Bildirim
Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (63. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yol ya da cyclocross bisiklet alana kadar ng650 yi kullanacağım ancak arka jant sürekli tel koparıyor. Zaten 1 2 tel kopunca aynı tel olmadığı sürece tek tek kopmaya deva edecek. Ayrıca bisikletçinin taktığı jant teline güvenmiyorum. Jantı ya tekrar ördüreceğim ya da yeni arka jant alacağım ördürürsem kalın tel taktırma şansım var mı? Yoksa sağlam bir arka jant öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavic jant telleri biraz daha kalın olduğu için sağlamdır ama tabi çemberdeki deliklere uyumlu olması lazım. Yeni jant seti alacaksan Shimano MT-15'lere bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
Mavic jant telleri biraz daha kalın olduğu için sağlamdır ama tabi çemberdeki deliklere uyumlu olması lazım. Yeni jant seti alacaksan Shimano MT-15'lere bakabilirsin.
Benim bisiklet v-fren ama. Hem ilerisi için mtb düşünmediğim için masraf yapmak da pek istemiyorum açıkçası. Acaba sirkecide satılan 45 liralık 36 telli arka jant işe yarar mı? Birde ön jantla ilgili hiç bir sıkıntım yok onu değişmek de pek istemiyorum. Arka jantı Antalya'ya götüreceğim birkaç güne ya ördüreceğim ya da yen arka jant alacağım ama nasıl mantıklı sıyrılırım bu işten hiç bilmiyorum. Yeni bisiklet de ateş pahası. Aslında aklımdan Carraro cr race052 geçiyor ama mosso tca730 daki 105 sistemi görünce de kafam karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 3 Şubat 2015; 23:16:35 > -
Yeni bisiklet alma düşüncen varsa bence jantı değiştirme tel taktır. Çünkü yola geçince mtbyi neredeyse hiç kullanmayacaksın. -
bisiklet hayattır. keyifli pedallamalar. -
Teşekkürler. Size de bol keyifli günler dilerim. Tekerinize taş değmesin. -
Ben bir bisiklet almak istiyorum ve aklımdan şehir bisikleti modelleri geçiyor fakat onların tekerleri ince olduğundan bozuk yollarda sorun çıkarır mı bunu merak ediyorum. -
İnce tekerlerin yere basıncı daha fazla olur o yüzden çamurlu zeminde batarlar onun haricinde diğer ortamlarda hemen hemen aynıdır. Bozuk, stabilize, parke, çakıl, toprak gibi yollarda rahatlıkla kullanabilirsin bir sıkıntı çıkarmaz. -
Bilgilendirme için teşekkürler. Sizce Salcano City Sport 20 HD nasıldır. Ayrıca specialized ve rockrider'ı tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 14 Şubat 2015; 11:48:16 > -
Seçeneklerin arasında Specialized varsa tabi ki ben onu seçerim. Fakat Salcano ile Btwin arasında kaldıysanız ben Btwin'i seçerim çünkü Decathlon'nun kadroları ömür boyu garantili ve bakım-tamir gibi şeylerden bazen para almıyorlar alsalar bile çok cüzzi miktar para alıyor. -
Specialized'in 1300 tl civarında önerebileceğiniz bir modeli var mı ayrıca İstanbul'da Avrupa Yakası'nda nerede satılıyor?
Aktif Pedal getirtiyor onları Beşiktaş'ta ve Bakırköy'de bayileri var. Yalnız 1300 TL'ye Specialized bisiklet olacağını pek sanmam olsa da en düşük modeli ya da bayan modelidir. Ortalama bir Specialized 3.5 civarındadır. İsterseniz Aktif Pedal'ın sitesine girip inceleyebilirsiniz modelleri. -
quote:
Aktif Pedal getirtiyor onları Beşiktaş'ta ve Bakırköy'de bayileri var. Yalnız 1300 TL'ye Specialized bisiklet olacağını pek sanmam olsa da en düşük modeli ya da bayan modelidir. Ortalama bir Specialized 3.5 civarındadır. İsterseniz Aktif Pedal'ın sitesine girip inceleyebilirsiniz modelleri.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir sorum olacak ince tekerli şehir bisikletleri yağmurda kayar mı? -
Yağmurda tüm tekerler kayar. Önemli olan frenleme tekniğini öğrenmektir. Virajlara olabildiğince yavaş ve bisikleti yatırmadan dik şekilde girerseniz kayma riskiniz azalır. Ben yol bisikleti kullanıyorum su kanalları yok denecek kadar az, teker ise 1 parmak kalınlığında (700*23) şuana kadar yağmurdan sebep hiç düşmedim. Sürdükçe siz de tecrübe kazanırsınız ona göre yağmurda bisikletin nelere nasıl tepki verdiğini öğrenince gayet sağlıklı şekilde sürüş sağlarsınız. -
quote:
Yağmurda tüm tekerler kayar. Önemli olan frenleme tekniğini öğrenmektir. Virajlara olabildiğince yavaş ve bisikleti yatırmadan dik şekilde girerseniz kayma riskiniz azalır. Ben yol bisikleti kullanıyorum su kanalları yok denecek kadar az, teker ise 1 parmak kalınlığında (700*23) şuana kadar yağmurdan sebep hiç düşmedim. Sürdükçe siz de tecrübe kazanırsınız ona göre yağmurda bisikletin nelere nasıl tepki verdiğini öğrenince gayet sağlıklı şekilde sürüş sağlarsınız.
Kuruçeşme Sahili bisiklet sürmek için nasıl bir yerdir sizce? -
salcanonun yeni sezonda uygun fiyata cyclocrossu yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?
Gayet güzel bir yerdir. Sabah saatlerinde giderseniz az yoğun oluyor daha rahat sürersiniz.
@muhlisgöktaş : Eskiden Cy02'si vardı uygun fiyatlı fakat yeni sezonda hem doların yükselmesi hem de yıllık kar eklenince fiyatlar baya arttı. -
Hocam bende salcano şehir bisikleti var. Arkasına bagaj ve çanta taksam dengesini bozar mı? Çirkin durur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Salcano 2015 model ng650 hd modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır. Ayrıca İstanbul'da en ucuz nereden alabilirim. Bir de hiç uçakla bisiklet taşıdınız mı kuralları nelerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X