Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana da merhaba.

Ben şuan kullandığım farda memnunum. T6 Cree Led 1600 lm kullanıyorum. Gayet iyi görüş açışı sağlıyor. Aliexpressten 24 dolara almıştım. Bisiklet parçalarını genelde internetten alıyorum ben. Öyle daha ekonomik oluyor.

Tek Kural Ahmet Kural :
    Almışken iyisini almak istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

1. incelemede ki bisiklet 2,5 milyarmış , keşke fiyatı başa yazsaydınız da boşuna incelemeseydik

O bir de doğru düzgün alınabilecek en ucuz yol bisikleti.
  • Vfren bisikletim fakat hd yaptırmak istiyorum çünkü ince teker olmasından dolayı (hayatımız bir tele bağlı hadi onu es geçtim ) çok kayma oluyor ve durma mesafesi yüksek hızlarda fazla.Tahmini masraf ne kadar olur? (avid elixır serisinin en uygun modelini alacağım)
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    Kadro ve maşa disk fren uyumlu ise fazla masrafın olmaz. Jant setini disk takılabilir bir set ile değiştirirsin hd fren seti alırsın ve takarsın. Ama dediğim gibi kadronun ve maşanın uyması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

1. incelemede ki bisiklet 2,5 milyarmış , keşke fiyatı başa yazsaydınız da boşuna incelemeseydik

O bir de doğru düzgün alınabilecek en ucuz yol bisikleti.

Bisiklete çok paralar vermek bana pek mantıklı gelmiyor.Şunu buldum 489 Lirahttp://www.evemagaza.com/detay_urun.asp?kid=1876&kaid=1939&kaid1=&kaid2=&oidd=1896&oaid=1881&urunid=2260&katetur=1#.UfLMZo09-uI&ref=akakce&v=1.42.5

• hocam bahsettiğiniz modele baktım ama 450 liradan aşağısını görmedim.300-350 liralık bir model tavsiye edebilir misiniz
  • Captain*** kullanıcısına yanıt
    NG650'nin bile ufak tefek sıkıntıları varken daha düşük seviyede bir bisikletin daha fazla sıkıntıları olur demek. Sonradan başın ağrıyacağına bence 1-2 ay daha bekleyip bu bisikleti almak daha iyidir.
  • haklısın hocam.tamam 450 lira bütçe ayırıcam.ama NG650'den başka alternatif yokmudur acaba
  • haklısın hocam.peki başka alternatifler var mıdır ng650'den başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

haklısın hocam.peki başka alternatifler var mıdır ng650'den başka

450 tl ye ng650 den daha iyi bir bisiklet yok şu anda piyasada. eğer paran nakitse bol bol bisikletçi olan bir pasajda sıkı pazarlıkla kron veya salcano nun daha üst modellerini o paraya alabilirsin. eğer yol bisikleti düşünürsen 450 ye salcano nun xrs 300 ü var yalnız kimse önermiyor bilgin olsun. diğer yandan buradaki çoğu kişi de seni 2. el e yönlendirecek. ancak ikinci elde de 450 ye pek düzgün birşey yok sahibinden dahil çoğu yere baktım maaşallah 0 fiyatına satıyor herkes. tabi şansa uygun bulunabilir o ayrı. ben n11 den şunuhttp://www.n11.com/salcano-ng-650-26v-26-jant-dag-bisikleti-turuncumavi-P28085152 çek takas bölümünden avea kodu alarak 410 liraya mal ettim son 5 bisiklet kalmış bir seçenek olarak aklında olsun, tabi 2014 değişik renk ve modelleri de var fiyat 500tl ye çıkıyor. çekle 460 küsüre gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 20 Ağustos 2014; 15:05:56 >

• Tekrardan merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır planladığımız ve bu sene tekrar yapacağımız Trakya Bisiklet Turu'nu paylaşmak isterim. Yarın gece (1Eylül'ü 2Eylül'e bağlayan gece) 3 sularında İstanbul'dan yola çıkıp sırasıyla Silivri-Marmara Ereğlisi- TEKİRDAĞ-Barbaros- İnecik- Malkara- Keşan - EDİRNE- Saros Körfezi- Erikli- ÇANAKKALE ve aynı şekilde geri dönüş yapıp tahmini 600 km civarında bir tura çıkacağız. Tur kapsamında DOÇEK Dağ Bisikleti Festivaline katılacağız. Başlangıcından beri her sene gideriz bu sene de değişmedi :) Turun fotoğraflarını döndükten sonra burada paylaşırım.

İyi forumlar.
  • arkadaşlar merhaba,
    yakalşık iki günden beri tüm sayfaları okumaya çalıştım. Böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim baya yararlı olmuş. Yeni bisiklet almayı düşünüyorum. kullanım amacım şehir içi ve şehirler arası. ilk başlarda hergün 20 km yol yapmayı planlıyom. kondisyon yükleyince de uzun yol. tabi bütçe biraz kısıtlı. 500-600 arası bütçe ayırdım. aklımda iki model var.
    -salcano city fun 60
    -salcano ng650 29'' ama hd fren salcano'nun sitesinde yok.
    yaşım 22, 78kg, 1.77 boy.
    bilgilerinizi paylaşırşanız sevinirim.
  • adalya17 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım benimde iyi bir bisikletim yok ama çok fazla bisiklet araştırdım ve ng 650 nin çok fazla yaygın kullanıldığını gördüm o fiyata. bu kadar kullanılıyorsa insanların vardır bir bildiği ama 29'' konusunu bilmiyorum galiba ben alsam 26'' alırdım tabi boyuna kilona göre alacağın yerden yardım alırsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortak35 -- 3 Eylül 2014; 12:41:15 >
  • ortak35 O kullanıcısına yanıt
    bende city fun 60 ile ng650 arasında kaldım. kullanım alanım daha çok asfalt olacak. ng 650 i baya övdüler. İkisinden birini alacağım kararsız kaldım şu an. Ng650 nin 29'' ve hd frenini bulabilir miyim acaba?
  • arkadaslar ben salcano power2000 aldım siz sakın almayın servise 7 kere götürdüm 1 aydır motorun sıkıntısı devam ediyor salcanonun yanından bile gecmeyin motor sarj oluyor ancak sarj adaptörü kırmızıdan yesile dönmüyor.salcanodanda hiç biisey almayın servisine ana bayisine sakın güvenmeyin telefonda eger altı kere gelirsen iade degisim dediler ben 7 kere gittim.adama tüketici haklarına gidiyorum diyiyorum git diyiyo bunlar böle iş yapıyorlar.
  • tekrar merhabalar.

yol bisikleti bakarken bugün ikinci el satılık bir yol bisikletini deneme şansım oldu. bisiklet merida 90. sıfırı 1800TL ya alınabiliyor. arkadaş 1300TL ya satıyor. vites sistemi claris.

kadrosu bana büyük geldi. arkadaş baya ısrarla bu kadronun tam benlik olduğunu söylese de kadro bana kafadan iki beden büyük. bisikletin vites geçişlerinde sanırım sorun vardı. arkayı 3 den 2 ye alırken deliriyor, geçmiyor. bi 2 ye geçiyo sonra tekrar 3 e geçiyo. ruble 8li idi. yani 16 vites. arkadaşa vites sayısını sorduğumda 20 vites olduğunu söyledi. halbuki rubledeki dişliler arasındaki farklar büyük gibi görüldüğü için 10'lu olmadığını tahmin edip saymıştım. satıcı 20 vites deyince tekrar saydım. ama 16 vites idi. neden 20 vites dedi anlamadım.

sonuç olarak, kadro büyük olduğu için zaten alamayacaktım ama denediğimde vites sisteminin sorunlu olduğunu görmek de biraz soğuttu. satıcı ısrarla bisikletin çok iyi olduğunu, efsane bir bisiklet olduğunu söylese de içime sinmedi. bisikletin tek hoşuma giden yanı kadrosu oldu. kadrosu hakkaten şık ve tellerin kadro içinden geçmesi de güzel olmuş. ha bide dişli oranları da çok hoşuma gitti. ön alt dişli 34'lü, arka üst dişli 32'li. tam yokuşlar için bisiklet.

her neyse 105 donanımlı yol bisikleti aramaya devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Eylül 2014; 23:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adalya17

arkadaşlar merhaba,
    yakalşık iki günden beri tüm sayfaları okumaya çalıştım. Böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim baya yararlı olmuş. Yeni bisiklet almayı düşünüyorum. kullanım amacım şehir içi ve şehirler arası. ilk başlarda hergün 20 km yol yapmayı planlıyom. kondisyon yükleyince de uzun yol. tabi bütçe biraz kısıtlı. 500-600 arası bütçe ayırdım. aklımda iki model var.
    -salcano city fun 60

Rica ederim. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.

City fun'lar güzel fakat jantları o kadar dayanıklı değil. NG650'yi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: adalya17

arkadaşlar merhaba,
    -salcano city fun 60

Rica ederim. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.

City fun'lar güzel fakat jantları o kadar dayanıklı değil. NG650'yi tavsiye ederim.

cevabınız için teşekkür ederim. city fun'lar ng650'ye göre daha hafif diye tercih etmiştim. birde ng650 dağ bisikleti tabi tekerleri de kalın. ben uzun yol için bakıyorum. ng650 alıp yol tekeri taksam herhangi bir sıkınt olur mu?

• adalya17 kullanıcısına yanıt
    Uzun tur istiyorsan 29luk ng650 al onlara 28'lik şehir lastikleri oluyor. Uzun turlarda 28"likler 26'lıklara göre daha rahat gider. Hem de oturma pozisyonu sayesinde daha dik duracağın için beline fazla yük binmez sürerken fazla bel ağrısı çekmezsin.

Bu dediklerim senin verdiğin 2 bisiklet arasındaki seçimim. Ama tavsiye istersen uzun yol yapacaksan güzel bir tur bisikleti al hiç bunlarla uğraşma. Salcano'nun dağ bisikletlerini tavsiye ederim fakat şehir bisikletleri o kadar sağlam değil. Carraro Sportive 221 alabilirsin ya da bütçene uygun bir Sedona Şehir bisikleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Uzun tur istiyorsan 29luk ng650 al onlara 28'lik şehir lastikleri oluyor. Uzun turlarda 28"likler 26'lıklara göre daha rahat gider. Hem de oturma pozisyonu sayesinde daha dik duracağın için beline fazla yük binmez sürerken fazla bel ağrısı çekmezsin.

Bu dediklerim senin verdiğin 2 bisiklet arasındaki seçimim. Ama tavsiye istersen uzun yol yapacaksan güzel bir tur bisikleti al hiç bunlarla uğraşma. Salcano'nun dağ bisikletlerini tavsiye ederim fakat şehir bisikletleri o kadar sağlam değil. Carraro Sportive 221 alabilirsin ya da bütçene uygun bir Sedona Şehir bisikleti.

teşekkürler cevabınız için. 530 lira bütçem var. pazarlıkla ng650 alırım diye düşünüyodum. ama carraro sportive 221 de 800 civarıymış biraz daha para biriktirecez artık :) sedonalara baktımda onlar biraz pahalı gibi.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.