb sadece blackberry apnleri için geçerli.. msn yahoo messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamaları çalışmıyor.. mail olarak sadece 1 mail adresi tanımlanabiliyor onunda uzantısı turkcell.blackberry.com olabiliyor. kalan internet bakiyesi sorgulanamıyor fiyatı 6,9tl

Artık böyle değil . Önceden 100 mb bitince yavaşlıyordu net . şimdi 100 mb bitince komple paket bitiyor . Ve sabahtan akşama bbm kullanan biri olarak günde 30 mb gidiyor . 5 günde Paket biticek ne anladım ben bu işen berbat olmuş .

tamamen paket bitmiyor. hattınızda tl varsa 100 kb/ 1 kurus ucretlenıyor.
  • turkcell kurumsal kullanıcılara 1 gb lık bis paketinin fiyatı için kimi 19,90 tl kimi 16,90 tl diyor. Fiyat hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mıdır?
  • Vodafone bis kullanan var mı?
  • Az önce turkcell m.h ni aradım ve 1gb lık paketimin 100mb lık giriş paketine çevrilmesini istedim ve fiyatının 9.90TL olduğunu söylediler.Fiyat doğru mudur yoksa 6.90TL'mi olmalıydı? Bugün 1gblık paketi iptal ettim yarın veya öbür gün yeni paket için arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Az önce turkcell m.h ni aradım ve 1gb lık paketimin 100mb lık giriş paketine çevrilmesini istedim ve fiyatının 9.90TL olduğunu söylediler.Fiyat doğru mudur yoksa 6.90TL'mi olmalıydı? Bugün 1gblık paketi iptal ettim yarın veya öbür gün yeni paket için arayacağım.

evet doğrudur giriş 9 full paket 19 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

arkadaşlar örneğin

8520 curve de

kardes mobıl seceneklerı var ona tıklıcaksın orda verı servıslerı ve dolasımdayken yazıyor o 2sını acıcaksın ondan sonra dene bakım oluyormu onlar kapalıyken hıc ınternet calısmaz dedıklerımı ac ondan sonra ınternete gırebılırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasar_F

quote:

arkadaşlar örneğin

8520 curve de

kardes mobıl seceneklerı var ona tıklıcaksın orda verı servıslerı ve dolasımdayken yazıyor o 2sını acıcaksın ondan sonra dene bakım oluyormu onlar kapalıyken hıc ınternet calısmaz dedıklerımı ac ondan sonra ınternete gırebılırsın...

sanırım tam anlamamışsın

onlar açıkken zaten enge üzerinden giriyorum

onlar kapalıyken sdece wifi açıkken wifi bağlı olsa bile wifi den nete girmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasar_F

quote:

arkadaşlar örneğin

8520 curve de

sanırım tam anlamamışsın

onlar açıkken zaten enge üzerinden giriyorum

onlar kapalıyken sdece wifi açıkken wifi bağlı olsa bile wifi den nete girmiyor

hmm kb. anlamadım ben ozman onunla fıkrım yok

• Sadece 1 gblik turkvelll internetvpaketim var ama app worldw girwmiyorumm nedenn

• ara sıra bazı arkadaşların BIS olmadan facebook twitter applicationlarının kullanılamayacağını yazmışlar. ben son 2-3 aydır BIS almadan kullanıyorum telefonu wireless olan her yerde facebooka yada twittera applicationdan giriyorum ayrıca check-in yaptıgımda yada birşeyler paylaştığımda BB logosu yada "Blackberry aracılığıyla" falan da yazıyor merak edenler için belirtmek istedim..
  • Guncel operatorlerin bis fiyatlari nedir

• vodafone'da 3 ay önce 17TLydi diğer operatörler hakkında bir fikrim yok
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.