Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado19033

Arkadaşlar bugun turkcell faturalı hat aldım bb 9900 var şimdi bis üyeliğini açtırcam aylık 16.90 1 gb limitli ama limiti aşıp aşmadıgımı nerden öğrenebilirim bis paketini sadece mail ve bb nin programlarında kullanıcam ara sıra netede bakarım genelde iphone 3gs den internete giriyorum 1 gb limitli yeter diye düşünüyorum ama kotayı aşarsak fatura kabarmasın sonra ?

edit: birde ben daha önceden vodofone faturalı hat kullanıyordum onda diğer apn leri kapattırıyordum bundada kapattırmama gerek varmı

KALAN yazıp 2222 ye gönderdiğinde anında geliyor kaç mb kaldığı. 1 gb kota telefonu modem yapıp pc ye bağlamadığın sürece her şeye yeter.
  • bir de ben sorayım. çıktığından beri turkcell den 1gb full bis kullanıyorum ayda 16.90 tl ye. geçen ay paket yenilendikten 2 gün sonra kotaya 1 gb daha eklediler. yani 2 gb verdiler. ama yine 16.90 düştü. 2 gb kullandım ben de. bu ay da yine paket yenilendikten 2 gün sonra 1 gb daha eklendi kotaya. 2 gb oldu bis. yine 16.90 düştü ssadece. bilmediğim bir kampanya falan mi var? turkcell ayda 50 tl yüklüyorum diye beni ödüllendiriyor mu? yoksa sistemleri mala mı bağlamış? sitede bir şey göremedim. müşteri hizmetlerini arayıp da kıllandırmak istemiyorum. konu hakkında fikri olan, mantıklı açıklama yapabilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fox_doctor

bir de ben sorayım. çıktığından beri turkcell den 1gb full bis kullanıyorum ayda 16.90 tl ye. geçen ay paket yenilendikten 2 gün sonra kotaya 1 gb daha eklediler. yani 2 gb verdiler. ama yine 16.90 düştü. 2 gb kullandım ben de. bu ay da yine paket yenilendikten 2 gün sonra 1 gb daha eklendi kotaya. 2 gb oldu bis. yine 16.90 düştü ssadece. bilmediğim bir kampanya falan mi var? turkcell ayda 50 tl yüklüyorum diye beni ödüllendiriyor mu? yoksa sistemleri mala mı bağlamış? sitede bir şey göremedim. müşteri hizmetlerini arayıp da kıllandırmak istemiyorum. konu hakkında fikri olan, mantıklı açıklama yapabilecek olan var mı?

1gb doldurduktan sonra faturaya yansımaz ama hız çok düşer. vodafone da bu şekilde. trcellde de böyledir diye tahmin ediyorum.

• Bu hafta içinde turkcell full paket bis üyelik alacağım ayda 16.90 Tl. Benim için ucuz ve mantıklı olan buydu. Hattımı aveadan turkcelle taşıyacam bis üyeliği alıcam bunlar kaç gün sürer ?
  • arkadaşlar ikinci el bir bb bold um var . ilk sahibi BİS i yapmış. şimdi bu bisin açık olup olamdığını nasıl anlarım ve bu bis benim faturama yansır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bu hafta içinde turkcell full paket bis üyelik alacağım ayda 16.90 Tl. Benim için ucuz ve mantıklı olan buydu. Hattımı aveadan turkcelle taşıyacam bis üyeliği alıcam bunlar kaç gün sürer ?

Maksimum 6 gun suruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Bu hafta içinde turkcell full paket bis üyelik alacağım ayda 16.90 Tl. Benim için ucuz ve mantıklı olan buydu. Hattımı aveadan turkcelle taşıyacam bis üyeliği alıcam bunlar kaç gün sürer ?

Maksimum 6 gun suruyor.

Teşekkürler. Bu süre zarfında hattı kullanmaya devam ediyor muyum peki yoksa hat kapanıyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Maksimum 6 gun suruyor.

Teşekkürler. Bu süre zarfında hattı kullanmaya devam ediyor muyum peki yoksa hat kapanıyor mu ?

Rica ederim. Mevcut kullandiginiz hat bu sirada kullanimda oluyor sonra size bir mesaj geliyor ve yeni hattiniza geciyorsunuz. Arkadasimin turkcellden aveaya gecmesi 3 gun surmustu babamin ise 6.

• Teşekkürler.
  • Vodafone:
    sınırsız diyorlar fakat sadece blackberry apn lerini içeriyor.. yani internet ve wap apn kullanımlarında ekstra ücret yansıyor fiyatı 16tl

yani ben googleden bişey aradınmı ek ucretmi gelecek faturaalı hat üstünden bb 9900 alcam sınırsız biss diyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Vodafone:
    sınırsız diyorlar fakat sadece blackberry apn lerini içeriyor.. yani internet ve wap apn kullanımlarında ekstra ücret yansıyor fiyatı 16tl

yani ben googleden bişey aradınmı ek ucretmi gelecek faturaalı hat üstünden bb 9900 alcam sınırsız biss diyor ??

BB Tarayıcı ile internette gezindiğin sürece faturana ek bir ücret yansıtılmaz. Tüm siteleri bu tarayıcı ile ek ücret ödemeden gezme şansın var. Fakat Youtube gibi wap apn lerini kullanan programlardan internete giriş yaparsan faturanda ekstra ücretlerle karşılaşabilirsin. sana önerim vodafone müşteri hizmetlerinden teknoloji bölümüne bağlanıp live apn ve wap apn yi kapatıp sadece bis apn yi açık bıraktırman olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byskyline

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Vodafone:

BB Tarayıcı ile internette gezindiğin sürece faturana ek bir ücret yansıtılmaz. Tüm siteleri bu tarayıcı ile ek ücret ödemeden gezme şansın var. Fakat Youtube gibi wap apn lerini kullanan programlardan internete giriş yaparsan faturanda ekstra ücretlerle karşılaşabilirsin. sana önerim vodafone müşteri hizmetlerinden teknoloji bölümüne bağlanıp live apn ve wap apn yi kapatıp sadece bis apn yi açık bıraktırman olacaktır.

çok saol bilgi için bugun alacam telefonu hayırlısıyla..

• yaza doğru blackberry almayı düşünüyorum faturasız hatla da BIS açtırıp bbm kullanılabilir mi?
  • Vodafone ve aveada bis sinirsiz demissiniz ya. Mesela Ben bb uzerinden ne kadar nette tskilsam kota derdim olmayacak degil mi?
    Yani cihazi modem yapip bilgisauardan internete girmedigim surece limit yok. Dogru Mudur?
  • Beyler turkcell 1gb bis paketi ne kadar sitesinde bulamadım?
  • Dostum 1gb kota ve bis 16.90tl demisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Dostum 1gb kota ve bis 16.90tl demisler.

Eyvallah hocam gidip yarin bi turkcell hat alayim.
  • Simdiden hayirli olsun o zaman Dostum.
  • bis paketimin ne kadar kaldıgını nerden öğrenebiliriz
  • Konuyu tamamen okuyamadım, 1 gb bis paketim var ve haftaya Iphone alıyorum, acaba bu paketi iphone ile kullanabilir miyim? Biraz araştırdım ancak net cevap alamadım, Müşteri Hizmetlerini aramadan buraya da bir sorayım dedim. Var mı acaba bu şekilde kullanan?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.