Şimdi Ara

Bisiklet Dış Lastik Önerisi CST mi Maxxis mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
9.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bisikletimin dış lastiğini değiştirmek istiyorum.Çiftine 50 tl civarında bütçem var ve 3 seçenek arasında kaldım.kullanacğım yer genelde yol olcak ama yeri geldiğinde toprak yola kaygan zemine girmem gerekecek.cst nin ıslak zeminde ve dönüşlerde çok kötü olduğunu duydum.Yardımcı olabilirmisiniz?
    1-Maxxis Advantage 26-2.1
    2-Cst 26-1.90 Traveller City Classic
    3-CST TRAVELLER cross 26-2.00

• maxxis advantage arazi lastiği o sebeple onu ele, genelde yolda kullanacaksan cst traveller alabilirsin, toprak zeminde de pekproblem çıkarmaz, eğer zemin sert değilse kumlu falansa önden kayma yapabilir.
  • Rubena Walrus modelini araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun ömürlü bir lastik istiyorsanız eğer schwalbe'nin ürünlerine de göz atın derim.

• İkisine 50 TL verebilirim demiş. Schwalbe'lerin tanesi 100 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

İkisine 50 TL verebilirim demiş. Schwalbe'lerin tanesi 100 TL.

Fiyatlara buradan göz atabilirsiniz.
    www.bisikletcim.com
    Bisiklet Dış Lastikleri | Fiyat | Bisikletcim Sayfa 1
    http://www.bisikletcim.com/kategori/lastik.aspx?rpg=1

100 TL'sı olan lastiği alın demiyorum zaten. Marka olarak tavsiye ettiğim gibi, fiyatları uygun olan modelleri de mevcuttur.

• CST marka lastik benm bisikletimde de var. eğer asfaltta gidiceksen gerçekten güzel. Frenlemesi yol tutuşu iyi. Toprak yoldada fena değil ama sudan kacıcaksın . Suya geldiği zaman cok savuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cst traveller cross siparişini verdim. schwalbe çok iyi lastik biliyorum ancak bütçemi ciddi derecede aşıyor.teşekkür ederim
  • biraz daha fazla verip schwalbe lastik almanı tavsiye ederim . cst ve maxxis e göre yol tutuşu cok iyi.

• lastik her araçta candır, kandır. bütçeyi arttırıp schwalbe almanı öneririm
  • Aldığın lastik şuysa virajlarda dikkatli ol:
    http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=csttravellercrossgq8.jpg&res=landing

• 1 .) SWALLOW

2 .) RALSON

BUNLARDAN ŞAŞMA
  • hortingen ştrayzenbaum
    ben 26x175 walrus kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ıslakta performansı fena değil ama viraja güvenerek girdim düşüp 1 şerit kaydım az kaldı otobüsün altına giriyordum şu an 26x200 cst traveller cross kullanıyorum çok zorlamıyorum eskiden virajda motor gibi yatıp viraja girebilirmiyim diye merak ederdim öyle bir beklentiye girmiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Aldığın lastik şuysa virajlarda dikkatli ol:
    http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=csttravellercrossgq8.jpg&res=landing

bende dişlisi var güzel lastik ama pek bir şey beklememek lazım 30 km den sonra pek güven vermiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.