Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin ben salcano city fun 60 almak istiyorum ( 70 almamamım sebebi maşanın zoom markalı olması) ve şuan paran ancak bisiklete yetiyo 1-2 ay sonra para biriktirip bir tane suntour maşa alsam sabit maşayı çıkartıp yeni daha hafif suntour maşayı takabilirmiyim veya herhangi bir bisikletçi yapabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan28giresun

arkadaşlar lütfen yardım edin ben salcano city fun 60 almak istiyorum ( 70 almamamım sebebi maşanın zoom markalı olması) ve şuan paran ancak bisiklete yetiyo 1-2 ay sonra para biriktirip bir tane suntour maşa alsam sabit maşayı çıkartıp yeni daha hafif suntour maşayı takabilirmiyim veya herhangi bir bisikletçi yapabilirmi ?

Boğaz çapları uyan herhangi bir maşa ile değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 10 Haziran 2014; 15:03:42 >
  • ng750 2012 - 2013 modellerin 2. eli kaç lira eder beyler?

ng 650den çok farkları var mıdır
  • Şu parça vitesi korumayı sağlar mı beyler? Bisikletçi gereksiz hatta zararlı gibisinden konuştu.

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS
  • Korur tabii ki. Amacı o zaten o parçanın. Gerekliliği tartışılır yine de.
    @Şehr-i Hüzün
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Gerekli veya gereksiz konusu tartışılır bisikleti sağ tarafa doğru yatırdığınız vakit pedalın o anki durumuna göre arka aktarıcı yerle temas edebilir'de etmeyebilir'de bu çok problem çıkaracak bir durum değil. Elinizden bir anda bırakırsanız yine pedal durumuna göre ani çarpma riski olabilir'de olmayabilir'de . Hep ihtimal dahilinde yaşanabilecek varsayımsal durumlardan ibaret o yüzden aldıysanız takın dursun herhangi bir zararı olacağını açıkcası düşünmüyorum
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Bende o parça olmadığı için yağışlı bir havada bisikleti sağ düşürdüm ve kadro kulağını yamultmuştum yenisine para verdim. Bu olsaydıbir sorun olmazdı o düşüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Fotoğrafı başka yerden buldum, taktırmadım. Fiyatı 5 lira o parçanın.
  • merhabalar.sanırım çoğu insan gibi ben de ng650 hakkındaki yorumları ararken buldum konuyu :) öncelikle insanlara faydalı olmaya çalıştığınız için sizi tebrik ediyorum.

benim bisiklet tercihi konusunda yardıma ihtiyacım var.öncelikle kullanış amacımı söyleyeyim,bahar ve yaz aylarında haftada en fazla 3 akşam 10 15 km şehir içi yol yapmak.bu kullanıma uygun bir bisiklet arıyorum.kafamda bianchi speed 4000 ve kron xc250 vardı fakat bianchinin artık sadece adı var yorumları,kronun ise fiyatı beni bu iki modelden soğutup ng650 ye yaklaştırdı :) sizce ng650 benim için uygun mudur? cevabınız için teşekkürler...
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

NG650 uygundur yalnız lastikleri uygun değildir. Aldıktan sonra dişli lastiklerini çıkarıp şehir lastiği takarsanız daha rahat be daha hızlı gidersiniz.

• peki netten almak ne kadar doğrudur?buradaki arkadaşların netten alıp servisle yaşadıkları sıkıntılardan sonra yetkili bayiiden almak en iyisi diye düşünüyorum.şuan 560tl gibi fiyatlar var bu fiyatlara almak mantıklı mıdır?teşekkürler.
  • NG650 29'' V Fren 2013 model bisikletimi satıyorum arkadaşlar. Özel olarak toplattığım şuan bisiklet üzerinde takılı olan rulmanlu full jantı da hediye edeceğim. İsteyen orjinal jantı da takıp kullanabilir keyfine bağlı. PM atmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 15 Haziran 2014; 19:55:59 >
  • ng650 yi alsak uzun yol icin uygun olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

ng650 yi alsak uzun yol icin uygun olurmu?

Kondisyonunuza bağlı. Ben ve bir çok kişi uzun yol kullanabiliyoruz sıkıntı olmuyor.
  • hocam benim bisikletten farki nedir bu bisikleti alirsam ne farki olacak benim ici n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 15 Haziran 2014; 20:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

hocam benim bisikletten farki nedir bu bisikleti alirsam ne farki olacak benim ici n

O tür bisikletlerle uzun yola çıkmak bence mantıklı değil. Öyle bir denemem oldu 1 seferlik çıkarsın sorun olmaz ama uzun turlar yapacaksan hiç bulaşma o bisikletle bu işe derim.
    Ng650 tarzı bisikletler alırsan kazanacakların;
    Hafif bisiklet.
    Nisbeten daha kaliteli donanım ve akıcı sürüş.
    Sadece ön süspansiyondan güç kaybı olur. Bu bisiklette orta süspansiyon işi gereksiz zorlaştırır konforu bozar.
    O bisiklette ön fren yok yahu ne uzun turu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

peki netten almak ne kadar doğrudur?buradaki arkadaşların netten alıp servisle yaşadıkları sıkıntılardan sonra yetkili bayiiden almak en iyisi diye düşünüyorum.şuan 560tl gibi fiyatlar var bu fiyatlara almak mantıklı mıdır?teşekkürler.

Ben gözle görmediğim elle tutmadığın bisikleti almam :) Bisiklet parçalarını internetten alsam da kendisini direk olarak yerinden almayı tercih ederim. Hem bayiiden peşin alınca 500 liraya iniyorlar. Hem de ilk kurulumu orda sıkıntısız yapıyorsun.

Aydenz : Ben NG650 ile 9.503 km yol yol yaptım en son rafa kaldırdığımda sayaçta gözüken buydu. 1 haftalık Trakya turu yapmıştım 560 km civarındaydı kamp ata ata İstanbul'dan çıkıp Tekirdağ-Edirne-Çanakkale sonra aynı şekilde geri dönüş. Yolda lastik patlaması dışında bir sıkıntı yaşamadım. Senin attığında fotodaki ile uzun tur yapılmaz. Çünkü arkasında heybe takamazsın. Sabit kadrolu bir bisiklet alman lazım.

• turlarınızı,grubunuzu takip edebileceğimiz bir sayfa blog vs var mı acaba? bayiiden alma konusunda hemfikir olmamıza sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

turlarınızı,grubunuzu takip edebileceğimiz bir sayfa blog vs var mı acaba? bayiiden alma konusunda hemfikir olmamıza sevindim :)

Blog açmak için yeterli zamanım yok. Onun için uğraşmak gerek yazıları ve fotoları düzenlemek için vakit ayırmak lazım. Ben sadece kamplı turları planlı yapıyorum onun dışındaki turlar bir anlık 'hadi şuraya da gidelim' tarzında oluyor. Kamp kurmadığım zamanki turlar performans ağırlıklı oluyor o yüzden pek fotoğraf çekme imkanım olmuyor. Tur bisikletçisi olsaydım eğer bir blog açardım ama şimdilik öyle bir düşüncem yok.

Mesela bugünkü yol bisikleti ile yaptığım 109 km'lik tırmanma antremanının rotası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 16 Haziran 2014; 1:28:45 >

• anladım,en güzeli sizin yaptığınız aslında.bişeyleri anlatmaya,fotoğraflamaya çalışınca işin büyüsü kaçabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.