Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Orijinalden alıntı: hhmercan

ng650 alacakken stokta kalmadı ng x verelim dediler. ngx hakkında bilgisi olan varmı acaba?

arkadasim baska yerden al... bisikletcim.com... luleburgaz bisiklet.com...luleburgazin facebook da var.. ben surekli gorusuyorum... sorulariniza cok hizli bir sekilde cevap veriyorlar...ve kargo yapabilirler... bir gorusun derim... akliniza ne geliyorsa sorabilirsiniz..profesyonel calisiyorlar...

toplu alım yapacaktım hocam. 10 adet civarında. bisikletcim le görüşmüştüm zaten. en uygun fiyatı veren yer ankara firmasıydı. bunun için sormuştum. tatil sonunda bir alım daha yapacağım inş. o zaman tekrar bunlarlada görüşürüm.

• benim bisikletten 1 aydır göbekten gacır gucur ses geliyo pedal atsam artıyo ses neden olabilir ki?
  • MissedCall M kullanıcısına yanıt
    Hocam, İstinye Bayırı yazmışsınız. Tam olarak nerde oturuyorsunuz? Ben de Tarabya'da oturuyorum.Şöyle sahil şeridinde bir grup kursak çok iyi olur. :)
  • ome r kullanıcısına yanıt
    Göbek bilyelerinde sıkıntı vardır. Bir bisikletçide güzelce temizlenip greslenip tekrar dizilmesi gerekir.
  • http://www.bisikletcim.com/ghost-se-1150-26-bisiklet

Şu bisiklet nasıldır? Ya da aynı fiyata daha iyisi var mı? Para biriktirip böyle birşey almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

http://www.bisikletcim.com/ghost-se-1150-26-bisiklet

Şu bisiklet nasıldır? Ya da aynı fiyata daha iyisi var mı? Para biriktirip böyle birşey almak istiyorum.

14-28 arka dişli oranı var. Bu yetersiz bir oran. Yakın bir fiyattaki Sedona 720'yi öneririm. 11-32 dişli oranına sahip arazide daha rahat yolda daha hızlı gidersin.
    Ağırlık olarak 26" bisiklet için 15 kg ağırdır Sedona yanılmıyorsam 13.5-14kg arasında.

Sedona 720 Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 5 Haziran 2014; 21:09:57 >

• Peki Max. 800 liraya kadar ne önerirsiniz? Boyum 1.84 ama NG650'den sonra 29'' kullanmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Peki Max. 800 liraya kadar ne önerirsiniz? Boyum 1.84 ama NG650'den sonra 29'' kullanmak istemiyorum.

Astro 241 sv vardı geçen sene bu sene kaldırdılar onu. Onun yerine bu sene gelen modelini alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Teşekkür ederim. NG650'i bir süreliğine rafa kaldırdım :) Son bakımlarını yapıp üstünü örttüm duruyor bir köşede. Belki satabilirim.

Ben de öyle düşünüyordum ama 1000 km'yi geçtim henüz daha yeni başlıyormuşum gibi geliyor. Şuan ki düşüncem yol için yol bisikleti arazi için mtb bulundurmak. İki bisikleti de kendi alanlarında kullanmak.

satarsanız ilk benim haberim olsun.yoksa bende çelik kadroyu fırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

quote:

Teşekkür ederim. NG650'i bir süreliğine rafa kaldırdım :) Son bakımlarını yapıp üstünü örttüm duruyor bir köşede. Belki satabilirim.

Ben de öyle düşünüyordum ama 1000 km'yi geçtim henüz daha yeni başlıyormuşum gibi geliyor. Şuan ki düşüncem yol için yol bisikleti arazi için mtb bulundurmak. İki bisikleti de kendi alanlarında kullanmak.

Şu sıralar kararsızım. Gps'li bir km sayacı almak istiyorum. Onların da kalitelileri en az 500-600 lira. Benim bisikleti satıp ordan kendime bütçe çıkarabilme gibi düşüncelerim var ama diğer yandan da göbekleri değiştirdim. Şu an NG650'min akıcılığı çok iyi uzun yolda hiç yormuyor beni. Şimdi satsam yeni bir tane bisiklet almak gerek tur için. İki arada bir derede kaldım. O yüzden şimdilik düşünme aşamasındayım. Satma düşüncem olursa 450 civarı bir fiyata satarım diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

quote:

Şu sıralar kararsızım. Gps'li bir km sayacı almak istiyorum. Onların da kalitelileri en az 500-600 lira. Benim bisikleti satıp ordan kendime bütçe çıkarabilme gibi düşüncelerim var ama diğer yandan da göbekleri değiştirdim. Şu an NG650'min akıcılığı çok iyi uzun yolda hiç yormuyor beni. Şimdi satsam yeni bir tane bisiklet almak gerek tur için. İki arada bir derede kaldım. O yüzden şimdilik düşünme aşamasındayım. Satma düşüncem olursa 450 civarı bir fiyata satarım diye düşünüyorum.

kararsızlık çoksa,satmaman en iyisi.ama yinede satarsan şu 1 ay içerisinde,haber beklerim

• arkadaşlar 2 tane bisiklet alacağım bir tanesi arkadaşımdan yarış bisikleti bir tanede dağ bisikleti için öneri lazım ? Birde arkadaşımın bisikleti eskiydi baya herşeyi baştan aldı taktı yeniledi bu bisiklete aksesuarlar ile birlikte 350 tl verilir mi birde dağ bisikleti için bütçem 1500 tl
    Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Onlardan ben bir tane topladım. Yaklaşık 400 lira masraf yaptım sonra sattım. 350 lira ilk başta ucuz gibi gelebilir ama değmez. Çünkü bu bisikletler kullanış açısından ne tam yol bisikleti gibi ne de şehir bisikleti. En iyisi ayırdığınız bütçe ile amacına uygun bir bisiklet almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onlardan ben bir tane topladım. Yaklaşık 400 lira masraf yaptım sonra sattım. 350 lira ilk başta ucuz gibi gelebilir ama değmez. Çünkü bu bisikletler kullanış açısından ne tam yol bisikleti gibi ne de şehir bisikleti. En iyisi ayırdığınız bütçe ile amacına uygun bir bisiklet almak.

peki ne alabilirim 1500 - 1800 tl arası bütçeye bisiklet kullanışlı.
  • güzel inceleme olmuş.

benim de son zamanlarda düşündüğüm bisiklet.
  • kişisel kararlarınıza karışmak istemem, sadece görüşümü belirtiyorum;

şu km sayacı göstergelerine ödediğiniz paralara acıyorum. yani tabiki bu da bir ihtiyaç ama işlevleri bu kadar düşük, teknik alt yapısı bu kadar sığ olan bu laetler 10-20tl ya satılacakken sırf spor malzemesi ve herkes almıyor, alan da almak zorunda diye inanılmaz fiyatlardan satılıyor olması çok acı.

altı üstü kıytırık bir sensöt+ekran zımbırtısına bu kadar fiyat istemeleri tamamen soygunculuk. ben şahsen telefonuma program kurdum, yaptığım tüm sürüşler her ayrıntısı ile kayıtlı. ne zaman nerde sürmüşüm, ne kadar şehirde ne akdar dağda sürmüşüm, ne kadar tırmanmış ne kadar yokuş inmişim vs vs..

bide şöyle bi acıdığım mevzu var. şimdi 5bin TL lık bisikletle gezen adamın km göstergesine yüzlerce TL para ödemesini anlarım. ama adam gitmiş 550TL ya bisiklet almış, yanına 270TL ya sigma km sayacı almış. bu yaptığı bana göre çok çok çok çok büyük bir hata. bisiklete ayırdığın bütçe bu akdar düşük, düşük kapasiteli bi bisğiklet alıyosun, yanında da bisiklete verdiğin paranın yarısı paraya km sayacı alıyosun. çok acı bir durum, çok çok büyük bir yanlış bana göre. altı üstü iki sensörden oluşan alete 270TL gidi değerinin çok çok üzeri,nde ücret ödeyeceğine, o parayı bisiklet bütçeme ekler 550TL lık değil 800-850TL lık bisiklet bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Haziran 2014; 10:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

peki ne alabilirim 1500 - 1800 tl arası bütçeye bisiklet kullanışlı.

Salcano İgman Deore
    Sedona 740
    Ghost Se2000

Yukarıdaki bisikletlere bakabilirsin. Peşinde yüzde 10 indirim yapıyorlar. Dolayısıyla 1800 lira civarında bir fiyata denk geliyor.

escober12: Teşekkür ederim. Bisikleti tavsiye ederim. Nazar değmesin saat gibi çalışıyor. :)

01001101 : Birkaç güne kadar ben de o kervanın içindeydim. Almışken iyisi olsun Garmin alayım ya da en azından gpsli bir ürün olsun belki Polar... vs derken fiyatları 1000 lira civarında olan ürünlere bakıyordum. Sonra düşündüm acaba ne kadar mantıklı diye. Sonuçta amatör yarışlara katılıyorum ve buradan bir gelir elde etmiyorum sadece zevk içinde bu kadar para vermek benim de aklıma pek yatmadı. Şimdi sadece ekonomik kadans ölçerli bir km sayacı bakıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 9 Haziran 2014; 14:56:24 >

• hocam ben de isterim herkesin bisikletinde gps li bi gösterge bulunsun, ama işte ederinin 10 katı fiyattan satıyo adamlar cihazı.

eğer alternatif olmasa gene alırdım ama zaten telefona yüklediğim program bana tüm verimi sağlıyorken, ve günümüzde hemen herkeste akıllı telefon varken, bence o sensör+ekran dan oluşan basit mi basit düzeneğe yüzlerce TL para ödemeden önce bi düşünmek gerek.

https://store.donanimhaber.com/43/6c/ca/436ccae17b3aca6897b266aed2390d82.jpg

dün yaptığım iznik-gemlik sürüşü. 270TL ya sattıkları aletin hiçbir şekilde bana sağlayamayacağı bilgiler şu anda elimde, hem de ücretsiz olarak.

illa sürüş anında hızımı görmek istiyorum diyen arkadaşlar da dx-aliexpress gibi yerlere yönelmeliler bence. çünkü türkiyede fiyatlar kabul edilemeyecek derecede pahalı. koca bisikleti 550TL ya satıp, aynı adama sensör+ekran ikilisini 270TL ya satmak büyük acımazsızlık, ülkemiz adına acı bir tablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Haziran 2014; 15:15:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

hocam ben de isterim herkesin bisikletinde gps li bi gösterge bulunsun, ama işte ederinin 10 katı fiyattan satıyo adamlar cihazı.

eğer alternatif olmasa gene alırdım ama zaten telefona yüklediğim program bana tüm verimi sağlıyorken, ve günümüzde hemen herkeste akıllı telefon varken, bence o sensör+ekran dan oluşan basit mi basit düzeneğe yüzlerce TL para ödemeden önce bi düşünmek gerek.

http://s26.postimg.org/lxqlb7rk9/ridemap.jpg

dün yaptığım iznik-gemlik sürüşü. 270TL ya sattıkları aletin hiçbir şekilde bana sağlayamayacağı bilgiler şu anda elimde, hem de ücretsiz olarak.

illa sürüş anında hızımı görmek istiyorum diyen arkadaşlar da dx-aliexpress gibi yerlere yönelmeliler bence. çünkü türkiyede fiyatlar kabul edilemeyecek derecede pahalı. koca bisikleti 550TL ya satıp, aynı adama sensör+ekran ikilisini 270TL ya satmak büyük acımazsızlık, ülkemiz adına acı bir tablo.

Şimdi gpsli sayaç almayalım derken bana yeni telefon aldırtacaksın :) 2010'da aldım ben şuan kullandığım telefonu. Onda bunların hiçbiri yok :) Artık sayaca vereceğim parayı bu uygulamaları destekleyen bir telefona vereceğim gibi gözüküyor.

• gösterge alma demiyorum ama bu programlar çok işe yarıyor hocam. en basitinden mesela haritada önündeki yola bakıp 15dk sonra yokuş var diyebilme şansın oluyor.

biz bi ara polonezköy ormana dalmıştık, gps olmasa kaybolurduk ki gps olduğu durumda bile yanlış yollara girdik, gps sayesinde geri döndük yolumuzu bulduk.

https://www.runtastic.com/en/users/muaz-samli-2/sport-sessions/197192961

29-34.km ler arasına bakarsan iki kez çıkmaz yola girdik. gps e bakarak yolu bulduk tekrar. şehire geri dönerken de gps üzerinden en kısa yolu bulup döndük.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.