telefonum 9300 turkcellin 1gb bis paketini kullanıyorum. son günlerde bazı sitelere girerken 3g açık olduğunda 3g nin yanında görünen bb işareti kayboluyor ama internete giriyor bazende siteyi bu yeni olmaya başladı nedendir sebebini çözemedim. bb işaretinin kaybolmasının sebebi nedir? bir arızamıdır yada bis paketinden kullanamıyorum interneti o anlamamı geliyor?
diğer sorunum ise önceden telefonun menüsündeki youtune simgesinden yada tarayıcıdan youtube a girdiğimde hiçbir sorun yoktu. bugun girdiğimde üstteki sorunumdaki gibi 3g nin yanındaki bb simgesi kayboldu ve video açılmadan önce ''veri planınıza bağlı olarak ek ücretler ödemeniz gerekebilir devam etmek istiyor musunuz? '' uyarı çıkmaya başladı şimdiye kadar öyle bişey yoktu. bunun nedeni nedir ve bb simgesinin kaybolmasının sebebi nedir? ayarlarıyla oynadım uğraştım çözemedim düzeltemedim.
son olarak şunuda ekleyeyim. şimdiye kadar tcp/ip menüsü altından apn ayarlarrıyla ilgili hiç ayar değiştirmedim. aldığım günden beri öyle yani ayar değişikliği yok. o menüden apn yi aktifleştirsem bu yukarıda saymış olduğum sorunlarım çözülmüş olur mu? yada yukarıdaki saymış olduğum sorunların çözümü için ne yapmalıyım?
1 gblik bis paketi kullanmama ragmen bugun faturama baktigimda ek ucret yansimis faturama bis kullanan arkadaslar sizdede boyle oluyormu yoksa bana ozel olarak turkcell iteliyor mu? ozellikle turkcell bis kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum.