Şimdi Ara

Bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hem kilom yüzünden hemde işlerimi görmek adına bir bisiklet satın almak istiyorum. 2 gündür İnternetten araştırmalar yapıyorum fakat herkes ayrı bir şey söylüyor bu marka iyi değil şöyle fren kullanışsız şu markayı aldım hemen arıza verdi biri çok iyi biri çok kötü diyor ne yapacağımı şaşırdım bisiklettende soğumaya başladım. Boyum 1.74 civarı kilom 100 vardır kilolu olduğum için tartıya çıkmak istemiyorum. Bisiklet seçerken dağ bisikleti daha çok hoşuma gitti nedeni görüntüsü değilde lastiği kalın olunca bisiklete bindiğim zaman kilom yüzünden lastik çok İnmez diye düşünüyorum. Diğer türlü şehir bisikletlerin tekeri ince kilom yüzünden lastik yere yapışır korkusu var. Bisikleti daha çok şehir içinde kullanacağım spor olsun diye baraja vs gitmeyi düşünüyorum belki çılgınlık yapıp 25 km uzaktaki köyümüze gidebilirim. Sizden istediğim benim sürüşüme uyacak bir bisiklet önermeniz bütçem 1800 TL şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içinde kullanacaksan dağ bisikletini bir kere elemen lazım...

Senin alacağın şehir/tur bisikleti...Bundada V-fren ve amortisörsüz bir model seçmen lazım...

1800 tl ye çok alternatif yok sıfır, 2. el bakabilirsin...Zaten pek bisiklette yok şu anda satıcılarda

• Ben de kardio, sahilde bisiklet yolunda gezi ve kısa sürüşler için bisiklete başlamayı düşünüyorum, 3 gündür baya bi video izledim forumlara baktım.

Boyumuz aynı seninle, kilom senden baya fazla ama :D

Kilomuz ince-kalın lastikle seçiminde önemli değil sanırım. Tamamen kadroyla alakalıymış. O yüzden dağ bisikletini eledim ben de şehir bisikleti bakıyorum.

Bir de hybrid modeller varmış ikisinin karışımı yani. Kilo verdikten, kondisyon kazandıktan sonra farklı yerlerde farklı arazilerde kullanmak istermiyim diye düşündüm aklım onlara da kaydı biraz.

Katlanır bisikletlere de baktım ama iyi bir şey almak lazım onların da fiyatları uçuk şu an.

1800 tl civarında önerim yok açıkcası benim bütçem biraz daha fazla ona göre baktım.

Karar verirsen ya da farklı fikirler edinirsen yaz burdan bana da fikir olur.

Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 29 Mart 2021; 16:10:8 >
  • Arkadaşlar 100 kg birşey değil. Siz trekking/tur bisikleti veya dağ bisikleti alabilirsiniz. Tur/gezi/şehir/trekking bunların lastikleri 700*35 veya 40 oluyor. Yol bisikleti zaten tavsiye etmem. 35-40 lık lastik ile daha rahat gidiyorsunuz. Ayrıca şehir bisikletleri modele göre değişmekle birlikte genelde daha hafif olabiliyor. Hem bozuk yol hem asfaltta gidebiliyor. Ha ben bu lastik ince geliyor süremem derseniz dağ bisikleti alabilirsiniz. 2.10 veya 2.25 lastikli dağ bisikletleri var. Amortisör olayı size kalmış. Ben bozuk yolda gidicem derseniz kilitli maşalı amortisörlü bisiklet alırsınız. Bisiklet 1-2 kilo ağırlık bana farketmez diyorsanız ki kısa mesafe sürüşlerde farketmez tercih sizin. Dağ bisikleti olarak şu an piyasada 1800 TL civarına alınabilecek shimano tourney setli bisikletler bol.

Bende şehir bisikleti bakıyorum. 15 yıl sonra bisiklete heves ettim ama fiyatlar uçmuş. Su an aklıma yatan Carraro Sportive 324 - 321 , Bisan TRX serisi , Mosso Legarda , Corelli Trivor modelleri var. Corelli fiyat olarak çok iyi ama Trivor serilerinde sadece 18 kadro kalmış yoksa trivor 4 alacaktım 1600TL'ye.

Stokta Sportive 324 buldum o da 3400TL ki bu fiyatta bana göre çok yüksek..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.