Şimdi Ara

Bisiklet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm youtubeye baktım arnica markasının incelemelerine rastlayamadım arnica xtreme rx-9 modeli 4000 tl değer mi acaba.Elimizde kalmasın

Bir şey daha seçenekler şunlar:arnica xtreme rx9hd(3800),kron x75md(3450),salcano ng950hd(4000),salcono ng750md(4600)salcono lion(3850) hangisini tercih etmek daha mantıklıdır şimdiden teşekkür ederim

• Gözüne hoş geleni al. Lion güzelmiş. Birde elma ile armut kıyaslanmaz. Bu fiyata ön vitesi bile Shimano yapmıyorlar artık demekki. Al birini bozuldukça modifiye edersin. Örneğin orta göbek sadece trekking bisiklet olan kron xc75 de var diğerlerinde yok ama bozulursa liona da rulmanlı göbek takabilirsin. Ben kadrosu hoş diye Lion alırdım. Kadro boyu seçenekleri de farklı ona da dikkat et.. Biri 26 hant biri 29 jant biri 16 kadro biri 19 kadro..

• huncacare kullanıcısına yanıt

Hocam Arnica gözüme güzel gözüktü hem 27.5 jant hem de hidrolik. AMORTİSÖRÜ AYARLI VE KİLİTlLENEBİLİYOR.

Kadrosu da gözüme güzel gözüktü lakin Arnica markası diğer markalara nazaran daha az ön plana çıkıyor.İnternete Arnica bisiklet diye yazınca bir tane bile inceleme bulamadım.Önceden bianchi aspid 39 vardı 1.800 idi mekanik 29 jant aktarıcılar filan shimonoydu onun da inceleme yoktu ama bilgisi vardı bunun bilgileri de yarım neden böyle bu Arnica markası sıkıntı çıkartır mı?Link de vereyim:

https://www.arnicababy.com/48-urun-27-5-x-treme.html

• Arnica hiç detay belirtmemiş. Kadro alüminyum değil çelik. Göbekler belirtilmemiş. Birde hep linklerde bisikletlerin kadro boyu farklı. Önce kadro boyunu netleştir. Ben şu an tekrar bisiklet alacak olsam bunu alırım

www.proride.com.tr
    Proride - 28'' CARRARO SPORTIVE 224 508H 24-V MAT SİYAH-KIRMIZI-ANTRASİT R2
    https://www.proride.com.tr/urun/28-carraro-sportive-224-508h-24-v-mat-siyah-kirmizi-antrasit-r2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.