Şimdi Ara

Bisiklet Motor Kitleri hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bisikletime motor kiti takmak istiyorum artık sıkıldım hep yürü pedal çevirden ama 70cc 50cc mi alsam karar veremedim doğrusu cc ne demek bi fikrim bile yok hangisi daha hızlı gider sizce bu motor kitleri nasıl kullanışlımı? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: WoNmonİzER

bisikletime motor kiti takmak istiyorum artık sıkıldım hep yürü pedal çevirden ama 70cc 50cc mi alsam karar veremedim doğrusu cc ne demek bi fikrim bile yok hangisi daha hızlı gider sizce bu motor kitleri nasıl kullanışlımı? şimdiden teşekkürler

cc motorun gücü demek 50 cc yaklaşık 3,5 beygire tekabül eder.70cc ise 5 beygire tekabül eder.5 beygir bisiklet için fazla.5 beygirin yarattığı gücü durduracak sistem yok bisiklette.50 cc yeter fiyatları 300 ile 450 arasıdır 50 cc lerin.kendiniz kuramazsınız bir sanayiye veya bisikletçiye götürüp kurdurun.100 km de 2 litre yakar.buda 100 km de 10 lira eder.

• peki kaç km hızla giderler ortalama?
  • quote:

peki kaç km hızla giderler ortalama?

bu tamamen yola ve rüzgara bağlı yokuş aşağı en fazla 70 gider düzlükte 50 gider
  • İğrenç bir görüntüsü ve sesi var baştan söyleyeyim.
    Bence tam kıro işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan turan

quote:

bisikletime motor kiti takmak istiyorum artık sıkıldım hep yürü pedal çevirden ama 70cc 50cc mi alsam karar veremedim doğrusu cc ne demek bi fikrim bile yok hangisi daha hızlı gider sizce bu motor kitleri nasıl kullanışlımı? şimdiden teşekkürler

cc motorun gücü demek 50 cc yaklaşık 3,5 beygire tekabül eder.70cc ise 5 beygire tekabül eder.5 beygir bisiklet için fazla.5 beygirin yarattığı gücü durduracak sistem yok bisiklette.50 cc yeter fiyatları 300 ile 450 arasıdır 50 cc lerin.kendiniz kuramazsınız bir sanayiye veya bisikletçiye götürüp kurdurun.100 km de 2 litre yakar.buda 100 km de 10 lira eder.

cc centimetercube demektir.
    motorun gücü değil hacmidir. sallamayalım. Aynı hacimde Kullandığın yakıta göre beygirgücü değişkendir.

2 zamanlı dandik, verimsiz motor kitlerini bisikletle kullanırken ehliyet gerekir. polis çevirdiğinde bağlama yetkisi var.

• önericeğiniz bi marka var mı skyhawk, starfire mı? ve ben hızlı gitmesini istiyorum dişliyi büyütürsekmi küçültürsekmi daha hızlı gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoNmonİzER -- 30 Eylül 2013; 20:40:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor hakkında tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

önericeğiniz bi marka var mı skyhawk, starfire mı? ve ben hızlı gitmesini istiyorum dişliyi büyütürsekmi küçültürsekmi daha hızlı gider?

dişliyi küçültürsen hızı artar çekişi düşer bence küçültme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

quote:

Orijinalden alıntı: furkan turan

quote:

cc centimetercube demektir.
    motorun gücü değil hacmidir. sallamayalım. Aynı hacimde Kullandığın yakıta göre beygirgücü değişkendir.

2 zamanlı dandik, verimsiz motor kitlerini bisikletle kullanırken ehliyet gerekir. polis çevirdiğinde bağlama yetkisi var.

ben arkadaşın anlayabilmesi için gücü dedim.centimetercube desem sence anlayacakmıydı ?

• arkadaşın anlayabilmesi için alakasız bir birim vermişsin
    biri hacim birisi güç birimi

• beyler ben şimdi bisikletime takıyımmı sizce kullanışlımı hızı yeterlimi?
  • WoNmonİzER kullanıcısına yanıt
    mübarek kusura bakma geç gördüm bence o senin dediğin 70 cc olanı al bu motorlar çin malı ama torklu aletler izmirde bununla uğraşan bi yer var naztekmotor satıyolar skyhawk ve starfire farketmez 50 cc olan yokuşta bayılıyo ve 70 e göre daha çok yakıyo aşşa yukarı mobiletle aynı tabi mobilet kadar iyi olmasını bekleme. bunun avantajlı tarafı polis gördüyünde bi düğmesi var ona basıyon stop ediyo basarsın pedala takrsın gidersin polis gidince yine ver gazı :D

titreşime gelince amasörlü koluk taktır geniş olsun baya geniş olsun o aletten inince arka tamponu yerden topluyon anladın sen zaten bu motorları satan adam bayilik yedek parçayı o adamdan bulursun 2 yıl garanti veriyolar yanlız bisikletin biraz sağlam olsun kalkıpta mağzada sıfırı 100 lira olan bisiklte takma yolda kiderken kaynaklardan ayırır sonrada senin parçaları asvalttan ayırırlar haberin olsun güvenemem dersen kaynklı yerlerin yanına iki çubuk daha kaynat daha sağlam olsun v kadro şart nikelajlı ürün yani daha sağlam ve ciks our yedek buji felan veriyolar sana lazım olan tek şey anahtar takımı bide tornavida rodaj muhabbeti var ilk iki depoda 30 km yi geçme oranı bi litreye 60 gram yağ rodaj bitincede 1 litreye 40 gram ya dışarda karıştır koy sonra mavi duman atmasın debriyajlı alet fren yapacağın zaman debriyaja basmadan sıkma motoru boğarsın hıza gelince 70 cc 60 kg ile 70 65 yapıyo sürekli son gaz kullanma hassas alet ömrü kısalır hatta yakarsın kitapçık var yanında ona bakarak ağır ağır kurarsın veye sanayide kurdurursun mobilet ustasına.paket işinde kullanılacak alet değil sürekli çalıştır stop çalıştır stoba dayanamaz bunu mesala atıyorum köyde oturyon kasaba gideceksin 6 7 ve 10 11 km mesafe vardır ona veya zevkine kullan sporcuysan yorulduğunda kullan o tarz bişi gürültülü alet bişey diyemem mobiletle aynı ses alıcaksan iyi bisiklete tak tmm hadi allaha emanet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.