Şimdi Ara

Bisiklet Ön Maşa Genişletme (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100mm ön aks aralığına sahip bisikletime 135mm akslı bir teker takmak istiyorum. Ön maşayı nasıl 100mm'den 135mm'e çıkarabilirim?
    Asıl hedefim 135mm genişliğindeki hub motorlu arka jantı ön tekere takmak istiyorum.
    Arkaya vites uyum sorunu sebebiyle takamıyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Bisikletim Carraro Flexi 121.

• Ancak daha genis araliga sahip bir masa alirsan olur. Bulabilir misin bilemem ama gezmen lazim. Masa uzerinde genislik yapma durumun yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Ancak daha genis araliga sahip bir masa alirsan olur. Bulabilir misin bilemem ama gezmen lazim. Masa uzerinde genislik yapma durumun yok...

Aynı hub motoru kullanan firmayla görüştüm. Arka maşayı kriko ile genişletip arkaya takıyorlarmış ama bana biraz verimsiz geldi. Ankara'daki bir bisikletçi de kendilerinin yaptığı bir uygulamaymış maşa genişletmek.
    Ön maşa için de yapılabilir mi? Ama 35mm biraz fazla gibi geldi bana.
  • Kadroyu nasil genisletiyorlarmis ki ? Her iki taraftan gerdirerek yamultma seklinde mi ? Eger boyle bir sey yapiyorlarsa o kadro dagilir ve ciddi yaralanmalara neden olur diye dusunuyorum. Sonucta kadronun pekcok yerinde kaynak var. Tek parca yekpare veya dokum degil ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.