Şimdi Ara

Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
6
Favori
17.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

Orijinalden alıntı: Mst009

merhaba fit 300 ile fit 500 arasındaki farkları söyleye bilir misniz acaba ben baktım ama çok da anladığım söylenemez. 400tl lik fark yapan şeyler neler acaba. evt agırlık olarak fark var ama maşa için yazan şeyler fit 300 de daha mı iyi acaba ben düz mantık yaklaşıyorum tabii teknik kavramlardan pek anlamıyorum da

fit3 ------------------------- fit500
    aliminyum maşa-------- karbon maşa
    21 vites düşük seviye--27 vites orta seviye
    çevirmeli vites------------kulakçıklı vites

kesinlikle fiyat farkına değer
    bu arada kadro boyuna dikkat edin

Cevap için teşekkür ederim.

• boyum 1,80 bacak boyum 1 metre uygun kadro boyu 18 19 çıkıyor doğru mu ?
    birde sedona bisikletlere bakıyorum kadro boyu olarak değilde jant jant yazmışlar onları nasıl belirliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

boyum 1,80 bacak boyum 1 metre uygun kadro boyu 18 19 çıkıyor doğru mu ?
    birde sedona bisikletlere bakıyorum kadro boyu olarak değilde jant jant yazmışlar onları nasıl belirliyoruz.

Dag bisikletinde 18 uygun olucaktir
    Sedonalarda 16-18-20 kadro vardir her modelinde bayiye gidip sorucaksiniz

• quote:

quote:

Peki şehir bisikletin de kaç uygundur ?

• quote:

quote:

quote:

Hangi bisiklet?
    Kimi sehir bisikleti tur bisikleti formunda kimisi daha mtbye yakin ondan bakmadan soylememek gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi bisiklet?
    Kimi sehir bisikleti tur bisikleti formunda kimisi daha mtbye yakin ondan bakmadan soylememek gerek

http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-345.html

mesela bu 17" 19" ve 21" var hangisi uygundur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi bisiklet?

http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-345.html

mesela bu 17" 19" ve 21" var hangisi uygundur

19 alabilirsiniz

• pm
  • Arkadasim benim sikintim on değiştiricisini geni aldim telini nasil takabilirim markası shamino modeli ise Fd m190a bide 7 vitesli bisikletim onu 8 yapabilirmiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhanetd1215 -- 4 Ocak 2015; 15:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhanetd1215

Arkadasim benim sikintim on değiştiricisini geni aldim telini nasil takabilirim markası shamino modeli ise Fd m190a bide 7 vitesli bisikletim onu 8 yapabilirmiyim acaba

Eski aktarıcının olduğu noktaya kelepçe yardımıyla montajını yapabilirsiniz. Kelepçesi vitesle beraber satılır. Vitesiniz üstten salınım ise vites kablosu üstten aşağı doğru gelecek ve bağlanacak. Alttan salınım ise vites kablosu aynakolun oradan yukarı doğru çıkar ve vitese bağlanır. Ayar yapmasını bilmiyorsanız en yakın bisikletçiye götürün.

7 vitesli bisikleti 8 vitese çevirmek için aşağıdaki parçaları değiştirmeniz gereklidir. (Jantınızın 8'li vitese uygun olduğunu farz ediyorum)

-8 dişli arka ruble
    -8'li sisteme uygun arka aktarıcı
    -Zincir
    -8'li sisteme uyumlu arka vites kolu.

• Arkadaşım cevap için teşekkür ederim jantın uyumlu olup olmadıgını nasıl anlıyacagım birde eğer 8 vitese çekersem hız farkı oluşur demi

• Merhaba katlanır Dahon marka bisiklet almak istiyorum. 3 Seçenek var vdbye vitesse d8 yada göbekten vitesli d7 hangisini neden almalıyım Farkları nelerdir göbekten vitese o kadar para vermeli mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Sahilde turlamak Amacıyla almak istiyorum.
    Vitesse d8
    Ölçü : 20 Inç
    Vites sayısı : 8 vites
    Katlanma ölçüsü : 32 x 82 x 67 cm
    Ağırlık : 11.0 kg
    Kadro : aluminyum
    Jant : aluminyum çift kat jant
    Lastikler : dahon custom
    Kullanıcı yükselik sınırı : 142 - 188 cm
    Kullanıcı ağırlık sınırı : 105 kg
    Aksesuarlar : çamurluk, bagaj, sele borusu entegre pompa
    vybe
    Ölçü : 20 Inç
    Vites sayısı : 7 vites
    Katlanma ölçüsü : 32 x 82 x 65 cm
    Ağırlık : 11.50 kg
    Kadro : Çift kat aluminyum
    Jant : Aluminyum çift kat jant
    Lastikler : Kenda 20x1,50
    Kullanıcı yükselik sınırı : 137 - 188 cm
    Kullanıcı ağırlık sınırı : 105 kg
    Aksesuarlar : çamurluk, bagaj
    Asıl Aklımda olan
    D7
    ÖNERİLEN SÜRÜCÜ BOYU142 -196 cm (4'8" - 6'5")MAKSİMUM SÜRÜCÜ AĞIRLIĞI105 kg (230 lbs)VİTES SAYISI7 VİTESKATLANMA SÜRESİ15 SANİYEKADROALUMİNYUM PATENTLİ FUSION VISE GRIPMAŞAHI-TEN ÇELİKGİDON BOĞAZIALUMİNYUM PATENTLİ AYARLANABİLİR V-CLAMPGİDON6061 T6 ALUMINYUM 580MM ERGONOMİKSELE BORUSU6061 ALUMİNYUM, 33.9 MM x 580 MMSELEDAHON ERGO COMFORTFRENALUMINYUM V-FRENFREN KOLU3 PARMAK ALUMINYUMAYNAKOL38T ALUMİNYUM 6061ARKA DİŞLİ16TJANT20" ÇİFT KAT ALUMINYUMÖN HAZNEDAHON ALUMINYUMARKA HAZNESHIMANO NEXUS 7LASTİKLER20" DAHON ROTOLOVİTES KOLUSHIMANO NEXUS 7PEDALSDAHON KATLANIRPARK AYAĞIALUMINYUMÇAMURLUKOPSİYONELBAGAJOPSİYONEL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bisiklet alacağımı önceden de bildirmiştim.
    Bin liraya kadar kütahya da bulabileceğim nasıl markalar olabilir?
    Mesela sedona gibi markaları nasıl alabilirim ?
    En önemli sorum ise en ucuz ne zaman alabilirim?

• Bisiklet almayı düşünüyorum.Uzun süredir sürmediğimden pek bilgim yok.Seneye üni kampüsünde en azından fakülteler arası 30 dk bile olsa hem kondisyon kazanmak için(5km alan varmış) sürmeye çalışacağım.Belki şehir içi de sürebilirimhttp://www.ykbisiklet.com/urun_detay.php?cPath=106_119&products_id=630 şunun mavi modeli 4 yıl idare edermi beni fiyatlar öğrenci olduğumdan pahalı şimdiden öğrenmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhanetd1215

Arkadaşım cevap için teşekkür ederim jantın uyumlu olup olmadıgını nasıl anlıyacagım birde eğer 8 vitese çekersem hız farkı oluşur demi

Arka dişliyi 7'den 8'e çıkarmak için yapacağınız masraf karşılığı hızınızın artışı sizi pek tatmin etmeyebilir. Hızınızı arttırmanın en ucuz yolu aynakoldaki büyük dişlinin olduğu yaprağı daha büyük yaprak ile değiştirmektir.
  • Mythology kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar.bisiklet almak istiyorum fakat 3cü katta oturduğumdan alamıyorum.ortak alan bodrum vb bişi yok her seferinde 3kata çıkarıp en arka odanın balkonuna koymak zorundayım.tabi indirmesi var birde

bunun için katlanabilir bisikletlere yöneldim ama katlanabilir bisikletler çok tuhaf geldi.Teker çapları çok daha küçük ve daha yukarıdan oturulup sürülüyor.
    hiç canlı görmedim katlanılan.acaba hepsi bu şekildemi?
  • Max 700 tl bütçem var.Maşası kilitlenebilen bir dağ bisikleti almak istiyorum marka model tavsiyesinde bulunur musunuz.

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Katlanır bisiklet grubunda sadece küçük jant çapına değil, 26" gibi standart ölçülere sahip olan modeller de mevcut. Ancak katlanır tasarımın temel hedefi olan minimum boyut - maksimum taşınabilirlik denklemine en uygun modeller genelde 20" ve altı jant ölçüsünde.
    Doğal olarak standart bir bisiklet kadrosundan farklı yapıdalar ve bunun tuhaf gelmesi normal olabilir. Ancak bu alanda kendini ispatlamış marka ve modellerin kullanımında en küçük bir sıkıntı yaşanmıyor. Bisiklet türüne karar verirken görüntüden çok kullanım amacı ve güzergah ön planda tutulmalı.
    Katlanır bisikletlerin hızlıca katlanıp kolayca toplu taşıma araçlarına girme, evde ve arabada çok az yer işgal etme, uçak otobüs gibi mesafeli seyahatlerde minimum sorun çıkarma gibi avantajları mevcut. Ancak çok pahalı modelleri hariç düşük vites sayısı nedeniyle daha düşük hız, dik yokuşlarda daha fazla zorlanma, upgrade işleminin daha sofistike olması gibi dezavantajları da var. Bir adet Merida Crossway 300, bir adet Dahon Vybe C7A ve bir adet Cube Cross Race kullanıcısı olarak kullanım amacına uygun bisikleti 3 değil 4 kat indirip çıkarıyor ve bakımlarını yaptıktan sonra asla balkona değil duvarda özel yaptığım askılı raflara kaldırıyorum. Bu şekilde yer işgal etmediği gibi harika bir dekor da oluşuyor.

• Ben Salcano ng 650 almak istiyorum boyum 184 cm kadro boyu ne kadar olmalı ?
    Spora giderken çantam oluyor onun için nasıl bir çare bulabilirim ? Hemen hemen bu kadar çanta
    Hava soğukken günlük kullanabilir miyiz bisikleti ? Şöyle ki bot giyiyoruz kot giyiyoruz mont oluyor vs idmana gidecek oluyorum bisikletle gidilir mi o şekilde ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.