Şimdi Ara

bisiklet alımında detay 2 noktada yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bisiklet konuları buraya açılmış genelde ben de o nedenle buraya açıyorum.
    Çok ciddi kaza geçirdiğim lise yıllarından beri tekrar bisiklete niyetlendim inşallah, hem spor amaçlı hem de kısa mesafe ulaşımlarım için, arkadaş ziyaretlerimde, işlerimde kullanmak için alacağım...

Şöyle bir durum var; bütçe maksimum 400tl; ben 3 tane bsiklet buldum hepsiburada da biri salcano, 2si geotech marka...
    şimdi bu jant ve kadro meselesine kafam takıldı zira en iyisi deneyerek almak lakin, civarda bsiklet satan yer bulamadım, araç da olmadığından kadıköy,üsküdar vs bisiklet alıp otobüste taşımak falan işime gelmiyor..

Şimdi sorularım:
    =============
    1- Boyum 162 ve hafif kiloluyum, ani hareketlerde orta demir bi tarafıma girmesin istiyorum 24" 26" janttan hangisini tercih etmem lazım? Bu arada yaş 26, yani boy uzaması falan olmayacak, aklınıza gelirse es geçin
    2- 24" 26" jant arasındaki fark, kadroya da 2" (5cm yansıyor) yansıyor mu aynı oranda?
    3- Dikkat etmem gereken başka bir nokta var mıdır?

ve son olarak:
    4- hepsiburada'dan bisiklet alan arkadaşımız var mı; bisiklet binilebilir halde mi geliyor yoksa de-monte olarak mı geliyor?

-------------------
    Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diler,
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.