Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ELNINO_

Ya arkadaşlar 2.el 9780 aldım. Benden önceki bis kullanmış. Ben aldım direk turkcell i arayıp bis açtırabilir myim? Yoksa o kişi kayıt oldu diye onun silmesi mi lazım.

açtırabilirsin.
    bis cihaza degil hatta tanımlanıyor.
  • merhaba arkadaşlar, 9360 kullanıcısıyım, wireless üzerinden kullanıyorum tlfnumu, bis açtırmadım. barkod okutarak program kurmayı denediğimde, data service not operational uyarısını alıyorum app world'de. bis açtırmadan nasıl program yükleneceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

merhaba arkadaşlar, 9360 kullanıcısıyım, wireless üzerinden kullanıyorum tlfnumu, bis açtırmadım. barkod okutarak program kurmayı denediğimde, data service not operational uyarısını alıyorum app world'de. bis açtırmadan nasıl program yükleneceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

bis olmadan app world kullanamazsın. app indiremezsin. yani bis olmadan blackberry ile bir tat alamazsın diyeyim kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

merhaba arkadaşlar, 9360 kullanıcısıyım, wireless üzerinden kullanıyorum tlfnumu, bis açtırmadım. barkod okutarak program kurmayı denediğimde, data service not operational uyarısını alıyorum app world'de. bis açtırmadan nasıl program yükleneceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

bis olmadan app world kullanamazsın. app indiremezsin. yani bis olmadan blackberry ile bir tat alamazsın diyeyim kısaca.

app world kullanıp uygulama indirmek için bis şart değil, internet paketi ilede kullanılabiliyor.. ama wifi ile olmuyor

• avea faturasız hatlar için bis martta deniliyordu bir gelişme var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

app world kullanıp uygulama indirmek için bis şart değil, internet paketi ilede kullanılabiliyor.. ama wifi ile olmuyor

wifi ile de oluyor. ben çok program indirdim wifi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicik19

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

wifi ile de oluyor. ben çok program indirdim wifi ile.

wifi kimi kullanıcıda oluyor kiminde olmuyor bi garip o olay.. bende olmuyor mesela ama bis ve internet paketinde hiç bi sıkıntı yok

• Bis asmayacaksanız bence bb almanın hiçbir anlamı yok...
  • Merhabalar,yazdığınız yazıya istinaden,bugün eşime BB 8520 aldım(kontürlü hattı var),100 Mb'lik giriş paketi turkcell'de 6.90 TL demişsiniz,buna abone olduğunda BBM kullanabilirmi,acil cevaplarsanız sevinirim yoksa 1GB'lik olanımı alsam arada kaldım,bu arada internete girmeye ve e-mail kullanmayı düşünmüyor,sadece BBM gerekli bize.teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Merhabalar,yazdığınız yazıya istinaden,bugün eşime BB 8520 aldım(kontürlü hattı var),100 Mb'lik giriş paketi turkcell'de 6.90 TL demişsiniz,buna abone olduğunda BBM kullanabilirmi,acil cevaplarsanız sevinirim yoksa 1GB'lik olanımı alsam arada kaldım,bu arada internete girmeye ve e-mail kullanmayı düşünmüyor,sadece BBM gerekli bize.teşekkürler..

sadece bbm yeter bence.
    ama facebook,twitter,web,whatsapp vs falanda kullanacaksa yetmez.
  • benim bis paketimin zamanı bitmişti şimdi yeniden tl yükledim ama hala aktifleşmedi paketim beklersem olur mu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramalıyım turkcell hattım bu arada
  • Arkadaslar selam
    Benim 1 gb turkcell bis paketim var ama fazla geliyor bunu 100 mb olana indirebilirmiyim?
    Bunun sonucunda aninda e mail gelmesinde bir sikinti olur mu ?
  • Vodafone faturalı bis fiyatlarında güncel durum nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Arkadaslar selam
    Benim 1 gb turkcell bis paketim var ama fazla geliyor bunu 100 mb olana indirebilirmiyim?

100 mb lik Bis paketi varsa olur tabi. Mail alımında sorun olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Vodafone faturalı bis fiyatlarında güncel durum nedir arkadaşlar?

16,90 aylık sınırsız. Ancak blackberry Bis apn'leri kapsar sadece. İnternet data transferine ekstra para ödersiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaslar selam

Ama 100mb olanlarda hotmail hesabini tanimlayamazsiniz demislerdi degisti mi o acaba?
  • quote:

quote:

16,90 aylık sınırsız. Ancak blackberry Bis apn'leri kapsar sadece. İnternet data transferine ekstra para ödersiniz.

Teşekkür ederim.Fakat şöyle bir sorum var : Hattımın üzerine daha önce taahhütlü verilen bir telefon almıştım yine vodafone'dan.taahhüt hala devam ediyor bu bir sorun oluşturur mu? birde 16,90 faturaya mı yansıyor yoksa ayrıca mı ödememiz gerekiyor? taahhüt olayından etkilenir mi bis? teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incrediblemann -- 16 Şubat 2012; 13:53:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar selam

Ama 100mb olanlarda hotmail hesabini tanimlayamazsiniz demislerdi degisti mi o acaba?

ilk kez duydum bunu. saçma. neden tanımlanmasın ki?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.Fakat şöyle bir sorum var : Hattımın üzerine daha önce taahhütlü verilen bir telefon almıştım yine vodafone'dan.taahhüt hala devam ediyor bu bir sorun oluşturur mu? birde 16,90 faturaya mı yansıyor yoksa ayrıca mı ödememiz gerekiyor? taahhüt olayından etkilenir mi bis? teşekkürler..

faturaya yansır.
    kampanyadan blackberry aldıysanız zaten içinde bis paketiniz vardır. başka cihaz aldıysanız ekstra 16,90 tl daha ödemeniz gerekir her ay. sorun olmaz kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.