Şimdi Ara

Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
6
Favori
17.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alıntı: umut94

Merhaba 600 TL bütçem var.1.63 boyundayım. Şehirde ve bisiklet yolunda kullanacağım. Salcano city fun 60 düşünüyorum. Uygunmudur başka bisiklet tavsiyeniz var mı?

o bisikleti bizzat kullandım başlangıç için fena sayılmaz kaç kilosunuz acaba ??

85 kiloyum günde yarım saat bi saat kullanıcam.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba 600 TL bütçem var.1.63 boyundayım. Şehirde ve bisiklet yolunda kullanacağım. Salcano city fun 60 düşünüyorum. Uygunmudur başka bisiklet tavsiyeniz var mı?

o bisikleti bizzat kullandım başlangıç için fena sayılmaz kaç kilosunuz acaba ??

85 kiloyum günde yarım saat bi saat kullanıcam.

hocam valla biraz hor kullanırsan akord problemi yaşayabilirsin ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

En fazla 600TL'lik büyük kadrolu bisiklet arıyorum. 185 boyum var ve sürerken eğilmek istemiyorum. V fren olacak, hi-ten alüminyum farketmez.
    Kadro boyundan anlamıyorum, 28'' veya 29'' tekerlek de mümkünse istemiyorum, ayrıca çamurluk da olacak.
    Bana tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet var mı acaba?

bisikletin seçimi kolay ilk başta aklındaki 1-2 modeli yazarsan senin sevdiklerinden ben sana yardımcı olmaya çalışırım inanın forumdan arkaşlar çok ilgililer günde 3-4 kişiyle aynı anda yazışıp tavsiye verdiğim oluyor o yüzden bütün modellere bakmam biraz zor :) kadro boyu olarak benim boyum 180 ve bacak boyum 1 metre eğer yardırıp hızlı gidicekseniz genelde 18" kadro boyu seçmelisiniz yok ben keyif için sürücem diyorsanız 19-20 kadro seçmenizi tavsiye ederim ( ben 19 kullanıyorum) çamurluk ise basit iş 15-20 liraya bişiler taktırırsınız

boyu 18 gerektiriyorsa 18 alsın eğer büyük kadro ya da küçük kadro alırsa ileri ki zamanlarda eklem sorunları ortaya çıkacaktır. Bisiklet alırken iç bacak boyu ve dış bacak boyunu ölcerek alın. (her disiplinin kadro boyu aynı değildir)

• hocam pedalı çeviriyorum boşa dönüyor sizce sorun janttamı dişlide mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyahisiyah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

En fazla 600TL'lik büyük kadrolu bisiklet arıyorum. 185 boyum var ve sürerken eğilmek istemiyorum. V fren olacak, hi-ten alüminyum farketmez.
    Kadro boyundan anlamıyorum, 28'' veya 29'' tekerlek de mümkünse istemiyorum, ayrıca çamurluk da olacak.
    Bana tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet var mı acaba?

bisikletin seçimi kolay ilk başta aklındaki 1-2 modeli yazarsan senin sevdiklerinden ben sana yardımcı olmaya çalışırım inanın forumdan arkaşlar çok ilgililer günde 3-4 kişiyle aynı anda yazışıp tavsiye verdiğim oluyor o yüzden bütün modellere bakmam biraz zor :) kadro boyu olarak benim boyum 180 ve bacak boyum 1 metre eğer yardırıp hızlı gidicekseniz genelde 18" kadro boyu seçmelisiniz yok ben keyif için sürücem diyorsanız 19-20 kadro seçmenizi tavsiye ederim ( ben 19 kullanıyorum) çamurluk ise basit iş 15-20 liraya bişiler taktırırsınız

boyu 18 gerektiriyorsa 18 alsın eğer büyük kadro ya da küçük kadro alırsa ileri ki zamanlarda eklem sorunları ortaya çıkacaktır. Bisiklet alırken iç bacak boyu ve dış bacak boyunu ölcerek alın. (her disiplinin kadro boyu aynı değildir)

Hizli atik kullanimlarda daha ufak, sehir ici sakin kullanimlarda daha buyuk kadroda rahat edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 22 Kasım 2014; 12:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

hocam pedalı çeviriyorum boşa dönüyor sizce sorun janttamı dişlide mi?

Ikisindede olabilir bir video cekersen daha hardimci oluruz :)

• Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    O zaman 2m adam 52 cmde daha hızlı gider.(Hizli atik kullanimlarda daha ufak) yazdığına göre. Tam boyuna göre kadro alması hem sırt hem de diz eklemlerindeki yükü azaltacaktır eğer kendi boyundan büyük kadro alırsa zaten binemez oldu ki bindi rahat bir pozisyonda oturamaz kollarını gereğinden fazla uzatması gerekecektir ya da fazla eğilip sırt ağrısına neden olucaktır. Eğer küçük alırsa kolları fazla bükülecektir. Tam kadro alırsa ve seleyi indirise rahatlığa ulaşır zaten kadro boyunu bu yüzden tam boyuna göre almalıdır.
    Not: Kadro boyları disiplinden disipline değişir
    ( Çavuş olmuşum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyahisiyah -- 22 Kasım 2014; 12:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyahisiyah

O zaman 2m adam 52 cmde daha hızlı gider.(Hizli atik kullanimlarda daha ufak) yazdığına göre. Tam boyuna göre kadro alması hem sırt hem de diz eklemlerindeki yükü azaltacaktır eğer kendi boyundan büyük kadro alırsa zaten binemez oldu ki bindi rahat bir pozisyonda oturamaz kollarını gereğinden fazla uzatması gerekecektir ya da fazla eğilip sırt ağrısına neden olucaktır. Eğer küçük alırsa kolları fazla bükülecektir. Tam kadro alırsa ve seleyi indirise rahatlığa ulaşır zaten kadro boyunu bu yüzden tam boyuna göre almalıdır.
    Not: Kadro boyları disiplinden disipline değişir
    ( Çavuş olmuşum )

Specialized rock hopper kadro kullaniyorum boyum 180 ve 19 kadro kullaniyorum cok rahatim + olarak 18 kadro kullanmam gerekirken 18 kadroya bindigimde rahat edemiyorum

• Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    sorun dişlideymiş yeni dişli taktırdım sorun kalmadı saolasın
  • Boy 1.85 felan, salcano exceldi sanirim almayi dusunuyorum. Sence nasil ?

• pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    çok dandik bunlar be hocam
  • yol bisikleti için çamurluk öneriniz varmı böyle pek şeklini bozmayan ama iyi koruyan birde yol bisikletinde bagaj delikleri yok sele borusundada ışıklandırmalardan ve sele altı çantadan da yer yok nereye bağlayabiliriz çamurluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

yol bisikleti için çamurluk öneriniz varmı böyle pek şeklini bozmayan ama iyi koruyan birde yol bisikletinde bagaj delikleri yok sele borusundada ışıklandırmalardan ve sele altı çantadan da yer yok nereye bağlayabiliriz çamurluğu

eski klasik tip çamuluklar var genelde mile tutturularak takılıyor onlardan bakabilirsin
  • bisiklet kaplama hakkında biginiz varmı
  • quote:

Baslangic icin ucuz tam fp urunu bir bisiklet onerebilirmisiniz ?

• Merhaba. Benim bisikletimin arka göbek vidası yamuluyor git gide ve de ses yapmaya başladı. Bana önerebileceğiniz sağlam olsun özellikle 85 KG'yım yani bana dayanabilecek bir şey önerebilir misiniz? Arka dişlim 7'li dişli. Mandallı değil düz.
  • Herkese ii gunler Kron xc 150 v fren almayi dusunuyorum ama herkes sasesiyle ilgili problem oldugunu soyluyor vede kullanan arkadaslarda yardimci olursa sevinirim kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim herkese ii pedallamalar

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

bisiklet kaplama hakkında biginiz varmı

kadroyu çıplak soyup plastidip boya yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 30 Kasım 2014; 20:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Baslangic icin ucuz tam fp urunu bir bisiklet onerebilirmisiniz ?

ng650 liler başlangıç için olabilir kron xc150 olabilir ama bianchi bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: keas79

Herkese ii gunler Kron xc 150 v fren almayi dusunuyorum ama herkes sasesiyle ilgili problem oldugunu soyluyor vede kullanan arkadaslarda yardimci olursa sevinirim kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim herkese ii pedallamalar

başlangıç için idealdir alınır yanide bisikelti kapmaya başladıktan sonra kesmez seni
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.