Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Specialized Sirrus
    Trek FX 7.2
    Merida Crossway 300
    Sedona 340
    Salcano City sport 10

Farklı bütçelerde bisikletler yazdım kendine uygun olanını seçip inceleyebilirsin. 1,92 boy için 19"-20" kadro boyu ya da beden cinsinden XL olur.

Hocam selamlar :) Sedona 345 çok hoşuma gitti uygun fiyatli f/p bir tur bisikleti bulamazsam mecbur alicam.Var mi fiyati daha uygun olan bir model önerin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar bisikletin arka lastiğine çivi girmiş patladı. Yarın bisikletçiye götürüp yama yaptırmayı planlıyorum kaç paraya mal olur
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Aslında 5tl ama bisikletciye göre değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yama takımı alıp kendin yap hem öğrenmiş olursun hem ileleyen vakitlerde elinde yama setin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byanfi

yama takımı alıp kendin yap hem öğrenmiş olursun hem ileleyen vakitlerde elinde yama setin olsun

Onu düşündüm aslında ön lastik olsa rahatça yama takımı alıp yapardım ama arka lastik patladı. Onu çıkarıp vites takımını , dişlileri rezil etmek istemiyorum o yüzden bisikletçiye götüreceğim yarın
  • Sedona 345 almanı tavsiye ederim. Başka ararsan Carraro 225-227 bakabilirsin.
  • arkadaşlar merhaba

şehir/cross bisikleti bakıyorum. konuştuğum bir bayide stokta 28" merida speeder t3d kalmış. güzel bir indirimli fiyat verdi. bütçem normalde 1000-1200tl idi. bu bütçenin üzerine çıkıp aslında fitness modeli olan speeder t3 almamı tavsiye eder misiniz? üzerinde sport contact slick lastik var. cross lastik ile değiştirmem gerekir mi? kullanacağım güzergah kartal-bostancı sahil yolu ve Anadolu yakası boğaz tarafı sahil yolu. şehir dışı tur yapmak için maalesef vaktim yok.
  • Arkadaşlar merhaba elimde bir shimano TZ 31 ön vites attırıcı var bunu zincir arasına nasıl alacağım somunlu falan değil yardımcı olacak var mı acaba isteyen olursa fotoda atabilirim
    Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar.Tam bana göre fiyatı uygun Mosso 771 dmv de karar kılmıştım ki 20'' ten büyük kadrosunun olmadığını öğrendim. Bana 22'' kadrosu olan sade bir tur bisikleti lazım var mı bildiğiniz ? Boyum 1.91 ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

Hocam selamlar.Tam bana göre fiyatı uygun Mosso 771 dmv de karar kılmıştım ki 20'' ten büyük kadrosunun olmadığını öğrendim. Bana 22'' kadrosu olan sade bir tur bisikleti lazım var mı bildiğiniz ? Boyum 1.91 ne yazık ki

O büyüklükte kadro üreten firmaları bilmiyorum ama bisiklet 29er olursa eğer 20" kadro sana yetecektir.
  • Benim nova 26'nın frenleri tutmuyor bisikletçi ortalama ne kadara halleder? Mekanik disk fren (galiba)
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Ufak bir balata ayarı gerekli. Çok masraf tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Ufak bir balata ayarı gerekli. Çok masraf tutmaz.

Teşekkürler hocam :)
  • Salcano NG 650 29 MD aldım hidrolik diske geçirilirmi

• ekomsal E kullanıcısına yanıt
    Geçirilir ama güçlü bir frende maşayı eline alırsın.
  • Teşekkürler

• Bisikletimi seviyorum hayat güzel biraz daha para olsa daha iyi olacak
  • Nirve tarzı bisiklet istiyorum kadrosu hariç diyerlerini toplarım. Gövdesini 200-300 tl mal edebilirmiyim ve nerede yaptırırım

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.