Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Vodafone faturalı bis fiyatlarında güncel durum nedir arkadaşlar?

16,90 aylık sınırsız. Ancak blackberry Bis apn'leri kapsar sadece. İnternet data transferine ekstra para ödersiniz.

Teşekkür ederim.Fakat şöyle bir sorum var : Hattımın üzerine daha önce taahhütlü verilen bir telefon almıştım yine vodafone'dan.taahhüt hala devam ediyor bu bir sorun oluşturur mu? birde 16,90 faturaya mı yansıyor yoksa ayrıca mı ödememiz gerekiyor? taahhüt olayından etkilenir mi bis? teşekkürler..

faturaya yansır.
    kampanyadan blackberry aldıysanız zaten içinde bis paketiniz vardır. başka cihaz aldıysanız ekstra 16,90 tl daha ödemeniz gerekir her ay. sorun olmaz kullanabilirsiniz.

hayır başka bir cihaz almıştım :) teşekkürler alabilirim o halde :)

• selam arkadaslar yeni bi blackberyy torch aldımda aveadan almıştım turkcel hat için açtırdım mep kodu falan fakat eskisinde wirellesle bbm hariç hereyere giriyodum app world falan whatsap bunda hiç bişeye giremiyorum napıcam :( lütfen yardım
  • up
  • bende 100 MB BIS paketi var. mb ler biterse ne olacak ? facebook whatsapp ve bbm kullanıyorum.
    kalan kotaya bakmak için bi yol var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

selam arkadaslar yeni bi blackberyy torch aldımda aveadan almıştım turkcel hat için açtırdım mep kodu falan fakat eskisinde wirellesle bbm hariç hereyere giriyodum app world falan whatsap bunda hiç bişeye giremiyorum napıcam :( lütfen yardım

Bis var mı?
  • hayır bis yok..
    fakat geçen hafta başka bi torch kullanıyodum onunla wirellesle bbm hariç heryere girebiliyodum yani yazılmlamı alakalı acaba ?
  • Soyle bı olay geldı basıma turkcellden msj geldı mega haftasonu hattınıza yuklenmıstır dıye bu ne ıfade edıyo anlamıs degılım bırı acıklarmı bunu haftasonumu kullancagız ınternetı sadece onlıne ıslemden bakınca boyle bısı yazıyo blackberry bıs sınırsız yazıyo bıde o var zaten sımdıde bu cıktı
    Not:24 ay kontrat var zaten bu ne anlam ıfade edıyo
    Paket / Kampanya :BLACKBERRY BIS MEGA HSONU
    Kullanım Yönü :Internet
    Başlangıç :20 Şubat 2012
    Bitiş Tarihi :20 Mart 2012
    Tanımlanan :4.096 MB
    Devreden : -
    Kalan :3.677 MB

Paket / Kampanya :IKI GUN BEDAVA SES
    Kullanım Yönü :Turkcelllilerle
    Başlangıç :20 Şubat 2012
    Bitiş Tarihi :20 Mart 2012
    Tanımlanan :3.840 dk
    Devreden : -
    Kalan :3.840 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert8787 -- 23 Şubat 2012; 0:57:44 >
  • selam arkadaşlar.
    Bu hafta içinde 8520 almayı düşünüyorum. Ve tabiki bis ile beraber. Simdi benim öğrenmek istediğim whatsapp kullanmak,twitter ve dh gibi mobil sitelere girebilmem için başka birşey gerekli mi? Yani 1gb bis hepsini kaplar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

selam arkadaşlar.
    Bu hafta içinde 8520 almayı düşünüyorum. Ve tabiki bis ile beraber. Simdi benim öğrenmek istediğim whatsapp kullanmak,twitter ve dh gibi mobil sitelere girebilmem için başka birşey gerekli mi? Yani 1gb bis hepsini kaplar mı?

Rahatca kullanirsin sorun olmaz. Ama apn bis disinda kullanim yaparsan faturana yansir. Internet apnleri kapattirirsin sende. Ama ayrica internet paketinde varsa sorun olmaz...

• quote:

quote:

selam arkadaşlar.

Rahatca kullanirsin sorun olmaz. Ama apn bis disinda kullanim yaparsan faturana yansir. Internet apnleri kapattirirsin sende. Ama ayrica internet paketinde varsa sorun olmaz...

kontürlü hat kullanıyorum hocam. Apn nedir? Onu da açıklarmısın

• quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar.

Googleda bis apn ve internet apn diye ararsaniz bilgiler bulabilirsin dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar.

Googleda bis apn ve internet apn diye ararsaniz bilgiler bulabilirsin dostum.

eyvallah dostum, bir göz atıyım.

• Vodafonedan bb curve 9300 almayi dusunuyorum. Bis paketi almak istemiyorum. Hattima tanimlanmis 100mb aylik net paketi var bedava. Onu kullanabilir miyim? Kullanirsam neler yapabilirim? Okudum konuyu ama çok karisik geldi. Bir de vodafonun haftalik aylik gunluk net paketleri var, onlari da satin alip kullanabilir miyim? Bb curve 9300 nasil bir cihaz acaba? Sikintili olur mu? İphone 4 satip bb kullancam bur sure, yani iphone 5 cikana kadar :) bbm benim icin fazla onemli degil, navigasyon da onemli degil. Facee twitter a falan tarayicidan da girerim sorun olmaz. Ozetlemem gerekirse:
    1- hattima tanimli 100mb net paketini kullanabilir miyim? Ve neler yapabilirim?
    2-ayrica bb curve 9300 nasil bir cihazdir? Fazla sikinti yaratir mi? Arti ve eksileri neler? Vodafonedan aylik 17liraya 24 ay sozlesmeyle almaya deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Vodafonedan bb curve 9300 almayi dusunuyorum. Bis paketi almak istemiyorum. Hattima tanimlanmis 100mb aylik net paketi var bedava. Onu kullanabilir miyim? Kullanirsam neler yapabilirim? Okudum konuyu ama çok karisik geldi. Bir de vodafonun haftalik aylik gunluk net paketleri var, onlari da satin alip kullanabilir miyim? Bb curve 9300 nasil bir cihaz acaba? Sikintili olur mu? İphone 4 satip bb kullancam bur sure, yani iphone 5 cikana kadar :) bbm benim icin fazla onemli degil, navigasyon da onemli degil. Facee twitter a falan tarayicidan da girerim sorun olmaz. Ozetlemem gerekirse:
    1- hattima tanimli 100mb net paketini kullanabilir miyim? Ve neler yapabilirim?
    2-ayrica bb curve 9300 nasil bir cihazdir? Fazla sikinti yaratir mi? Arti ve eksileri neler? Vodafonedan aylik 17liraya 24 ay sozlesmeyle almaya deger mi?

tamam teli aldın normal net paketin varsa (bbm paketi dışında)bbm hariç heryere girersin bence 17 liralık bis al 1 gb hertürlü yeter curve 9300 gayet yeterli bir telefon iphone 4 ün varsa bence hiç satma onla devam et iphone 4 katkat üstün bir telefon ama bb kalvye kullanımı çok rahat o bakımdan daha iyi 24 ay ömür törpüsü öde öde bitmez abi bence 12 aylık falan yaptır

• Ya iphona musteri var 1250ye. Kafam çok karisik valla. Satsam mi satmasam mi diye dusunuyorum. En iyisi biraz daha mi dusunsem ki :) haftaya ipad3 cikacak, ve fiyatlari etkiler. Yaza da iphone 5 cikarsa, faha da duser fiyatlar. 900-1000liraya zor satilir iphone4. Sonucta 1 yili gecti alali. Bataryasi eskimistir tabi. Garantisi de 10 ay falan kaldi. Ne bilim satsam mi diye tereddutteyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Ya iphona musteri var 1250ye. Kafam çok karisik valla. Satsam mi satmasam mi diye dusunuyorum. En iyisi biraz daha mi dusunsem ki :) haftaya ipad3 cikacak, ve fiyatlari etkiler. Yaza da iphone 5 cikarsa, faha da duser fiyatlar. 900-1000liraya zor satilir iphone4. Sonucta 1 yili gecti alali. Bataryasi eskimistir tabi. Garantisi de 10 ay falan kaldi. Ne bilim satsam mi diye tereddutteyim :)

abicim bunun sonu yokya 5 alcan 6 çıkıcak bende geçen seneye kadar hep 1 üst modele terfi ederdim şimdi 8520 kllanıyorum gayet memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum işimi görsün yeter
  • Tesekkürler bilgiler için. Ama ben yinede en kısa yoldan sormak istiyorum. blackberry aldım daha sonra turkcellden 16.9 tl'ye 1gb bis aldım ve üstüne konusma yapmak için konusma paketi almam gerekiyor değilmi? Bis+konusma olması gerekiyor yani. Peki bis internetle ilgili herşeyi kapsarmı? Yani hem uygulamaları hemde internette girmek istediğim herangi web sayfasınıda kapsarmı? Yada yinede ayrı internet paketi almak gerekirmi? bu arada turkcell 1 gb 16.9 tl mi ve az seviyede internet kullanıcısı için aylık yetermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Tesekkürler bilgiler için. Ama ben yinede en kısa yoldan sormak istiyorum. blackberry aldım daha sonra turkcellden 16.9 tl'ye 1gb bis aldım ve üstüne konusma yapmak için konusma paketi almam gerekiyor değilmi? Bis+konusma olması gerekiyor yani. Peki bis internetle ilgili herşeyi kapsarmı? Yani hem uygulamaları hemde internette girmek istediğim herangi web sayfasınıda kapsarmı? Yada yinede ayrı internet paketi almak gerekirmi? bu arada turkcell 1 gb 16.9 tl mi ve az seviyede internet kullanıcısı için aylık yetermi?

evet bis ve konuşma paketleri ayrıdır konuşma paketi alman lazım net paketi herşeyi kapsar (web sayfaları,bbm,face,msn vs)eğer app worldden bişey indirmiyeceksen video vs izlemeyeceksen sadece bbm face giriceksen 100mb yeterde artar ki ben video izleyen hergün appworldden doluca şeyler indiren adamım buna rağmen 500 mb artıyor

• mesela 16.9 tlye 1 gb bis alsam, internetle ilgili herşeyi kapsıyormu? Mobil olarak istediğim sayfaya istediğim yere girebilirmiyim? Bazıları internet paketinde olması lazım demişler. ikisinin ayrımını bir türlü yapamıyor. bis= blacberry internet service işte daha ne gerek varkı pakete. konusma paketleri ayrı pnu anlıyorum. ama 1 gb bis internettekı herseyı kapsarmı? takıldığım konu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

mesela 16.9 tlye 1 gb bis alsam, internetle ilgili herşeyi kapsıyormu? Mobil olarak istediğim sayfaya istediğim yere girebilirmiyim? Bazıları internet paketinde olması lazım demişler. ikisinin ayrımını bir türlü yapamıyor. bis= blacberry internet service işte daha ne gerek varkı pakete. konusma paketleri ayrı pnu anlıyorum. ama 1 gb bis internettekı herseyı kapsarmı? takıldığım konu bu.

bak kardeşim bis paketi herşeyi kapsar (bbm whatsapp face msn web sayfaları app store vs.)istediğin yere bis paketiyle girersin normal net paketine gerk yok
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.