Şimdi Ara

Bisiklet alıyorum YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2- Bianchi touriing 413 v 21v - 850 tl

3- Kron xc 150 - 950 tl

Muhtemelen 1-2 güne bisiklet alıcam ve bu üçü içinden sıralama yapabilir misiniz acaba bana siz olsanız ilk hangisini tercih ederdiniz?

Ayrıca bilginiz var mıdır acaba bu üç bisikletin ağırlıkları nedir?

Son olarak, 1000 tl altı tavsiye edeceğiniz benzer başka bisiklet var mı?

Teşekkürler...

• Yok mu anlayan?
  • Dostum ben yaklaşık 15 gün önce Carraro Sportive 224 aldım. Yaklaşık 1 ay araştırdım, bu fiyata alınabilecek en iyi bisikletlerden biri olduğunu gördüm.

N11.com'daki indirim ve MaxiPuan'dan faydalanarak liste fiyatı 990 TL olan bisikleti yaklaşık 750 TL'ye aldım

Memnunum, tavsiye ederim.

EKLEME
    Şu anda N11.com'da benim aldığım evemagaza isimli dükkan hala aynı fiyattan (914 TL) satış yapıyor. Ayrıca yanında birde kilit, zil, fener, kask gibi bir şey alarak 1.000 TL'ye tamamlarsan Maximum kredi kartına 111 TL puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 17 Haziran 2015; 12:00:04 >
  • xc 150 kesinlikle o fiyat etmez eğer 0 olsun diye takıntın yoksa 2.el ürünlere yönelmeni tavsiye ederim çok kaliteli bisikletler bulabilirsin o bütçe ile
  • Mosso Marine 26 katlanır 21 vites 26inc bisikleti 1 kere sürdük. istersen satabilirim.
  • Sportive 224 kullanıyorum. 14 kilo. Kesinlikle tavsiye ederim gayet akıcı bisiklet. Ama sen ne amaçla istiyorsun ve nerede kullanacaksın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.