Şimdi Ara

Bisiklet almakta kararsız olanlar | Buyurun (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
5
Favori
38.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genelde uzun yolda kullanılacak ama toprak yollara engebeli yerlere girince sorun çıkarmayacak.
    180 boyunda 75 kiloyum.

Dağ bisikleti mi yoksa tur bisikleti mi alacağımı anlayamadım.
    İkisinin de özelliklerini taşısın istiyorum çünkü.

Öneri sunabilir misiniz bana bu özelliklerin ikisini de taşıyan bir bisiklet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

1600-1800 TL aralığında.

Genelde uzun yolda kullanılacak ama toprak yollara engebeli yerlere girince sorun çıkarmayacak.
    180 boyunda 75 kiloyum.

Dağ bisikleti mi yoksa tur bisikleti mi alacağımı anlayamadım.
    İkisinin de özelliklerini taşısın istiyorum çünkü.

Öneri sunabilir misiniz bana bu özelliklerin ikisini de taşıyan bir bisiklet?

Kilitlenebilir maşalı tur bisikleti.
    Kesin beden tavsiyesi yapamam ama L beden coğu bisiklette size olacaktır. Model model bakmak lazım Carraro ve Mossoda seçenkler var tabi whistle falan diğer markalar da bakabilirsin.
  • Arkadaşlar 1500 liraya kadar kendime uygun rockrider 540 buldum. Sizce nasıldır ? Sıfır olarak o fiyatlarda iyi alternatif var mı ? kron xc450 var ama 200+tl daha pahalı olduğu için vazgeçtim.
  • Kron tx 150 ve mosso 1621 arasında kaldım hangisi daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benzer bir ikilemde tercihimi MOSSO dan yana kullanmıştım.
    Tercihimden çok memnunum.

• Şehir içinde kullanacağım vitesi çok sert ayarlanabilen.yani güçlükle basabileceğim bir bisiklet arıyorum.güçlükle basılabilme isteğim hem hızlı gitsin hemde spor yapıcam kaslarım gelişsin.bu arada şehirde yollar çok kötü amasörlü arıyorum hem arka hem önden.bütçem 1000tl civarı önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

Şehir içinde kullanacağım vitesi çok sert ayarlanabilen.yani güçlükle basabileceğim bir bisiklet arıyorum.güçlükle basılabilme isteğim hem hızlı gitsin hemde spor yapıcam kaslarım gelişsin.bu arada şehirde yollar çok kötü amasörlü arıyorum hem arka hem önden.bütçem 1000tl civarı önerilerinizi bekliyorum.

Çok sert vites kullanımında kaslarınız gelişmez, olsa olsa sakatlanırsınız. Yüksek devire çıkabilmeniz ve bu deviri koruyabilmenizdir esas olan. Yine de arzunuz o yöndeyse aynaol dişlisi 50t üzeri ruble de ise 11t gibi bir boyut seçmeniz lazım.

1000TL bütçe ile düzgün bir FS kadro bulmanız bile zor, öncelikle bundan vazgeçmeniz ya da bütçeyi minimum 4000-5000 seviyesine çekmeniz lazım.

Siz burada yazılan 900-1200 TL bandındaki modellere bakıp birini tercih edin en iyisi.

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    SALCONA MOSTAR 700 MAN VAR
    48T ARKA 11T
    ÖNDEN AMASÖRLÜ
    950TL YE VAR ALINIRMI SİZCE

AMACIM SADECE KAS GELİŞTİRME DEĞİL BİRAZ HIZLANDIKTAN SONRA DAHADA HIZLANABİLMEK VE SPOR YAPMAK.TABİ DAHA SÜRMEYE BAŞLAMADAN MAKSİMUM SERTLİĞE AYARLAMAM HIZLANDIĞIMDA AYARLARIM VİTESİ.
    CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    hızlanmak istiyorsan amörtisörden vazgeçeceksin hocam ben vazgeçtim sabit maşaya geçtim inan daha az yorularak daha hızlı gidiyorum sabit maşa+ince lastik bu ikili hızlandırır
  • gurkans G kullanıcısına yanıt
    hocam sizin tavsiyenizi dinleyerek biraz da sanş eseri indirimle carraro sportive 321 oldum.tavsiyeleriniz için teşekkürler iyiki sizi dinleyip sabit maşa almışım cidden bir daha amörtisörlü bisiklet almam olsun azcık sarsılarak gidelim ama sürüş kalitem inanılmaz iyileşti.
  • Merhabalar istanbulda sahilyolu agirlikli kullanmak üzere 400 lira civarına 2. el Salcano ng 750 model biskklet buldum. alüminyum kadro ve önden amortisörlü. Bisikletten beklentim kilomu taşıması, 1.83 boyunda 95 kiloyum sizce sorun olur mu?

Bisiklet almakta kararsız olanlar | Buyurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır corelli pierre 1.0 609 tl
    ikinci el garantisi bitmiş salcano city life 30 625 tl

sizce hangisi almalıyım?
  • Merhaba arkadaşlar. Bakudeyim. Bu gün şehrin nerdeyse tüm mağazalarını gezdim. Ve bütceme uygun bisikletleri listeledim. Zaten bu fiyata seçim çok değil. Ama bir kaç şey buldum. Bu bisikletlerin arasından hangisini alayım arkadaşlar? Fiyatlarını da yazayım, f/p açısından uygun olanı seçelim. Önceden bir daha teşekkür ederim!

1. Kross Evado 3.0 (2017) - 1400 TL
    2. Cube Curve (2016) - 1450 TL
    3. Focus Crater Lake - 1450 TL
    4. Scott Aspect 750 - 1750 TL
    5. Trek DS1 - 1850 TL

6. Kross Level R3 - 1800 TL
    7. Scott Aspect 940 - 2050 TL
  • Arkadaşlar triban 100 kullanan var mı? Varsa yorumları neler
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    hocam bende kilitlenebilir maşalı bisiklet bakıyordum sizin bu yorumunuza göre kilitlenebilir maşada işe yaramıyor sanırım
  • 1000 tl civari alacaginiz bisikletin masadan pek hayir gelme z diye dusunuyorum onun yerine sabit masa secmek daha saglikli olur diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    triban 100 hakkında yorumunuz nedir hocam ?
    Syg.
  • yol bisikleti oldugu için bir şey demem doğru olmaz çünkü bilgim yok.bisikletforum var oraya üye olun orada sorun derim tavsiyem budur.bu forumda bu bölüm ölü bence
  • Şehir içi işe gidip gelmek için bu bisikleti almaya karar verdim. Mosso Legarde MDM V

Seçmiş olduğum bisiklet düz maşa ve v frenli olan modeldir.
    Sormak istediklerim;

1. Hidrolik frene gerek var mı ?
    2. Amortisöre gerek var mı ?
    Bisiklet almakta kararsız olanlar | Buyurun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.