Şimdi Ara

Bişeylere ulaşamamak beni çok yordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Planlarıma ulaşamıyorum. Arkadaşlarım yaşıtlarım babalarının veya kendi araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkün kezbanla imtihanı -- 8 Ocak 2018; 23:51:2 >

• Yazlık evin var,hep sana destek olan bir ailen de var,bunlar herşey değil ama büyük şeylerdir.Bunu düşün ve kendini paralama
    Hem
    Neden kendini başkalarıyla kıyaslıyorsun ki?
    Yapma böyle
    Okulu bitirince Allah sana 'yürü ya kulum' dyicektir inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizilerdeki gibi herşey her istediğimiz zaman malaesef olamıyor.. Birşeyler için çalışmak birazda şansının yaver gitmesi gerekli. Araba almak için birikim yapıyorum vergiler, ikinci el pahalılığı, yalancı satıcılar derken insana sıkıntı geliyor. Fakat ülke burası şartlar böyle yapacak birşey yok idare edip yaşamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de okulu bitirdim(daha doğrusu vermem gereken bir dersim olduğunu öğrendim ve mezun olamadım), memlekete geldim iş bulmaya ama hala bir sonuç çıkmadı. Daha 1 hafta bile olmadı ama umutlarım iyice bitiyor. Allah yardımcımız olsun tabi eğer varsa
  • Adamın derdi arabası olmaması olmuş. Benim de hayatımdaki toplam borç miktarı 44.45 TL :D Ben de buna seviniyordum, ne yalan söyleyeyim. :) Arabam yok, yaş 26, ehliyetim bile yok. :D Hiç kız arkadaş da olmadı 1-2 flört dışında. Öyle ahım şahım param yok, sadece kalacaklar var. En pahalı kulaklığım bile sadece 2000 TL'ye geldi. 10000 TL'lik kulaklık hayalim var oysa ki.

Para bir yere kadar güzel, sonrası sadece ego tatmini. Ben çok para derdinde değilim ayrıca, bunu da belirteyim. 1 milyon TL'm olsa yeter. O da bir Audi A6 ve ortalama bir ev ediyor işte. Buna da sahip olacak gibiyim. Emin ol 1 milyon Euro'dan fazla param olmasını 1 saniye için bile istemezdim, neden bilmiyorum ama. Babamın yaklaşık 2 milyon Euro'su var, tam parayı öğrendim. Annemin de yaklaşık 500000 TL'si var. Bir şeyler kalır işte. Baba evlatlıktan reddetse bile paranın 1/8'i benim. Vakıf/Kooperatif paraları da var. Hoş, ne zaman öleceğim belli değil ama 26 yaşıma kadar yaşadım ilginç bir şekilde. 27'ye gireceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenle aran iyiyse arkandalarsa bu en büyük zenginlik boşver. O dediğin şeylere işini eline alınca ulaşırsın. Kim ulaşabiliyor ki öğrenciyken ? Anca babadan zengin olman lazım. Benim babam 4 ay önce kanserden dolayı vefat etti. Yatalak hale geldi son üç ay eridi bitti. Hiçbir hedefime ulaşasım gelmiyor, hayalim de yok. Olsa nolur ki babam olmadan ? Hayat gerçekten boş şükredip ahirete yatırımızınızı iyi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creeper God

Adamın derdi arabası olmaması olmuş. Benim de hayatımdaki toplam borç miktarı 44.45 TL :D Ben de buna seviniyordum, ne yalan söyleyeyim. :) Arabam yok, yaş 26, ehliyetim bile yok. :D Hiç kız arkadaş da olmadı 1-2 flört dışında. Öyle ahım şahım param yok, sadece kalacaklar var. En pahalı kulaklığım bile sadece 2000 TL'ye geldi. 10000 TL'lik kulaklık hayalim var oysa ki.

Para bir yere kadar güzel, sonrası sadece ego tatmini. Ben çok para derdinde değilim ayrıca, bunu da belirteyim. 1 milyon TL'm olsa yeter. O da bir Audi A6 ve ortalama bir ev ediyor işte. Buna da sahip olacak gibiyim. Emin ol 1 milyon Euro'dan fazla param olmasını 1 saniye için bile istemezdim, neden bilmiyorum ama. Babamın yaklaşık 2 milyon Euro'su var, tam parayı öğrendim. Annemin de yaklaşık 500000 TL'si var. Bir şeyler kalır işte. Baba evlatlıktan reddetse bile paranın 1/8'i benim. Vakıf/Kooperatif paraları da var. Hoş, ne zaman öleceğim belli değil ama 26 yaşıma kadar yaşadım ilginç bir şekilde. 27'ye gireceğim.

nasıl bi hayatın var anlayamadım ama ben 15 tllik kulaklık takıyorum :D benim tek istedğim gençlik yıllarında heves edebileceğim şeylerden bir tanesini bari gerçekleştirmek. 250cc 20 binede motor var ama ben 10 binlik istiyorum fazlasını değil mesela. 44.45 bin tl borcum var demişsin bizim evimizi barkımızı satıp borc ödedediğimizde 150-200 bin tl borcumuz vardı şimdi kaç bilimyorum doğduğumdan beri borcumuz var :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Ailenle aran iyiyse arkandalarsa bu en büyük zenginlik boşver. O dediğin şeylere işini eline alınca ulaşırsın. Kim ulaşabiliyor ki öğrenciyken ? Anca babadan zengin olman lazım. Benim babam 4 ay önce kanserden dolayı vefat etti. Yatalak hale geldi son üç ay eridi bitti. Hiçbir hedefime ulaşasım gelmiyor, hayalim de yok. Olsa nolur ki babam olmadan ? Hayat gerçekten boş şükredip ahirete yatırımızınızı iyi yapın.

Allah rahmet eylesin.Ne desem bilemedim. Çok haklısın her kelimende hak verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkün kezbanla imtihanı

quote:

Adamın derdi arabası olmaması olmuş. Benim de hayatımdaki toplam borç miktarı 44.45 TL :D Ben de buna seviniyordum, ne yalan söyleyeyim. :) Arabam yok, yaş 26, ehliyetim bile yok. :D Hiç kız arkadaş da olmadı 1-2 flört dışında. Öyle ahım şahım param yok, sadece kalacaklar var. En pahalı kulaklığım bile sadece 2000 TL'ye geldi. 10000 TL'lik kulaklık hayalim var oysa ki.

nasıl bi hayatın var anlayamadım ama ben 15 tllik kulaklık takıyorum :D benim tek istedğim gençlik yıllarında heves edebileceğim şeylerden bir tanesini bari gerçekleştirmek. 250cc 20 binede motor var ama ben 10 binlik istiyorum fazlasını değil mesela. 44.45 bin tl borcum var demişsin bizim evimizi barkımızı satıp borc ödedediğimizde 150-200 bin tl borcumuz vardı şimdi kaç bilimyorum doğduğumdan beri borcumuz var :D

Hayatımızdaki toplam borç 50 TL bile değil, bunu ifade etmeye çalıştım. Bunun haricinde epey para var.

Ben 15 TL'lik kulaklığı değil kulağıma, ...... bile sokmam.

Edit: 44.45 TL benim GSS borcum, 2018'e kadar vakti var, bir ara öderim. 50 TL bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creeper God -- 31 Ağustos 2017; 20:14:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türkün kezbanla imtihanı

quote:

Hayatımızdaki toplam borç 50 TL bile değil, bunu ifade etmeye çalıştım. Bunun haricinde epey para var.

Ben 15 TL'lik kulaklığı değil kulağıma, ...... bile sokmam.

Edit: 44.45 TL benim GSS borcum, 2018'e kadar vakti var, bir ara öderim. 50 TL bile değil.

Kayra en yakın zamanda tüp mide ameliyatı ol hayatını değiştir. Ailenle de aranı düzeltirsin böyle gereksiz planlar yapmazsın. Doktor da önereyim sana Doç Dr Süleyman Bozkurt. Bu adam uzun süredir bezmialemde haftada 4 tane tüp mide ameliyatı yapıyor başarılı bir şekilde. 5-10 bin liraya çıkarsın maksimum.

• Zengin olmanın farkı bu işte. Üniversitede her imkandan yararlanırsın. Ne okursan oku. Tıp bile okusan sonraki hayatının şimdikine gram faydası olmaz. Keşke bunun için ayrı bir kredi verseler doktor olunca öderdim :(

• Ne kadar çok depresyonlu adam var şu forumda ya

• Tam ağlayacaktım vazgeçtim kendi adıma tabi

• Bu ülkede hayat pahalı, ailen destek olmasa hepten ayvayı yemişsin demek. Ne desek de boş.. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.