Şimdi Ara

Bis Oparatörleri Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9780 cihaz aldım bu hafta teslim alıcam.

Buna göre bis almak istiyorum da hangi oparatörden alıcam karar veremedım.

Şuan avea faturalı kullanıyorum ama avea bis kimse önermiyor turkcel alayim diyorum onunda konusma tarifeleri kazık. vadafone nasıldir ?

hangisini tavsiye edersiniz ve neden ?

tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas5454 -- 8 Nisan 2011; 2:26:06 >

• Ben Turkcell Bis kullanıyorum konuşmalarımıda Vodafone hattım ile yapıyorum
  • Bende aynı sizin durumunuzdaydım.. avea hattım vardı ama turkcell bis almak istiyordum ama dediğiniz gibi turkcellin konuşma paketleri vs. pahalı ve bide üstüne bis eklenince çok para yapacaktı.. bende avea internet paketi aldım, fazlasıyla işimi görüyor.. diğer konuda da dediğim gibi eğer bis gerektiren uygulamaları kullanmayacaksanız hiç bis almayın, internet paketi alın.. yada en azında 1haftalık bi internet paketi alıp nasıl olduğunu deneyebilirsiniz, memnun kalmazsanız bis alırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Nisan 2011; 10:27:34 >
  • bis ne?
  • blackberry 'de internete girip pop3 mail serverları kullanabilmek için bir internet server. Hemde verileri sıkıştırarak kullandırdığı için kotadan çok az yiyiyor. Ama hem bis'e hemde ayrıca internete para veriyorsun. (ben öyle biliyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Bende aynı sizin durumunuzdaydım.. avea hattım vardı ama turkcell bis almak istiyordum ama dediğiniz gibi turkcellin konuşma paketleri vs. pahalı ve bide üstüne bis eklenince çok para yapacaktı.. bende avea internet paketi aldım, fazlasıyla işimi görüyor.. diğer konuda da dediğim gibi eğer bis gerektiren uygulamaları kullanmayacaksanız hiç bis almayın, internet paketi alın.. yada en azında 1haftalık bi internet paketi alıp nasıl olduğunu deneyebilirsiniz, memnun kalmazsanız bis alırsınız..

valla bis alıcam o yüzden çok kararsizim ama avea iyice kafamdan cıkıyor bu sitedede birkac konu arattirdim ordada avea önermeyen arkadaaşlar var.

İlk tercih vadafone kullan var mi nasıldır ?
  • turkcell önerir herkes çünkü turkcell'in wap gprs internet apn çıkşları ücretsiz.. yani turkcellde ne yaparsanız yapın 4gb lık kotadan düşüyor, buna telefonu modem olarak kullanmakta dahil.. Ama vf ve avea da bu durum böyle değil.. vf ve avea ektra ücret yazıyor internet apn sinden falan.. yani sanırım youtube dan bir vieo izleseniz ücret yazacak. ama bu durum tukcellde yok dediğim gibi.. Yani ha aveanın bisini almışsınız ha vodafone un çok fark olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Nisan 2011; 14:01:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda en avantajlısı Turkcell ancak Os6.1 çıkınca avea ve vodafone daha avantajlı olacaklar ( tabi değişiklik yapmazlarsa). Çünkü Os6.1 ile blackberry üzerinden diğer pc leri wifi noktası olarak kullanabileceksiniz. Böylece blackberry apn üzerinden istediğiniz pc üzerinden sınırsız bağlantı kurabileceksiniz.
  • merhabalar. yeni konu açıp soracaktım ama madem hazır var sorayım umarım birisi cevaplar. ben şu an ingilterede okuyorum ve burada aylık 25 lira gibi bir ücrete 500 mb internet 3000 her yöne sms ve 100 dk her yöne arama paketi alınabiliyor. ben de yeni çıkacak olan blackberrylerden birini almayı düşünüyorum bold touch veya sedona. benim sorum ise şöyle, ben türkiyeye geldiğim zaman buradaki gibi avantajlı fiyatlar olmayacak tabi ki, evin içinde wireless ile nete bağlanıp mailleri kontrol etmek mümkün mü ? yoksa bu özelliği wireless ile kullanamıyoruz da sadece bis ile mi kullanabiliyoruz ?

ayrıca bis in diğer internet paketlerinden ayrıcalığı nedir acaba ? mesela htc ya da nokia ile normal internet paketi alıp nete girilebiliyor. blackberry için farklı bir durum mu söz konusu ? eğer farklı bir durum sözkonusu ise fiyat olarak ne kadar fark ediyor ? çünkü aklımdaki bir diğer model ise htc desire s ancak tuşsuz dokunmatik telefonlara pek sıcak bakmıyorum. blackberry daha karizmatik duruyor (evet onun için almak istiyorum yoksa sonuçta iş adamı değilim her an kontrol etmem gereken mailler yok, ancak mesajlaşırken klavye çok kullanılışlı ve webde gezinirken trackpad kullanılışlı. üstelik almayı düşündüğüm bold touch modeli 2.8 inch dokunmatik ekranlı.

vereceğiniz bilgiler doğrultusunda şimdiden seçimimi yapıp bütçemi belirleyeceğim çünkü duyduğuma göre bold touch burada temmuz gibi piyasada olacak.

teşekkürler

• http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm bu linke bakarsan sorularının cevaplarını alırsın diye düşünüyorum.. olmadı ben yardımcı olurum yine
  • okudum çok faydalı oldu teşekkürler. normal bir internet paketi de gayet işimi görür şu aşamada. mailden ziyade klavye ve trackpad benim için çok cazip. şu an nokia e75 kullanıyorum. onda da klavye var ama sürgülü ve tek elle kullanmak mümkün değil. pratik değil yani. onun için blackberry e geçmeyi düşünüyorum. işletim sistemi stabil mi ? donma kilitlenme vs. gibi sorunlar var mı (os 6) veya ne bileyim ram i felan yetersiz kalıyor mu en çok karşılaşılan problemleri ve dezavantajları nelerdir acaba ? bold 9780 ve curve 3g için yanıtlarsanız sevinirim çünkü eski modeller biraz fazla eski kalıyor.
  • turkcell daha yakın olmaya başladi. 4 gb kota yetiyor dime ben wın kullanıodum bişe indirmeme ragmen geciodu
  • güncelllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.