Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noktape

Bunların biri 200 diğeri 250 lümen benim sana tavsiye ettiğim 1800 lümen. Far önemli bir parçadır bisiklette. Almışken bir kere al iyisinden al. 45 tl bir var için uygun bir fiyattır. Şimdi dışarıdayım bilgisayarda olsaydım karşılaştırmalı foto atardım benim farla sigmanın 200 lmlik farını. İkisi arasında çok fazla fark var. Bence bu farka değer. Düzgün bir aydınlatma istiyorsanız alacağınız far en az 600 lümen olsun.

Siz hangi siteden aldınız ?
  • Zamanında doların 1.6 lira değerindeyken Aliexpress'ten almıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,konuya bi güncel çekelim :) ramazan başladı iftar sonrası turlamalar nasıl gidiyor? :) bir de bu ufak tefek ama önemli parçaları temin edebileceğimiz uygun siteler var mı bildiğiniz?ön arka ışık zil vs. önerileri ..?
  • Hocam balikesire gelirseniz mutlaka ugrayin.bendede salcano astro var 5 senelik.ustunde kendi yortdisindan getirmelerimle olmayan aksesuari kalmadi.en son michelin mud lastikleri degisicem.schwalbe road plus aldim ingiltereden.yolda geliyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    İftar turlamaları pek gitmiyor desem yeridir :) İftardan sonra pek dışarı çıkasım gelmiyor enerjimi yarınki oruca saklıyorum.
  • saat 22.15te başlıyoruz 01.30da evdeyiz :) giderken iyi de dönüşümüz full tırmanış olduğu için sıkıntı oluyor fakat günden güne kondisyonun iyileştiğini hissediyor insan :)
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    ''Tırmanış...''

Ne kadar güzel bir kelime :) Tırmanmayı ve dağları severim bu yüzden takımdaki yerim de 'tırmanışçı'dır :)
  • maşallah o zaman size
  • Önümüzdeki yarışlara hazırlanırken sprint ve tırmanış antrenmanı yaptım
    Konuyu takip eden arkadaşlara antrenman içeriğinden bahsedeyim;
    90 kadansta yaklaşık 40 dakika ısındıktan sonra 3er dakika aralarında 1 dakika dinlenme süresi olan toplamda 5 setlik sprintler.

Tırmanmayı geliştirmek için ise sabit viteste eğimi ortalama yüzde 7 olan bir yokuşta 4 km'lik bir antrenman. Burada nefesi iyi kontrol etmek lazım gereksiz nabız yükselmelerini önlemek için.

Sonrasında ise yaklaşık 40 km/h ortalama hızda 30 km'lik bir yol sürüşü. Eğer tek iseniz bu zor olur biz 3 kişilik peleton oluşturup yaptık. Tek sürecekseniz 35 km/h ortalama yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 30 Eylül 2014; 13:41:20 >
  • merhaba arkadaşlar.yeni bir bisiklet aldım. salcano insomnia. ön maşa rockshox xc28 modeli. ön maşayı kitleyince 1-2 cm esneme yapıyor bu normal midir acaba.cevaplarsanız sevinirim.
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Öncelikle bisikletin hayırlı olsun. Maşayı kilitlediğin zaman hiç hareket etmemesi gerekiyor. Maşanda sıkıntı var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

merhaba arkadaşlar.yeni bir bisiklet aldım. salcano insomnia. ön maşa rockshox xc28 modeli. ön maşayı kitleyince 1-2 cm esneme yapıyor bu normal midir acaba.cevaplarsanız sevinirim.

bende de insomnia 30 var. alırken özellikle göstermişti, kilitleyince çok kuvvet uygularsan hafif esniyo gene. bu normaldir demişti. işin aslı nedir bilmiyorum. ben şahsen hiç kitlemiyorum zaten. anca otoyol gibi düz şehirlar arası yola falan çıkarsan kitlerim. onun dışında zaten normal yollar bile engebe kaynıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Temmuz 2014; 17:08:11 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    satıcı arkadaş da bana öyle dedi.kitli iken çukura girersek darbeyi emsin diyeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

satıcı arkadaş da bana öyle dedi.kitli iken çukura girersek darbeyi emsin diyeymiş.

insomnia nın hangi modelini aldınız?
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    insomnia 50 modeli
  • Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce salcano ng550 29hd aldım. Genel olarak memnunum lakin arka göbek dağıldı. tüm akssuarlar shimano sadece göbek çin malı. Ben 29er Arka jant takımı almak istiyorum. disc uyumlu ve dayanıklı. 200$ bütçem var bana yardımcı olabilirmisiniz, önerilerinizi bekliyorum? Sadece arka Teker.
  • hilmicim H kullanıcısına yanıt
    Shimano MT serisinden disk uyumlu bir teker seti alabilirsin.
  • Ng450hd model salcano bisikletimin vites ayarını bir türlü yapamdım. Aldığım yere götürüyorum adam yapıyor , binerken yine aynı sorun. Ya 1. Viteste üste çıkmaya çalışıyor,vidadan ayar yapıyorum bu sefer de 4-5-6. Viteslerde ya üste ya alta atıyor. Bu işi tam anlamıyla nasıl düzeltebilirim?

• oem O kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

teşekkürler,sorun bende sanırım izleyip bile yapamadım

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.