Şimdi Ara

Bisiklet kullanırken ayak bileği koruma ya da bandaj kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllar sonra tekrardan bisiklet kullanmaya başladım. Eskiden küçüktük evin civarında trafikten uzak kullandığımızdan pek bir şeye ihtiyaç duymuyorduk.

Ama gerek trafikte oradan oraya, gerek ışıklarda dur kalk derken gün içinde 3 yada 5 kere ayak bileklerimin iç kısmı pedallara çarpmakta ve buralarda oluşan ufak yaralanmaların sızıları zaman zaman rahatsız edici boyuta gelebiliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/futbolcu-yetiskin-bilek-koruyucu-2-adet-110988652

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/altis-nb-115-neopren-ayak-bandaji-104491168

Bunu önlemek için bu ürünler gözüme takıldı.

Bunlar veya benzeri ürünlerden kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

• Aslında spd pedala geçseniz bunların hiçbirini yaşamazsınız.
  • 20 senedir bisiklet kullanırım hiç ayak bileklerimi, bacaklarımı yaralamadım.
    İlginç
    Spd pedala geçerseniz dizinizi, kalçanızı, elinizi, omuzunuzu yaralarsınız gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

20 senedir bisiklet kullanırım hiç ayak bileklerimi, bacaklarımı yaralamadım.
    İlginç
    Spd pedala geçerseniz dizinizi, kalçanızı, elinizi, omuzunuzu yaralarsınız gibi geliyor bana

İlk bir kaç hafta evet. Alışma sürecinde ilk defa bisikleti öğreniyormuş gibi hissediyorsunuz ama alıştıktan sonra asıl o zaman bisiklet sürmeye başlıyorsunuz.
  • Ozaman biraz alışmak işi çözücek galiba bakalım. 13 belkide 15 yıldır bisiklete binmiyordum. Ondan dolayı bi acemilik var. O bileğin içindeki kemik kabuk tutu istersen gül istersen dalga geç :-) bide istanbul malum habire biyerden bi araç çıkıyor durup ayağı yere koy pedala koy derken beceriyorum o işi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hiç başıma gelmedi böyle bir şey, ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.