Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akort konusuna gereksiz takık durumda kaldınız 85 kg'yum mtb bisikletinden kalma sert sürme alışkanlığı var sırf bu yüzden yol bisikletim'de lastik parçaladım daha 1000 km'de bu durumda bile akort kaçma gibi bir durum olmadı. Aksium ağırlıkları normal denebilecek seviyede çünkü hepi topu 500 liralık bir setten bahsediyoruzhttp://www.merlincycles.com/mavic-aksium-s-wts-wheels-pair-2014-inc-tyres-58831.html . Fiyat olarak absürd olmayan alınabilecek jant setlerindeki ağırlık ortalaması 1500 ile 1600 gram arasında oynar .1200-1300 gram olan jant setlerine verebileceğim en ucuz örnek token c22a'dır 1290 gram ve yurtdışı fiyatı bile sadece 750$ civarı kargosu vergisi dahil değil bu hesaba.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    O rotada veloslow ile atilla bisiklet grubu sürüş yapıyor. Yol bisikleti aldığında onlardan birine katıl. Çok şey öğrenirsin onlardan. İçlerinde tecrübeli insanlar var bilgi birikimlerinden yararlanırsın. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

O rotada veloslow ile atilla bisiklet grubu sürüş yapıyor. Yol bisikleti aldığında onlardan birine katıl. Çok şey öğrenirsin onlardan. İçlerinde tecrübeli insanlar var bilgi birikimlerinden yararlanırsın. Tavsiye ederim.

teşekkür ederim hocam, ben insanların peşinden gitmeyi pek sevmiyorum. kendim arkadaşlarımla sürüyorum. free yani. toplam 6-7 kişiyiz ama genelde 2-3 kişi çıkarız. o anda ne yapmak istiyosak ona göre takılırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=3501

şu bisiklete bakar mısınız yaa, yemin ediyorum içim parçalandı görünce. bunu gördükten sonra artık türkiyede baktığım bisikletleri beğenemem heraldi şeytan diyo KDV yi göze alıp ver sparişi

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Canyon bisikletlerine karşı her zaman bir sempatim olmuştur. Bir başka marka ise BMC. Bu iki markanın köşeli yapıda ürettiği bisikletleri çok seviyorum. Tam bir tasarım harikaları.
  • isteklerinize uygun yol bisikleti tipini bulmuşsunuz aslında daha agresif bir yapı yerine daha rahatlık odaklı enduro size daha çok gidecektir. Fiyat karşılaştırmanız açısından bir bisiklet paylaşıyorumhttp://www.aktifpedal.com/specialized-bisiklet/yol-bisikleti/yol-bisikleti-roubaix/roubaix,elite,sl4,105#.VCQY3ZR_veA

Seçtiğiniz canyon ve specialized 2'side enduro sınıfında ve Canyon üzerindeki parçalar bakımından specialized'ten 1-2 adım daha ileride . Kadro olarak'ta 2015'de sl4 ler artık değişecek sl5 mi olur veya farklı bir isim mi verilir pek bir bilgim yok ama canyon size hiç bir markayı aratmayacaktır bundan eminim

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim kadarıyla yol bisikletleri iki sınıfa ayrılıyor. kısa maşa boğazına (head tube dedikleri yeri kastediyorum) sahip, gidonun olabildiğinde aşağıda olduğu performans odaklı yol bisikletleri, ve uzun maşa boğazına sahip, gidonun yukarıda olduğu, vücudu daha dik tutan relaks-rahat-sportifif modeller.

şimdi benim amacım öne yatmak değil. benim amacım rahat kullanım. ama 50-51 beden bisikletlerde bile şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. boyumdan dolayı seleyi aşağı indirmek zorunda kalıyorum ve sele ile gidon aynı hizaya geliyor. bu da gidonu yukarıdan kavrayamama neden oluyor. bu yüzden ben head tube uzunluğu çok kısa olan, gidonu olabildiğince alçakta olan bir bisiklet bulsam bile pek öne yatmayacağım zaten benim böyle bir bisiklete ihtiyacım var.

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

burada anlatmaya çalıştım olayı, gidonu tutuş açımı sarı ile gösterdim. sağdaki bisiklette sele aşağıda. ve gidon yukarıda kalıyor. ayrıca gidon uzak kalıyor. gidonun uzak kalması gidon boğazı ile çözülebilir bi nebze, ama gidonu aşağı indirmek için head tube uzunluğu (daha doğrusu yüksekliği) düşük olan bir model almak zorundayı. sport model alırsam, o bana sportun da sportu olur, gidonu hepden arkadan tutmak zorunda kalırım artık

hocam bir de gümrükte %18 mi alıyolar biliyormusun o meseleleri? bu bisiklet 4800 e geliyor o şekilde. maddi sıkıntım yok ama açıkçası bir biriklet için vermek istediğim bütçe bu değildi. gerçekçi olursam, şu anda ülkemizde kendime uygun kadro boyuna sahip bisiklet yok. 2015 model getirtmeye kalksam alumünyum bisiklete en az 4000 istiyolar. o yönden bakınca, bu bisikleti alıp kurtulmak istiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Eylül 2014; 17:05:57 >

• Açık konuşmak gerekirse isteklerinize uygun kadro bulmanız çok ama çok zor. Aslında bu tarz durumlarla karşılaşan çok kullanıcı var firmalarda bike fiting denilen bir uygulama ile bisikleti tam size göre ayarlayıp teslim ediyorlar.Tabi konu türkiye olunca bu konuda yapabileceğiniz tek çözüm iç bacak boyunuza uygun kadroyu almak geri bütün ayarlamaları kendiniz yapmak oluyor . Direk almanya'dan teslim alma imkanınız olur ise canyon ise bu konuda yardımcı olabilir ama sormadanda bir şey söylemek yanlış olur

Sizin için en uygun ve kolay çözüm

https://www.bike-components.de/en/BBB/HighRise-OS-BHS-25-Vorbau-35-1-1-8-p15253/

https://www.bike-components.de/en/Ritchey/WCS-C260-Vorbau-OS-p29827/

bu 2 gidon boğazından birisi olacaktır gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnkYgT -- 25 Eylül 2014; 17:46:41 >

• Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

teşekkürler, şu boğazı tersten takmak bana uyacaktır diye düşünüyorum.

yeni bir şey farkettim. cube peloton'un erdoğanlar sayfasındaki geometri boyutları ile cube resmi sayfasındaki boyutlar tutmuyordu. ama cube sayfasında 2015 modellerin boyutları var, erdoğanlarda ise 2014 model peloton un boyurları var. nette 2014 peloton race diye arattığımda bulduğum tüm geometri listesi erdoğanlardaki ile uyumlu.

bu da demek oluyor ki, şu anda erdoğanlarda durmakta olan ve uygun fiyattan alabileceğim bisikletin geometrisi dieğr tüm baktığım bisikletlerden daha uygun bana. çünkü stack 525, head tube 13cm olarak geçiyor. bu değerler bulabileceğim en uygun olanlar. 4800TL ödeyip (ki gümrük işi nasıl olacak onu bilemiyorum bile) bu canyon u alsam bile cube ye oranal daha büyük geometriye sahip.

erdoğanlardaki bisiketin 50 beden olanı kolay kolay satılmaz, ben de yakında iş için ankaraya giderim heraldi geren. gidince bi deniyim bari şunu. canyon almak fazla meşakkatli gelirse benim için iyi alternatif olacak gibi bu cube bisiklet (tabi resimdeki boğazı takmak şartıyla)

• Abi buldum cihazı baya geriden geldim pardon ama ben de ng650 hd 29 jant almayı düşünüyorum boyun 1.70 kadro boyunu söylersen sevinirim saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.dx.com/p/bicycle-chain-cleaning-machine-blue-82194

• oOado355Oo O kullanıcısına yanıt
    Sana 17" kadro boyu uygun olur. Ben 1,88'im 21" kullanıyorum.
  • Tşk İzmir de oturuyorum Joker Bisiklet e gittim salcanonun yetkili bayisi bana dediler ki hd 2013 te bitti artık sadece md geliyor dediler. O bisiklet sana çok büyük dediler.

• Ama ben yine de alıcam. Joker Bisikletin hizmeti berbattı, hiç ilgilenmediler. Her şeyi internetten alıcam.

• Istanbulda öğrenciyim 1.80 boydayım. Bisiklet nereden alabilirim ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar bütçen var ? Sirkeci'deki bisikletçileri öneririm onlarda uyun fiyata bisikletler var.
  • Gobek kulagi ne demek

• furkanys F kullanıcısına yanıt
    Kadro kulağı olmasın o ? Göbek kulağı diye bir terim duymadım ben.
  • Peki kadro kulagi neresi

• Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS
    Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 4 Aralık 2014; 13:13:36 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.